Avrobode opzeggen

5 / 5 (19 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Avrobode opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Avrobode als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresAvrobode
t.a.v. Avro
Adres bedrijf
1200 EW Hilversum

, 07-04-2020

Betreft: Avrobode opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

19 Beoordelingen Avrobode

Schrijf een beoordeling over Avrobode

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

prima als alles zo snel gelukt is

geen gids meer

Overlijden.

Na jaren met veel plezier de AVRO bode te hebben gelezen. Is nu het internet tijdperk aangebroken en wordt er nauwelijks meer in de bode gekeken. Gister haalde ik een bode van 1juni uit de la nog ingepakt. Ik dacht nu is het klaar. Tijd voor een opzegging

Dhr is opgenomen in zorginstelling voor de laatste weken van zn leven

Avrobode opzeggen is simpel met 123opzeggen

De Avrobode is de programmagids van omroep Avro die wekelijks verschijnt. Net als bij Mikrogids en de Varagids kun je hierin de gehele programmering van televisie en radio zien, waardoor je nooit meer je favoriete programma’s en films mist. Naast de programmering bevat het blad ook interviews met bekende Nederlanders, televisiepersoonlijkheden en radiomakers. Ze vertellen over hun werk, leven en relevantie gebeurtenissen. Daarbij kun je ook veel meer te weten komen over de programma’s die jij graag kijkt. Er zijn regelmatig artikelen te lezen over de historie en toekomst van programma’s op radio en televisie.

Klachten Avrobode

Toch is niet iedereen tevreden over de Avrobode. Op klachtenwebsites is vaker dan eens te lezen dat de gids niet altijd klopt en dat dat heel vervelend is als je niet verder kijkt dan de gids. Ook de bezorging van de programmagids laat nog te wensen over, omdat hij soms niet of te laat wordt bezorgd. Gelukkig pakt de klantenservice die klachten goed op en wordt dit nagenoeg altijd naar wens opgelost.

Gratis opzeggen

Mocht jij om wat voor reden dan ook de Avrobode niet meer willen ontvangen, dan is opzeggen een logische stap. Je kunt bij 123opzeggen eenvoudig gebruikmaken van de unieke opzegbrief die we samengesteld hebben. Je hoeft alleen nog je eigen gegevens in te vullen, zodat de brief compleet is. Je gegevens worden automatisch in de brief geladen, waarna je hem geheel kosteloos kunt downloaden en printen. Het adres waar de brief heen moet, staat bovenaan de brief. Dat scheelt jou weer een zoektocht. Je hoeft alleen nog een postzegel te plakken en een wandeling te maken naar de brievenbus.

Verzendservice

Als je geen postzegel of printer in huis hebt, snappen we dat je de opzegging liever door ons laat doen. Juist daarom hebben wij onze verzendservice in het leven geroepen. Je kunt eenvoudig vanachter je computer, mobiel en tablet opzeggen, zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft. Om gebruik te maken van de verzendservice moet je wederom je gegevens invullen en kiezen voor de verzendoptie. Na betaling regelen wij de rest. We zorgen ervoor dat de brief bij Avrobode op de mat valt. Zodra Avrobode de brief verwerkt heeft, zullen ze jou een bevestiging sturen per mail of per post. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.