Wil je het abonnement van Huurwoningen.nl opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Huurwoningen.nl als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Schrijf een beoordeling over Huurwoningen.nl

Beoordeel je ervaring

320 Beoordelingen

Huis gevonden

Geen reden

Heb reeds woning

Niet meer nodig.

Niet meer nodig.

woongebied niet toepasselijk

Geen inkomen

Niet meer nodig. Kreeg geen enkel aanbod.

Ik maak er geen gebruik van.

Heb een woning gevond

ze hebben ons schandalig behandeld. Na verscheidene keren geprobeerd van het contract af te komen en gedacht dat alles in orde was, bleek er toch nog elke maand 19,95 euro van de rekening te worden afgehaald. Wij zijn oude mensen met alleen aow !

Niet meer op zoek naar woning

Waardeloos met oozeggen

ik kom niet in aanmerking voor woning omdat mijn inkomen te laag zijn

Niet meer van toepassing

Geen behoefte aan diensten Huurwoningen.nl

Een huurhuis gevonden

Reeds voorzien

Hebt een huisje gevonden helaas niet via hun , maar wil ze wel bedanken

Huurwoningen.nl opzeggen gaat simpel met 123opzeggen

Laten we kort nog even ingaan op de werkzaamheden van Huurwoningen.nl. Het gaat hier om een woningverzamelsite. Net als bij Huurstunt en Huurexpert plaatst Huurwoningen.nl zelf geen aanbod, maar plaatst het aanbod van particulieren en makelaars door. Met een zogeheten Premium account kun je reageren op woningen die op de site vermeld staan. Als de verhuurder in jou een goede huurder ziet, kan er een bezichtiging worden ingepland. Als ook daar blijkt dat jullie allebei een goed gevoel hebben, heb je een nieuwe woning gevonden!

Opzegservice 123opzeggen

Zodra je die nieuwe woning gevonden hebt, is het natuurlijk zonde om je Premium account aan te houden. Je plant immers niet om de maand daarna alweer te verhuizen. Ook om andere redenen kan het wenselijk zijn om je abonnement op te zeggen. Zoals we hierboven al genoemd hebben, is dat heel eenvoudig met 123opzeggen. Om huurwoningen.nl op te zeggen kun je gebruikmaken van onze gratis opzegservice. Je hoeft daarvoor alleen je gegevens in te vullen in de invulvelden. Die gegevens worden vervolgens automatisch in de brief geladen. Jij kunt die brief op jouw beurt kosteloos downloaden via de downloadknop onderaan de brief. Het enige wat nu nog rest is het kopen van een envelop en een postzegel.

Verzendservice

Wij weten dat weinig mensen nog standaard postzegels in hun huis hebben liggen. Om die reden hebben we besloten om een verzendservice in het leven te roepen. Je hoeft voortaan niet meer de deur uit als je af wil van je abonnementen. Tegen een kleine vergoeding regelen wij dat voor je. Zo weet je zeker dat je opzegbrief bij huurwoningen.nl op de mat valt. Dat scheelt jou een hoop rompslomp en dat is natuurlijk erg fijn! Zodra huurwoningen.nl de opzegging verwerkt heeft, krijg je een bevestiging per mail of per post. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en hoef je je geen zorgen meer te maken.