Avrobode opzeggen

5 / 5 (22 beoordelingen)

Wil je de Avrobode niet langer thuis ontvangen? Je kunt de Avrobode opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie ben je verzekerd van een zorgeloze opzegging. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresAvrobode
t.a.v. Avro
Adres bedrijf
1200 EW Hilversum

, 29-09-2020

Betreft: Avrobode opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

22 Beoordelingen Avrobode

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Vlot geregeld.

is al 3 keer niet bezorgd! Kunnen jullie niets aan doen, maar ik ben er klaar mee!

was een aanbieding .anders te duur

prima als alles zo snel gelukt is

geen gids meer

Overlijden.

Na jaren met veel plezier de AVRO bode te hebben gelezen. Is nu het internet tijdperk aangebroken en wordt er nauwelijks meer in de bode gekeken. Gister haalde ik een bode van 1juni uit de la nog ingepakt. Ik dacht nu is het klaar. Tijd voor een opzegging

Dhr is opgenomen in zorginstelling voor de laatste weken van zn leven

te duur geworden

Sedert circa 1975 ben ik lid van de AVRO. Blijkbaar wordt dit niet gewaardeerd. Leden in spe worden met tal van lokkertjes gelokt.
Trouwe leden nog geen bedankkaartje. Als ik zo onzorgvuldig met mijn klanten omging was het niet best. Vandaar !!!

We gebruiken de app van de tv provider

Wordt niet gelezen

Wordt niet meer gebruikt

De gids is overbodig

Na 30 jaar abonnee te zijn geweest wil ik dit nu toch beëindigen.
Jullie hebben altijd leuke aanbiedingen maar voor trouwe leden helaas niet.
Vandaar nu na zoveel jaar afscheid nemen.

beëindiging jaar abn. wenst geen voortzetting

heb televisie gids op tv

Kregen een goedkopere aanbieding van Max

niet meer nodig

Er word bijna niet in de avrobode gekeken.
We hebben tv met een televisiegids erop

Avrobode opzeggen

De Avrobode is de programmagids van omroep Avro die wekelijks verschijnt. Net als bij Mikrogids en de Varagids kun je hierin de gehele programmering van televisie en radio zien, waardoor je nooit meer je favoriete programma’s en films mist. Naast de programmering bevat het blad ook interviews met bekende Nederlanders, televisiepersoonlijkheden en radiomakers. Ze vertellen over hun werk, leven en relevantie gebeurtenissen. Daarbij kun je ook veel meer te weten komen over de programma’s die jij graag kijkt. Er zijn regelmatig artikelen te lezen over de historie en toekomst van programma’s op radio en televisie.

Klachten Avrobode

Toch is niet iedereen tevreden over de Avrobode. Op klachtenwebsites is vaker dan eens te lezen dat de gids niet altijd klopt en dat dat heel vervelend is als je niet verder kijkt dan de gids. Ook de bezorging van de programmagids laat nog te wensen over, omdat hij soms niet of te laat wordt bezorgd. Gelukkig pakt de klantenservice die klachten goed op en wordt dit nagenoeg altijd naar wens opgelost.

Avrobode gratis opzeggen

Mocht jij om wat voor reden dan ook de Avrobode niet meer willen ontvangen, dan is opzeggen een logische stap. Je kunt bij 123opzeggen eenvoudig gebruikmaken van de unieke opzegbrief die we samengesteld hebben. Je hoeft alleen nog je eigen gegevens in te vullen, zodat de brief compleet is. Je gegevens worden automatisch in de brief geladen, waarna je hem geheel kosteloos kunt downloaden en printen. Het adres waar de brief heen moet, staat bovenaan de brief. Dat scheelt jou weer een zoektocht. Je hoeft alleen nog een postzegel te plakken en een wandeling te maken naar de brievenbus.

Verzendservice

Als je geen postzegel of printer in huis hebt, snappen we dat je de opzegging liever door ons laat doen. Juist daarom hebben wij onze verzendservice in het leven geroepen. Je kunt eenvoudig vanachter je computer, mobiel en tablet opzeggen, zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft. Om gebruik te maken van de verzendservice kun je kiezen voor de verzendoptie en wij regelen de rest. We zorgen ervoor dat de brief bij Avrobode op de juiste plek belandt. Zodra Avrobode de brief verwerkt heeft, zullen ze jou een bevestiging sturen per mail of per post. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.