Wil je je abonnement op Engie opzeggen? Je kunt dit eenvoudig regelen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Engie energie opzeggen

Energieleverancier Engie is een bedrijf waar veel mensen een contract hebben afgesloten voor de levering van hun energie en gas. Het bedrijf is leverancier van groene stroom en gas en is onderdeel van GDF Suez. Alhoewel het geen probleem is om jarenlang bij dezelfde aanbieder van stroom en gas aangesloten te zijn, kan het vaak lonend zijn om over te stappen naar aan andere energieleverancier wanneer dit mogelijk is. Je kunt jouw Engie contract opzeggen en een nieuw contract bij een andere leverancier aangaan.

Engie opzeggen

Er zijn allerlei redenen waarom je een energiecontract bij Engie zou willen beëindigen. Een verhuizing, het overlijden van iemand, samenwonen: het zijn wettelijke redenen om een contract stop te zetten. Het komt echter nog het vaakst voor dat mensen hun contract opzeggen omdat ze kunnen overstappen naar een goedkoper contract. De energiemarkt is competitief; tarieven veranderen vaak en veel maatschappijen bieden aantrekkelijke bonussen, kortingen en extra’s voor klanten die overstappen. Misschien krijg je wel een leuke cashback als je overstapt naar bijvoorbeeld Oxxio of Delta Energie. Als je besluit over te stappen naar een andere energieleverancier, zul je jouw contract bij je huidige leverancier moeten opzeggen.

Opzegtermijn Engie resterende looptijd

De opzegtermijn voor jouw energiecontract is 30 dagen. Houd hier rekening mee bij het opzeggen van het contract. Het kan zijn dat Engie een opzegvergoeding voor de resterende looptijd in rekening brengt bij het opzeggen van het contract. Je moet deze opzegvergoeding betalen als een boete die wordt verrekend wanneer de overeenkomst wordt beëindigd voor de einddatum van het contract. Wanneer hier geen sprake van is, zijn er geen kosten verbonden aan het opzeggen.

Contract opzeggen

Wil je je Engie energiecontract opzeggen? Dit kun je snel en eenvoudig regelen via 123opzeggen. Hier kun je alle lidmaatschappen en abonnementen opzeggen middels een opzegbrief. Bij 123opzeggen vul je simpelweg jouw persoonlijke gegevens en de gegevens van het abonnement in en alles wordt verwerkt in een officiële brief. Wij versturen je opzegging naar het bedrijf, jij hebt er geen omkijken meer naar. Bij aangetekende post krijg je van ons een bevestiging en track and trace code naar je e-mailadres gestuurd, zo weet je zeker dat je opzegging wordt voltooid. Bovendien bieden wij voor sommige bedrijven 100 % opzeggarantie! Je kunt je opzegging regelen zoals jij dit zelf wilt.