Niet langer geabonneerd zijn op scheermesjes? Je kunt Barberklingen opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Barberklingen opzeggen

Barberklingen is een van oorsprong Deens bedrijf dat in 2019 voet zette in Nederland. Net als Boldking, Windmill Shaving en Shaversclub biedt het een abonnement aan op de beste kwaliteit scheermesjes. Door de jaren heeft Barberklingen verschillende prijzen in de wacht gesleept, zoals het beste Deense abonnement van 2018. Het bedrijf ziet het als haar missie om zoveel mogelijk mannen en vrouwen slimmer en betaalbaarder te laten scheren.

Hoe werkt het?

Barberklingen werkt op basis van lidmaatschappen. En om die te personaliseren, wil het bedrijf eerst een paar dingen van je weten. Bijvoorbeeld hoe regelmatig je scheert. Zo kan een persoonlijk lidmaatschap voor je samen worden gesteld en kun je je Starter Kit ontvangen. Na één tot twee dagen krijg je die thuisbezorgd. Het pakketje past gewoon in de brievenbus. In de Starter Kit zit altijd: een houder, twee scheermesjes en een reishoesje. 14 dagen na het ontvangen van je Starter Kit komt je eerste setje van vier scheermesjes binnen. De eerstvolgende zending hangt af van de door jou gekozen frequentie. Dankzij de mesjes van Barberklingen heb je nooit meer botte scheermesjes die wondjes of irritatie veroorzaken.

Wat kost Barberklingen?

Je begint je lidmaatschap altijd met de aankoop van een Starter Kit, met daarin 2 scheermesjes. Hiervoor betaal je 4,99 euro, inclusief verzendkosten. De zendingen die daarop volgen bestaat iedere keer uit vier scheermesjes, die samen standaard 9,99 euro kosten. Barberklingen rekent geen extra kosten voor de verzending.

Het scheermesje

Het scheermes ligt comfortabel in de hand, omdat het handvat is gemaakt van stevig metaal. Een scheermes van Barberklingen heeft de ideale gewichtsbalans en gaat extra lang mee. De mesjes zijn gemaakt van Zweeds staal en er zit extra ruimte tussen. Dankzij de care strip van Aloë Vera en vitamine E krijg je een extra comfortabele scheerervaring. Een praktisch en elegant staaltje Scandinavisch ontwerp.

Barberklingen opzeggen

Ontvang je scheermesjes van Barberklingen, maar wil je jouw lidmaatschap opzeggen? Wil je eens een ander abonnement proberen of gewoon kosten besparen? Je abonnement op Barberklingen aanpassen, pauzeren of opzeggen kan altijd. Daarvoor hoef je weinig moeite te doen. Vul hierboven een aantal gegevens in, zodat jouw persoonlijke opzegbrief kan worden opgesteld. Die kun je gratis downloaden of door ons op de post laten doen. Voor een kleine vergoeding regelen wij dat jouw lidmaatschap snel is opgezegd. Zodra je opzegging is doorgevoerd, stuurt Barberklingen je daar een schriftelijke bevestiging van. Wel zo fijn om te weten waar je aan toe bent.