Huurwoningen.nl opzeggen

5 / 5 (267 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Huurwoningen.nl opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Huurwoningen.nl als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresHuurwoningen.nl
Adres bedrijf
3024 BK Rotterdam

, 23-09-2020

Betreft: Huurwoningen.nl opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

267 Beoordelingen Huurwoningen.nl

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Niet nodig

Niet meer nodig

Niet meer nodig

Nieuw huis gevonden

Geen interesse meer.

Ik heb een huis gevonden

Lang ben ik op zoek geweest naar een geschikte woning. Nog geen half uur later nadat ik mijn aanvraag aan Huurwoningen had verzonden ontving ik van hen een héus aanbod!
Veel dank!

Gewoon slecht

Het is oplichterij

nvt

Opzeggen abonnement (alle)(premium account)

huurwoning gevonden

reeds woning

Niet meer intreesse

ik heb al een woning gevonden

ik heb al een woning

ik heb deze niet meer nodig,voor de zoveelste keer

geen resultaat voor mij

Ik heb geen goed ervaring want ik krijg geen woning maar me geld word van me rekening afgeschreven jullie helpen mensen niet echt en die elektro housing is niet te bereiken

Heb woning gevonden

Huurwoningen.nl opzeggen gaat simpel met 123opzeggen

Laten we kort nog even ingaan op de werkzaamheden van Huurwoningen.nl. Het gaat hier om een woningverzamelsite. Net als bij Huurstunt en Huurexpert plaatst Huurwoningen.nl zelf geen aanbod, maar plaatst het aanbod van particulieren en makelaars door. Met een zogeheten Premium account kun je reageren op woningen die op de site vermeld staan. Als de verhuurder in jou een goede huurder ziet, kan er een bezichtiging worden ingepland. Als ook daar blijkt dat jullie allebei een goed gevoel hebben, heb je een nieuwe woning gevonden!

Opzegservice 123opzeggen

Zodra je die nieuwe woning gevonden hebt, is het natuurlijk zonde om je Premium account aan te houden. Je plant immers niet om de maand daarna alweer te verhuizen. Ook om andere redenen kan het wenselijk zijn om je abonnement op te zeggen. Zoals we hierboven al genoemd hebben, is dat heel eenvoudig met 123opzeggen. Om huurwoningen.nl op te zeggen kun je gebruikmaken van onze gratis opzegservice. Je hoeft daarvoor alleen je gegevens in te vullen in de invulvelden. Die gegevens worden vervolgens automatisch in de brief geladen. Jij kunt die brief op jouw beurt kosteloos downloaden via de downloadknop onderaan de brief. Het enige wat nu nog rest is het kopen van een envelop en een postzegel.

Verzendservice

Wij weten dat weinig mensen nog standaard postzegels in hun huis hebben liggen. Om die reden hebben we besloten om een verzendservice in het leven te roepen. Je hoeft voortaan niet meer de deur uit als je af wil van je abonnementen. Tegen een kleine vergoeding regelen wij dat voor je. Zo weet je zeker dat je opzegbrief bij huurwoningen.nl op de mat valt. Dat scheelt jou een hoop rompslomp en dat is natuurlijk erg fijn! Zodra huurwoningen.nl de opzegging verwerkt heeft, krijg je een bevestiging per mail of per post. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en hoef je je geen zorgen meer te maken.