Readly opzeggen

5 / 5 (23 beoordelingen)

Wil je niet langer lezen via Readly? Je kunt je abonnement bij Readly opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Zo makkelijk kun je Readly opzeggen!

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresReadly
t.a.v. Unsubscribe department
Adres bedrijf
103 67 Stockholm, Sweden

, 07-07-2020

Betreft: Readly opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

23 Beoordelingen Readly

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Ik gebruik hem veel te weinig

Lees ze niet

Kan niet op laptop gelezen worden

Kost te veel

Geen tijd om te lezen

Geen tijd om te lezen

Vind het te duur.

Te weinig keus

geen interesse meer

Overlijden

Geen belangstelling.

Te weinig gebruik

Niet de tijdschriften die ik wil lezen

Maak er te weinig gebruik van

Geen interesse

Bladen niet interresant voor mij

Voor 0,99 cent een proef maand ....zou stoppen op 3.6.2019 maar is niet gestopt!

GEBRUIK HET NIET

Ik vind het heel raar dat je 5 euro moet betalen voor een opzegging!!

Geen interessen meer

Readly opzeggen

Readly is een Zweeds bedrijf wat in 2019 met storm, de Nederlandse markt op kwam. Het bedrijf wil magazines aanbieden voor een vast bedrag per maand. Tijdschriften zoals Vogue, National Geographic en Quote zijn al te vinden bij het bedrijf. Wie graag Sanoma titels, zoals Libelle, leest komt echter wel van een koude kermis thuis. Doordat Sanoma het eigen platform Tijdschrift.nl heeft, zullen die titels niet snel op de site verschijnen. Het is tot dusver nog niet mogelijk om ergens alle tijdschriften te lezen. Ook Leeslounge biedt nog lang niet alle bladen aan. Juist doordat het aanbod van leesabonnementen zo versplinterd is, blijven deze abonnementen achter. Niemand wil abonnementen op alles leesdiensten om zo alles te kunnen lezen. Daarvoor is het simpelweg te duur.

Wat is Readly?

Readly probeert lezers te lokken met een aantrekkelijke aanbieding. Nieuwe lezers betalen bijvoorbeeld maar 99 cent voor de eerste maand dat ze lid zijn. Op die manier kunnen mensen goed kennismaken met het bedrijf en indien dit niet het geval is, kunnen mensen Readly opzeggen. Nadat die maand afgelopen is, betaal je het volle bedrag van een tientje per maand. Op dit moment heeft Readly 100 Nederlandse tijdschriften op de site staan en ook nog 3000 anderstalige tijdschriften. Er is dus wel degelijk genoeg te lezen, mits je meer talen beheerst.

Als je een abonnement neemt op Readly, krijg je toegang tot alle tijdschriften, die je zowel online als offline kunt lezen. Je kunt nummers downloaden, zodat je ze onderweg kunt lezen als je geen toegang hebt tot het internet. Hierdoor heb je de mogelijkheid om altijd en overal je favoriete tijdschriften te lezen. Naast die handige functie is Readly geschikt voor grotere gezinnen. Binnen je account krijg je 5 profielen, waardoor iedereen in je gezin tegelijkertijd kan genieten van tijdschriften, zonder dat iemand op een ander moet wachten.

Hoe werkt Readly?

Je gebruikt Readly door de app te downloaden in de App-store. Dit kan zowel voor iPhone en Android. Na installatie van de app, kun je je aanmelden met je Readly- of Facebookaccount. Als je eenmaal een betaalmiddel gekozen hebt, kan het lezen beginnen. Je krijgt gelijk de categorieën te zien waar je zelf tussen kan filteren. Dit zijn de categorieën:

  • Mannen
  • Vrouwen
  • Tech en gadgets
  • Business
  • Geschiedenis
  • Food&Drinks
  • Fashion&Beauty
  • Sport
  • Auto’s

Doordat er zoveel verschillende categorieën zijn, zit er altijd wel een tijdschrift tussen het aanbod van Readly die geschikt is voor de lezer. Aan iedereen is gedacht. Als je het aanbod uit Nederland nog niet voldoende vindt, kun je er ook voor kiezen om de filters uit te breiden met tijdschriften uit andere landen. Je kunt zelf selecteren op de talen die jij beheerst.

Readly opzeggen

De abonnementendienst heeft geen opzegtermijn, zodat je kunt stoppen op ieder gewenst moment. Toch kan het nog best lastig zijn om van een abonnement af te komen. Om je een handje te helpen heeft 123opzeggen een opzegbrief gemaakt voor Readly. Je hoeft alleen nog je eigen gegevens in de velden naast de brief te vullen. Die gegevens worden automatisch in de brief geladen, waardoor die klaar is voor verzending. Als je de brief zelf wil verzenden, kun je de brief downloaden. Je hebt alleen een postzegel en envelop nodig, maar hou er wel rekening mee dat Readly een Zweeds bedrijf is en de brief naar Zweden verstuurt zal moeten worden.

Als je de brief liever niet zelf naar Zweden wilt versturen, maar dit door 123opzeggen wil laten doen dan kan dit ook. Je kunt in dat geval kiezen voor onze verzendservice. Wij zorgen ervoor dat de opzegbrief op de mat van Readly belandt en dat jij je niet druk hoeft te maken over de verzending. Als Readly de brief ontvangen heeft, is het aan Readly zelf om je abonnement te beëindigen. Zodra Readly dit gedaan heeft, zul je een bevestiging van het bedrijf zelf krijgen.