Ingang Efteling verlicht

Efteling verhoogt prijzen van abonnementen in 2024

  • auteur Jelle
  • Laatst geüpdatet:

Efteling-gangers opgelet! Het pretpark heeft namelijk besloten om de prijzen van de abonnementen te verhogen in 2024. De prijs van een regulier jaarabonnement zal per 1 januari wel 16% stijgen en de maandabonnementen zelfs nog meer. Wij zochten uit wat dit precies betekent en waarom de Efteling haar prijzen omhoog gooit.

Inhoudsopgave

    Prijsstijging bij de Efteling in 2024

    Voor een jaarabonnement betaal je nu nog € 215,00 per jaar, maar per 1 januari zal dit € 250,00 per jaar gaan kosten. Dit is een prijsstijging van 16%. Maandabonnementhouders betalen binnenkort zelf 18% meer. Het abonnement kost nu € 19,50 per maand en per 1 januari € 23,00 per maand. 

    Efteling, een betoverend pretpark

    De Efteling, het betoverende pretpark gelegen in Kaatsheuvel, Nederland, staat al decennia lang synoniem voor magie, avontuur en onvergetelijke herinneringen. Dit populaire pretpark, opgericht in 1952, staat bekend om zijn magische ambiance, waarin klassieke sprookjes tot leven komen te midden van adembenemende attracties.

    Of het nu gaat om de iconische achtbaan Baron 1898, de tijdloze aantrekkingskracht van het Sprookjesbos of de indrukwekkende shows, de Efteling biedt een onvergetelijke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.

    Efteling kasteel overdag met een blauwe lucht

    Efteling abonnementen

    Fervente fans en gezinnen die regelmatig willen ontsnappen aan de dagelijkse sleur, of in de buurt wonen van de Efteling, kunnen er voor kiezen een Efteling-abonnement af te sluiten. Met dit abonnement kan je onbeperkt het park bezoeken en krijg je kortingen op eten en drinken, souvenirs, evenementen en overnachtingen. 

    Reden voor prijsstijging

    In een recente e-mail aan bestaande abonnementhouders blijft de Efteling wat betreft de prijsstijgingen ietwat terughoudend over de exacte redenen. Hoewel er geen expliciete verklaring wordt gegeven, wordt duidelijk dat de prijzen in 2023 slechts licht zijn gestegen, ondanks de uitdagingen van inflatie en de energiecrisis.

    Daarnaast komt deze verandering samen met de lancering van de langverwachte attractie Danse Macabre, die het legendarische Spookslot zal vervangen. Wellicht vormt deze toevoeging een factor in de kostenverhoging.

    Efteling achtbaan met een blauwe lucht

    Efteling-abonnement opzeggen

    Vind jij het abonnement door de prijsstijging simpelweg te duur geworden? Of bezoek je het park niet vaak? Wat je reden ook is, je abonnement op de Efteling opzeggen doe je eenvoudig met 123opzeggen.

    Zeg je Efteling abonnement op

    Efteling opzeggen met 123opzeggen

    Bij 123opzeggen willen we de Efteling opzeggen zo simpel mogelijk maken. Geen eindeloos papierwerk, ingewikkelde telefoongesprekken of oneindige zoektochten naar de juiste methode. Daarom bieden we een gratis online opzegbrief voor de Efteling aan, die je binnen drie eenvoudige stappen kunt invullen.

    • Vul je persoonlijke gegevens in.

    • Download de gratis opzegbrief.

    • Verstuur deze per post óf kies voor onze handige verzenddienst.

    Efteling opzeggen met de verzenddienst

    Geen zin om zelf naar de brievenbus te gaan? Daar hebben we bij 123opzeggen iets op gevonden! Laat ons het werk doen en kies voor onze verzenddienst. We zorgen ervoor dat de brief op de juiste mat valt, zodat jij alleen maar hoeft te wachten op de bevestiging. Makkelijker kunnen we Efteling opzeggen, niet voor je maken!

    Meer dan alleen Efteling-abonnementen opzeggen

    Ben je uitgelezen in je tijdschrift of krant, bevalt je lidmaatschap voor de sportvereniging je toch niet meer of wil je liever een andetelefoonabonnementWat voor abonnement, lidmaatschap of contract je ook wilt opzeggen, 123opzeggen is je laatste stop voor een frisse start!

    Landschap
    Golf