Wil je de Avrobode niet langer thuis ontvangen? Je kunt de Avrobode opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie ben je verzekerd van een zorgeloze opzegging. 

Avrobode opzeggen

De Avrobode is de programmagids van omroep Avro die wekelijks verschijnt. Net als bij Mikrogids en de Varagids kun je hierin de gehele programmering van televisie en radio zien, waardoor je nooit meer je favoriete programma’s en films mist. Naast de programmering bevat het blad ook interviews met bekende Nederlanders, televisiepersoonlijkheden en radiomakers. Ze vertellen over hun werk, leven en relevantie gebeurtenissen. Daarbij kun je ook veel meer te weten komen over de programma’s die jij graag kijkt. Er zijn regelmatig artikelen te lezen over de historie en toekomst van programma’s op radio en televisie.

Klachten Avrobode

Toch is niet iedereen tevreden over de Avrobode. Op klachtenwebsites is vaker dan eens te lezen dat de gids niet altijd klopt en dat dat heel vervelend is als je niet verder kijkt dan de gids. Ook de bezorging van de programmagids laat nog te wensen over, omdat hij soms niet of te laat wordt bezorgd. Gelukkig pakt de klantenservice die klachten goed op en wordt dit nagenoeg altijd naar wens opgelost.

Avrobode gratis opzeggen

Mocht jij om wat voor reden dan ook de Avrobode niet meer willen ontvangen, dan is opzeggen een logische stap. Je kunt bij 123opzeggen eenvoudig gebruikmaken van de unieke opzegbrief die we samengesteld hebben. Je hoeft alleen nog je eigen gegevens in te vullen, zodat de brief compleet is. Je gegevens worden automatisch in de brief geladen, waarna je hem geheel kosteloos kunt downloaden en printen. Het adres waar de brief heen moet, staat bovenaan de brief. Dat scheelt jou weer een zoektocht. Je hoeft alleen nog een postzegel te plakken en een wandeling te maken naar de brievenbus.

Verzendservice

Als je geen postzegel of printer in huis hebt, snappen we dat je de opzegging liever door ons laat doen. Juist daarom hebben wij onze verzendservice in het leven geroepen. Je kunt eenvoudig vanachter je computer, mobiel en tablet opzeggen, zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft. Om gebruik te maken van de verzendservice kun je kiezen voor de verzendoptie en wij regelen de rest. We zorgen ervoor dat de brief bij Avrobode op de juiste plek belandt. Zodra Avrobode de brief verwerkt heeft, zullen ze jou een bevestiging sturen per mail of per post. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.