Wil je je abonnement op Grazia opzeggen? Je kunt dit eenvoudig regelen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Grazia opzeggen

Het tijdschrift Grazia richt zich op jonge en werkende vrouwen. Grazia verscheen als eerste in 1938 in Italië en verschijnt inmiddels ook in vele andere landen over de wereld. In Nederland wordt het tijdschrift sinds 2007 wekelijks uitgebracht door uitgever Pijper Media. Zij hebben een groot aandeel in het uitgeven van tijdschriften en kranten. De Nederlandse vertaling van Grazia betekent elegantie. De redactie van Grazia schrijft per artikel in het magazine over onderwerpen als verzorging, trends, reizen en gezondheid. Wil je Grazia opzeggen? Dit kan gemakkelijk en snel met de service van 123opzeggen. Hierbij kan je online je persoonlijke gegevens invullen en is telefonisch contact met de Grazia klantenservice niet nodig!

Smaken verschillen en smaken veranderen

Het aanbod van tijdschriften gericht op vrouwen is enorm, Grazia bevindt zich in een markt met veel concurrentie. Zo zijn de Linda, Vogue en Beau Monde enkele bekende voorbeelden van tijdschriften waar Nederlandse vrouwen abonnementen voor hebben. Het kan zo zijn dat je een abonnement hebt op meerdere tijdschriften en daarom je Grazia abonnement wilt opzeggen. Of misschien ben je meer geïnteresseerd in een ander magazine en wil je je huidige Grazia abonnement door middel van een opzegbrief of mail wilt stopzetten. Met 123opzeggen kunnen wij al je opzeggingen snel, overzichtelijk en eenvoudig voor je regelen door onze opzegservice. Wil je Grazia opzeggen? Ook dit kunnen wij voor jou regelen door middel van een opzegbrief. 

Hoe werkt het opzeggen van Grazia?

Wil je Grazia opzeggen, dan kan dat schriftelijk door middel van een opzegbrief door de postbus of online per e-mailadres. Hiermee zorg je ervoor dat Grazia de opzegging aangetekend binnen krijgt. Ook kun je dit via telefonisch contact regelen, bel dan met het telefoonnummer van uitgever Pijper Media, hierbij kom je in contact met de Grazia klantenservice en kun je je tijdschrift opzeggen. Wil je echter niet lang in de wachtrij blijven hangen en je opzegging op een gemakkelijke manier regelen? Dan kunnen wij je daarbij helpen met behulp van onderstaande gegevens. Voor onze opzegbrief of mail hebben we een aantal persoonsgegevens zoals je postcode, woonplaats, e-mailadres en naam nodig om je abonnement tot opzegging te voltooien. Deze kun je gemakkelijk en snel op onze website invullen en een incassomachtiging dient tegelijkertijd te worden voltooid. Kies ervoor of je dit per brief of per e-mail wilt beëindigen en wij regelen de rest! De verwerkingstijd van je e-mail en opzegbrief is minder dan een dag wanneer je voor 16:00 uur het benodigde formulier bij ons hebt ingevuld. Wanneer je het wijzigen van een adres wilt doorgeven, moet je contact opnemen met Grazia.

Hoelang moet ik wachten tot mijn opzeggingen zijn verwerkt?

De redactie geeft aan dat ze een opzegtermijn van vier weken hanteren bij het tijdschrift Grazia opzeggen. De registratie van het opzeggen van de abonnementen wordt door Pijper Media gedaan, zij handelen de wijzigingen in abonnementen door naar Grazia. Kies bij 123opzeggen voor een aangetekende brief met track & trace code en wij geven je 100% opzeggarantie!