Het abonnement dat ik wil opzeggen staat niet op 123opzeggen. Kan ik nog steeds opzeggen?

Wil je graag een abonnement of lidmaatschap opzeggen, maar kun je het bedrijf niet vinden op 123opzeggen? Geen zorgen, je kunt toch gebruikmaken van onze opzegservice. Hoe dat precies werkt, leggen we je stap voor stap uit.

Algemene opzegbrief

Bij stap een vragen we om de gegevens van het bedrijf waarbij je het abonnement wilt opzeggen. Het zou enorm helpen als je ons voorziet van de adresgegevens, maar als je dit niet weet volstaat een bedrijfsnaam en productnaam ook. Zorg er wel voor dat die gegevens goed opgeschreven worden, zodat we de opzegbrief snel verzendklaar kunnen maken.

Nadat je de gegevens van het bedrijf hebt ingevuld, kun je je eigen gegevens invullen. Deze gegevens zijn nodig om het bedrijf waarbij je wilt opzeggen te voorzien van genoeg informatie. Ze moeten je namelijk wel kunnen vinden in hun eigen klantensysteem.

Verzendmethode

Als je graag wil dat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzendt, dan kun je bij stap twee kiezen voor de verzendmethode. 123opzeggen zal de opzegbrief op de gekozen manier verzenden, nadat de brief verzendklaar en compleet is gemaakt. Hou je e-mail goed in de gaten, omdat onze klantenservice zal mailen bij eventuele vragen.

100% Opzeggarantie?

Sommige bedrijven krijgen van ons een opzeggarantie. Deze garantie kunnen ze alleen krijgen als ze de abonnementen en lidmaatschappen altijd opzeggen. Bij een nieuwe opzegging kunnen we die garantie (nog) niet geven. Je kunt er zelf wel zeker van zijn dat je opzegbrief het bedrijf bereikt door te kiezen voor een aangetekende verzending. Op die manier heb je altijd een bewijs in handen. We zullen in ieder geval altijd ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat het abonnement goed opgezegd wordt.

Landschap

Wat wil je opzeggen?

Gebruik de gratis opzegbrief

Golf