Wil je geen box meer ontvangen van HelloFresh? Je kunt HelloFresh opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je doen. 

HelloFresh opzeggen

Niet iedereen heeft altijd zin om een verse maaltijd op tafel te zetten en daarbij heeft ook niet iedereen daar tijd voor. In die gevallen kan het een uitkomst zijn om een maaltijdbox te laten leveren. Je hoeft nu niet meer naar de supermarkt om je ingrediënten te halen. Die krijg je eenvoudig geleverd in een box door bijvoorbeeld Marley Spoon, HalloFresh of Willem en Drees. Ook voor mensen die gezonder willen eten, is zo’n box heel handig. Aangezien je niet meer naar de supermarkt hoeft voor je boodschappen, ben je ook minder geneigd om snacks te halen. Veruit de meeste mensen gaan namelijk na werk met een hongergevoel naar de winkel. Je pakt daardoor minder goede spullen uit de schappen en dat is zonde. Met een maaltijdbox kun je rechtstreeks naar huis en beginnen aan je snelle en lekkere maaltijd.

Boxen HelloFresh

Als je kiest voor HelloFresh, kun je kiezen uit verschillende boxen en samenstellingen. Zo kun je kiezen voor de Veggiebox als je liever vegetarisch eet. Deze box bevat enkel groenten, granen, noten en zuivel. Deze box is dus niet geschikt voor veganisten. Tevens kun je kiezen voor de Quick & Easy box. Die box is voor mensen die vooral van eenvoud en simpliciteit houden. De gerechten die in deze box zitten zet je altijd binnen 20-25 minuten op tafel. Als deze twee zaken je niet zoveel uitmaken, kun je kiezen uit de Original- of Familiebox. In die boxen zitten seizoensproducten, vlees, vis en granen. Zo zet je altijd een heerlijke maaltijd op tafel.

Als je denkt dat je nooit meer je eigen eten kunt kiezen, heb je het mis. Bij HelloFresh kun je elke week weer uit 12 verschillende gerechten kiezen. Alle ingrediënten voor die recepten vind je in de box. Je kunt zelf kiezen hoeveel gerechten je ontvangt. Zo kun je een box ontvangen met 2 tot 5 verschillende recepten voor 1 tot 6 personen. Op die manier kun je de box precies zo samenstellen als jij zelf wilt en zul je nooit teleurgesteld zijn, omdat er een gerecht in zit die jij niet lust.

Niet thuis

We horen je denken; maar wat als je onverhoopt niet thuis bent op het moment van de levering? Bij HelloFresh kun je in je profiel aangeven wat de bezorger kan doen als je niet thuis bent. Misschien kan de bezorger de box onder een afdakje leggen of iets dergelijks. Als je voor een langere tijd niet thuis bent, kun je je abonnement ook pauzeren in je account. Je ontvangt dan tijdelijk geen boxen als je die niet in ontvangst kunt nemen. Let wel op: Als je de box wel besteld hebt, maar deze niet in ontvangst kunt nemen, krijg je je geld niet terug. De box gaat terug naar het distributiecentrum en wordt daarna geschonken aan de voedselbank. Zorg er dus altijd voor dat je thuis bent als je een box verwacht.

Opzeggen HelloFresh

Niet iedereen altijd tevreden over HelloFresh. Vooral de eerste box gratis actie zorgt voor wat verwarring. Mensen denken vaak dat ze eenmalig een box kunnen bestellen en dat het daarna weer stopt. Dit blijkt niet het geval, want in de kleine lettertjes staat genoemd dat je bij deze actie minimaal een tweede box moet bestellen. Veel mensen zijn hier ontevreden over en voelen zich misleidt. Dat is natuurlijk heel jammer. Gelukkig kun je na die tweede box je abonnement altijd opzeggen. Via 123opzeggen is het heel eenvoudig om HelloFresh op te zeggen. Je kunt gebruikmaken van onze gratis opzegservice. Om hier gebruik van te maken kun je je gegevens invullen in de velden hierboven. Die gegevens worden automatisch in de brief geladen en na ondertekening kun je de opzegbrief kosteloos downloaden en verzenden. Je hebt alleen een postzegel en een envelop nodig. Uiteraard zul je wel nog even een wandeling naar de postkantoor of de brievenbus moeten maken.

Als je geen zin hebt in die wandeling, of geen postzegels in huis hebt, kan het zijn dat je liever gebruikmaakt van onze verzendservice. Als je dat doet, hoef je de deur niet meer uit om HelloFresh op te zeggen. Wij regelen voor een kleine vergoeding de verzending van de opzegbrief voor je. Zodra HelloFresh de brief in handen heeft, zullen ze de opzegging in behandeling nemen. Als de opzegging eenmaal verwerkt is, krijg jij een bevestiging per mail of per post. Zo weet jij precies wanneer je abonnement stopt en wanneer jij je laatste box ontvangt. Opzeggen wordt zo wel heel eenvoudig!