Ben je niet langer op zoek naar een date? Je kunt je lidmaatschap op 50PlusMatch opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Let op: het gaat hier om de datingsite 50PlusMatch. Ben je op zoek naar de politieke partij? Klik dan hier

50PlusMatch opzeggen

Het is voor 50-plussers niet altijd even makkelijk om een leuke date te regelen. Niet omdat ze niet leuk genoeg zijn, maar omdat ze zich niet altijd op plekken bevinden waar je leuke nieuwe mensen ontmoet. Om toch nieuwe mensen te leren kennen zijn websites, zoals Lexa Ourtime, 50Liefde en 50PlusMatch gemaakt. Zo kunnen 50-plussers op een laagdrempelige manier leuke, nieuwe mensen ontmoeten en wellicht komt die liefde van je leven toch om de hoek kijken.

Hoe werkt 50PlusMatch?

Het aanmelden bij 50PlusMatch is gratis. Je hoeft niet te betalen om rond te kijken op de website. Zo kun je zien of deze datingssite echt bij je past. Met een gratis account kun je een eigen profiel maken met 10 foto’s. Ook kun je 10 interesseberichten sturen naar andere leden. Mocht een ander lid ook interesse in jou hebben, dan kan diegene met een betaald lidmaatschap contact met jou opnemen. Jij kunt op jouw beurt helemaal gratis antwoorden op de berichten die je ontvangen hebt. Zo kost het gebruik van 50PlusMatch voor jou helemaal niets. Mocht je liever zelf berichten willen sturen naar andere gebruikers, dan zul je wel een betaald account moeten hebben. Je kunt met dit betaalde account ook:

  • Zien wie jouw account bekeken heeft
  • Het zoekprofiel van anderen zien
  • Gebruikmaken van de messenger-functie
  • Things2Share gebruiken
  • Zien wie betalend lid is en wie niet

Kosten 50PlusMatch

Betalend lid worden van 50PlusMatch kan op verschillende manieren. Je kunt lid worden voor 1,3 6 of 12 maanden. Des te langer je verwacht lid te blijven, des te goedkoper het lidmaatschap wordt. De kosten waren in januari 2020 als volgt:

  • 1 maand: 20,95 euro per maand
  • 3 maanden: 19,95 euro per maand
  • 6 maanden: 14,95 euro per maand
  • 12 maanden: 9,95 euro per maand

50PlusMatch opzeggen

Als je eenmaal contact hebt met iemand van 50PlusMatch en je denkt dat je niet meer verder wilt zoeken, dan kun je je betaalde lidmaatschap opzeggen. Dit doe je makkelijk met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden naast de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief gezet, waarna je deze gratis kunt downloaden. Je kunt nu besluiten om de opzegbrief zelf te versturen naar 50PlusMatch, of dit aan 123opzeggen over te laten. Als je kiest voor de laatste optie, dan zal 123opzeggen de opzegbrief voor een kleine vergoeding verzenden naar 50PlusMatch. Zij zullen je lidmaatschap dan ontbinden. Zo makkelijk kan opzeggen zijn!