Maak je weinig gebruik van je abonnement op CineMember? Je kunt CineMember opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

CineMember opzeggen

CineMember is een streamingdienst, net als met Netflix en Videoland. Met een abonnement op het platform kun je films kiezen uit de grootste collectie filmhuisfilms van heel Nederland en België. Je kunt onbeperkt en op vier schermen tegelijk streamen, op laptop of pc of via een app op je tv, tablet of telefoon. Als abonnee heb je de keuze uit meer dan 800 films. CineMember is mede dankzij de steun van het Nederlands Filmfonds tot stand gekomen.

Hoe werkt CineMember?

Abonnee worden kan via de internetbrowser op je smartphone, tablet of computer. Daarna kun je direct meer dan 800 prachtige filmhuisfilms bekijken. Streamen kan op je tv, maar ook op je smartphone, tablet of laptop. Voor het kijken via een smartphone of tablet is er een speciale CineMember-app, die het gebruik van het platform zo gebruiksvriendelijk mogelijk maakt. Kijk je op je televisie? Dan is er ondersteuning voor Chromecast en Airplay (Apple TV). De CineMember-app is ook op sommige smart(tv’s) beschikbaar.

Wat kost CineMember?

Een abonnement op CineMember kost 9,99 euro per maand. Je kunt ook eerst een proefabonnement nemen, waarmee je twee weken lang gratis gebruik kunt maken van het platform. Na deze periode gaat je abonnement automatisch over in een betaald maandabonnement dat je op ieder moment kunt opzeggen. Zeg je binnen de deze proefperiode van 14 dagen op? Dan kun je gebruik blijven maken van CineMember tot de periode erop zit. Er worden in die tijd geen kosten in rekening gebracht.

Filmaanbod

Iedere week worden minimaal twee nieuwe titels toegevoegd. Ze blijven minimaal een jaar onbeperkt beschikbaar. Met regelmaat voegt CineMember meer dan twee films toe. Voor een uitgebreid aanbod aan films wordt er samengewerkt met veel arthouse distributeurs uit Nederland en België. Cinéart, September Film, Paradiso, Lumière en Cinemien hebben het grootste aandeel in de filmcollectie van CineMember. Maar ook Cherry Pickers, Arti Film, Just Entertainment, MOOOV, Cinema Delicatessen en allerlei zelfstandige producenten leveren regelmatig unieke nieuwe titels.

CineMember opzeggen

Wil je na het proefabonnement toch CineMember opzeggen? Of maak je al een tijdje geen gebruik meer van de streamingdienst? Dan moet opzeggen zo geregeld zijn. Bij 123opzeggen gebeurt dat in eenvoudige twee stappen: (1) jouw persoonlijke opzegbrief opstellen en (2) de brief verzenden. Zo ben je snel van je abonnement af. De verzending van die brief kun je ook aan ons overlaten. In ruil voor een klein bedrag regelt 123opzeggen dat jouw opzegbrief zo snel mogelijk bij CineMember op de mat ligt. Hebben ze jouw opzegging verwerkt? Dan krijg je daar een schriftelijke bevestiging van in de mail of brievenbus.