Ajax heeft de volgende opzegbrieven 3

Ajax Life opzeggen

Iedere voetbalclub heeft haar eigen supportersvereniging nodig en zo heeft Ajax voor de supporters Ajax Life. Deze vereniging probeert alle supporters een zo leuk mogelijke beleving van de voetbalclub te geven en werkt samen met andere verenigingen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en iedereen tevreden te houden. Dit doen ze door een positief-kritische houding in te nemen en te zorgen voor goede communicatie, service en een fijn clubgevoel. Een must voor iedere Ajax-fan.  

Geschiedenis Ajax

Ajax is een van de Nederlandse voetbalclubs met een hele rijke historie en volle prijzenkast. Na de oprichting op 18 maart 1900 werd de club in 1918 voor het eerst landskampioen. De prijzenkast van de club is sindsdien alleen maar voller geworden. De teller stond in 2019 op maar liefst 74 prijzen. De prijzenkast van de Ajacieden ziet er als volgt uit:

 • 34 keer Eredivisie landskampioen
 • 19 keer KNVB Beker
 • 9 keer Johan Cruijff Schaal
 • 4 keer Champions League/Europacup
 • 1x Europacup II
 • 1x UEFA Cup
 • 1x International Football Cup
 • 3 keer UEFA Super Cup
 • 2x Wereldbeker

Sinds 2012 heeft Ajax ook een vrouwenvoetbalteam. Dat team speelt in de Eredivisie voor vrouwen waar het in 2017 en 2018 won.

Lidmaatschap Ajax Life

Als jij Ajax ook een warm hart wil toedragen, kun je lid worden van de supportersvereniging Ajax Life. Hoe oud je bent maakt hierbij niet uit. Zelfs als je kind net geboren is, kan het aangemeld worden. Je hebt hiervoor verschillende lidmaatschappen.

Ajax Kids

Als je tussen de 0 en 11 jaar oud bent en graag lid wil zijn van de supportersvereniging, kun je lid worden van Ajax Kids. Je kunt op die manier profiteren van vele voordelen. Zo maak je kans op het veld op te mogen als mascotte en krijg je cadeaus in je brievenbus. Bovendien mag je meedoen aan toffe evenementen, zoals de Ajax Fun Games en de Ajax Kids Tour.

Ajax Jonge Schare

Zodra je 12 jaar oud wordt, wordt je Ajax Kids lidmaatschap automatisch omgezet naar een Ajax Jonge Schare abonnement. Aan dit lidmaatschap hangen weer andere voordelen. Zo kun je als ballenjongen/-meisje of vaandeldrager langs het veld (of zelfs op het veld!) in actie komen. Daarbij kun je met korting fanartikelen en rondleidingen kopen. Bovendien krijg je ook fikse kortingen op de kaarten voor Ajaxwedstrijden en kun je meedoen aan exclusieve evenementen.

Ajax Life

Zodra het volwassen leven begint op je 18e levensjaar wordt je lidmaatschap omgezet tot het Ajax Life lidmaatschap. Je krijgt dan:

 • Voorrang op de kaartverkoop
 • Magazine Ajax Life
 • Kans op gave prijzen, waaronder wedstrijdkaarten
 • Goedkope fanartikelen en rondleidingen
 • Exclusieve abonnementen

Ajax Life opzeggen

Wil jij niet langer lid zijn van Ajax Life, dan kun je lidmaatschap ieder seizoen opzeggen. Dit doe je gelukkig heel eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in de velden naast de opzegbrief in. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je die zelf volledig gratis kunt downloaden en printen. Je kunt de brief dan zelf verzenden naar de supportersvereniging. Je betaalt op deze wijze geen enkele vergoeding aan 123opzeggen.

Als je liever hebt dat wij de opzegbrief voor je verzenden, kan dat uiteraard ook. In dat geval kun je kiezen voor de verzendoptie. Voor deze service vragen wij een kleine vergoeding. In ruil daarvoor hoef jij de deur helemaal niet uit om Ajax Life op te zeggen en dat is natuurlijk wel zo makkelijk.