Heb jij een abonnement op Tijdschriften.nl, maar merk je dat je toch te weinig tijdschriften leest? Je kunt Tijdschriften.nl opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Tijdschrift.nl opzeggen

Uitgeverij Sanoma wil blijven innoveren. Aangezien mensen geprinte media steeds vaker opzeggen, wilde de uitgeverij iets nieuws proberen. Tijdschrift.nl is daar het resultaat van. Papieren edities zijn steeds minder van deze tijd en met Tijdschrift.nl worden ze echt overbodig. Tijdschriften zoals: LINDA., Libelle, Men’s Health en Donald Duck lees je nu allemaal op één plek: de Tijdschrift.nl app. Met een abonnement op Tijdschrift.nl lees je nu onbeperkt 75 tijdschriften online in de app. Dat abonnement kost maar 9,99 euro per maand. Dat is goedkoper dan de meeste losse tijdschriften. Je kunt de app gebruiken op je smartphone en tablet als die Android of iOS ondersteund.

Korting op Tijdschrift.nl

Als je op dit moment een abonnement hebt op een papieren versie van een tijdschrift van DPG, kun je tegen een gereduceerd tarief de overige 74 tijdschriften ook lezen. Zo haal je voor een kleine meerprijs meer uit je huidige abonnement. Daarbij kun je de digitale versie gratis activeren, zodat je je tijdschrift ook kunt lezen als je je tijdschrift niet bij je hebt. Je stopt nu eenmaal je telefoon makkelijker in je tas, dan een editie van de LINDA. Als je het tijdschrift van tevoren download, heb je zelfs geen internet nodig om je favoriete tijdschrift te lezen!

Allemaal tegelijkertijd lezen

Het fijne aan Tijdschrift.nl is dat er voor iedereen een tijdschrift te vinden is. Jongen, meisje, man of vrouw. Oud en jong. Voor iedereen is er een geschikt blad en je hoeft niet op elkaar te wachten! Met de Tijdschrift.nl app kun je op vijf apparaten tegelijkertijd een blad lezen. Zo kan iedereen tegelijkertijd genieten van verhalen, artikelen en reportages over hun eigen favoriete onderwerp en dat is natuurlijk wel heerlijk.

Tijdschrift.nl opzeggen

Het kan natuurlijk zijn dat er geen tijdschrift bij zit wat aansluit bij jouw interesses. In dat geval wil je je abonnement misschien wel opzeggen. Bij 123opzeggen weten we als geen ander hoe lastig het kan zijn om een abonnement op te zeggen. We wilden dit proces graag wat makkelijker voor je maken door een opzegbrief aan te bieden. Jij kunt gebruikmaken van die opzegbrief door je gegevens in te vullen in de invulvelden. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waardoor die aansluit bij jou. Je kunt er nu voor kiezen om de brief zelf op te sturen door de brief te downloaden via de downloadknop. Je hebt nu alleen nog een envelop en een postzegel nodig om de brief verzendklaar te maken. Het adres van Tijdschrift.nl hebben wel voor het gemak alvast bovenaan de brief gezet, zodat je die niet meer hoeft op te zoeken. Jij hoeft de brief alleen nog naar de brievenbus of het postkantoor te lopen.

123opzeggen verzendservice

Wij snappen ook dat niet iedereen standaard postzegels en enveloppen in huis heeft. Misschien heb je niet eens een printer. In die gevallen kan het bovenstaande niet door jou gedaan worden en dan wil 123opzeggen je graag tegemoet komen. Wij bieden daarom een verzendservice aan. Met die service ben je ervan verzekerd dat de brief bij Tijdschrift.nl aankomt. Het scheelt jou een hoop administratieve rompslomp. Helaas heeft 123opzeggen geen invloed op het daadwerkelijke opzegproces. Dat zal Tijdschrift.nl zelf moeten doen. Als er problemen zijn, horen wij dit wel graag. Zodra Tijdschrift.nl je opzegging verwerkt heeft, zul je een bevestiging per mail of per post krijgen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.