Het Ballorig jaarabonnement opzeggen doe je snel met 123opzeggen

Ballorig is een grote indoor speeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Binnen bevinden zich grote speeltoestellen voorzien van zachte kussens. De kans dat kinderen zich bezeren wordt hierdoor tot een minimum beperkt. Bij sommige vestigingen kunnen kinderen ook buitenspelen. Daar bevinden zich dan leuke speeltoestellen met glijbanen. Kinderen kunnen zich dus zeker vermaken als ze een dagje naar Ballorig gaan met hun ouders.

Voor wie is Ballorig?

Alle kinderen tot en met 12 jaar kunnen spelen bij Ballorig. Niet alleen wat oudere kinderen zijn welkom. De speeltuingigant is van mening dat ook peuters lekker moeten kunnen spelen. Dit kan vaak niet tussen alle ‘grote’ kinderen en daarom richtten ze een speciaal peutergedeelte in. Peuters kunnen hier fijn spelen tussen hun leeftijdsgenootjes zonder dat ze omver gelopen worden door de grotere kinderen. Dat maakt spelen voor iedereen natuurlijk wel zo fijn.

Feestje bij Ballorig

Naast het zelfstandig spelen voor peuters, kleuters en kinderen, biedt Ballorig ook leuke kinderfeestjes aan. Zo kun je kinderen hun verjaardag op een hele andere manier laten beleven. Je kunt kiezen voor verschillende arrangementen. Kinderen van 0 t/m 12 beleven zo de tijd van hun leven en worden even extra in het zonnetje gezet door de medewerkers van Ballorig. Het standaard Ballorig feestje houdt in dat de kinderen kunnen spelen tot sluitingstijd en drie keer limonade kunnen drinken en een keer patat of poffertjes. Je kunt het ook uitgebreider aanpakken en de kinderen onbeperkt limonade laten drinken of een speciaal prinsessenfeest te geven. Tijdens dat prinsessenfeest worden de meisjes dan mooi opgemaakt.

Groepsuitjes

Je kunt kiezen uit het peuteruitje waarbij ze kunnen spelen tot 12:00 uur en daarna nog kunnen genieten van limonade en patat. Dit uitje is heel erg geschikt voor kinderdagverblijven, aangezien dit arrangement alleen kan vanaf 15 kinderen. Ook schoolklassen kunnen gebruikmaken van zo’n groepsarrangement. Zij kunnen echter spelen tot sluitingstijd en krijgen een snack of Slush Puppie.

Ballorig jaarabonnement

Als jouw kind dol is op binnenspelen bij Ballorig kun je ervoor kiezen om een jaarabonnement aan te schaffen bij de vestiging waar je altijd heen gaat. Kinderen kunnen dan altijd komen spelen voor een vast jaarbedrag. Met dit jaarabonnement spaar je overigens ook snel Chat munten. Met die munten kun je sparen voor gratis toegang, zodat een vriendje of vriendinnetje mee kan komen spelen of voor hip, leuk en nieuw speelgoed.

Jaarabonnement Ballorig opzeggen

Ballorig is alleen voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Als je kinder ouder is, kun je het Ballorig abonnement niet meer gebruiken. Daarbij kan het ook zijn dat je kind het helemaal niet meer zo leuk vindt om bij Ballorig te spelen. In dat geval is het Ballorig jaarabonnement opzeggen de enige logische keuze. 123opzeggen heeft gemerkt dat het bij veel instanties heel makkelijk is om een abonnement aan te vragen, maar dat het opzeggen van een abonnement wat lastiger is. Om ook dit makkelijk te maken heeft 123opzeggen opzegbrieven gemaakt voor alle denkbare abonnementen. Of het nu gaat om de sportschool, een kinderboekenabonnement of Ballorig: bij 123opzeggen kun je alles opzeggen.

Verzendservice

Om gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen, hoef je alleen je gegevens in de velden in te vullen. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je die zelf kunt downloaden en printen. Je hebt daarna alleen nog een envelop en postzegel nodig om de brief op de post te doen. Bij 123opzeggen snappen wij echter ook dat niet iedereen altijd zin heeft om een brief te posten. Om die reden hebben wij onze verzendservice in het leven geroepen. Jij hoeft nooit meer de deur uit om je abonnement op te zeggen en doet dit vanachter je computer. Wij zorgen er vervolgens voor dat de brief bij de juiste Ballorig vestiging op de mat valt. Zij zullen je brief in behandeling nemen en je abonnement opzeggen. Zodra dit gelukt is, zullen zij jou een bevestiging sturen van de opzegging. Zo weet je dus altijd waar je aan toe bent als je opzegt met een opzegbrief van 123opzeggen.