Univé Autoverzekering opzeggen

4 / 5 (1 beoordeling)

Wil jij je autoverzekering opzeggen of overstappen naar een andere verzekeraar? Univé opzeggen regel je snel en eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. 

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresUnivé
t.a.v. Afdeling Administratie en Polisverwerking
Adres bedrijf
9400 AA Assen

, 31-05-2020

Betreft: Univé Autoverzekering opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn polis per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Polisnummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

1 Beoordeling Univé

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Univé autoverzekering opzeggen

Al vanaf het jaar 1794 was de basis ontstaan van het bedrijf Univé zoals we dat nu kennen. Univé is uitgegroeid tot een van de grootste verzekeraars in Nederland. De coöperatie is ontstaan uit de gedachte om krachten te bundelen en risico’s te delen. Elkaar helpen is waar Univé voor staat. Univé laat dit op meerdere manieren zien.

Wat doet Univé?

Zo staat Univé voor persoonlijk advies. Met ruim 130 winkels is er altijd wel een adviseur van Univé in de buurt om persoonlijk advies te geven over grip krijgen op financiële risico’s. De adviseurs van Univé denken mee met de persoonlijke en zakelijke situatie van een klant. Univé is er dan ook zowel voor particulier als zakelijk.

Naast persoonlijk advies is vertrouwen voor Univé belangrijk. Door de juiste vragen te stellen, inzicht te geven in de financiële situatie van een klant en bij iedereen in de buurt te zijn schept Univé vertrouwen in het werk dat deze coöperatie doet.

Verder streeft Univé naar transparant en duurzaam werken en naar betrokken ondernemen. Transparantie wordt gemaakt door heldere verzekeringsproducten aan te bieden. Hierdoor weten verzekerden waar ze aan toe zijn. Adviseurs van Univé geven vervolgens over de producten een goed, persoonlijk advies. Duurzaam werken doet Univé op diverse manieren. Zo werkt Univé meer digitaal dan met papier, werkt Univé met videovergaderingen, zodat werknemers minder hoeven te reizen, en worden de winkels van Univé ingericht met duurzame materialen.

Betrokken ondernemen

Dat Univé streeft naar betrokken ondernemen laat het bedrijf zien doordat ze zich vooral richten op mantelzorgers en sport en beweging stimuleren door het hele land. Zo steunt Univé verschillende initiatieven. Een voorbeeld is het opzetten van een netwerk voor mantelzorgers en hun naasten. Via de website nietvoormezelfalleen.nl kunnen mantelzorgers online gemeenschappen maken. Met dit netwerk komen mantelzorgers met elkaar in contact. Verder is Univé partner van meer dan 300 lokale, regionale en landelijke sportevenementen per jaar. Ken je bijvoorbeeld het NK Knikkeren? Dit evenement wordt gesponsord door Univé.

Univé autoverzekering stopzetten

Heb je een of meerdere verzekeringen lopen bij Univé, maar wil je deze opzeggen? Dan kun je dit zelf regelen bij Univé of je schakelt de hulp van 123Opzeggen in. Op de website maak je gratis een opzegbrief. Hiervoor hoef je alleen je eigen gegevens in te vullen. De opzegbrief wordt automatisch ingevuld. Deze download je, print je uit en verstuur je naar het juiste adres.

Verzendservice

Wil je de opzegging liever uit handen geven, dan is dit ook mogelijk. Bij 123Opzeggen kun je kiezen om de verzendservice te gebruiken. Dit is een service waarvoor je slechts eenmalig een klein bedrag betaalt. Wij zorgen ervoor dat de opzegbrief naar Univé wordt gestuurd. Vul hiervoor je gegevens in en geef opdracht voor de betaling. Betalen kan gemakkelijk via iDeal of Paypal. Zodra je ons opdracht hebt gegeven voor het versturen van je opzegging handelen wij de opzegging zo snel mogelijk voor je af. Is de opzegging gelukt, dan ontvang je een bevestiging met daarin informatie over per wanneer de verzekering(en) zijn opgezegd.