Wil je geen box meer ontvangen van HelloFresh? Je kunt Hello Fresh opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je doen. 

HelloFresh opzeggen

Niet iedereen heeft altijd zin om een verse maaltijd op tafel te zetten en daarbij heeft ook niet iedereen daar tijd voor. In die gevallen kan het een uitkomst zijn om een maaltijdbox te laten leveren. Je hoeft nu niet meer naar de supermarkt om je verse ingrediënten te halen. Die krijg je eenvoudig geleverd in een maaltijdbox door bijvoorbeeld Marley Spoon, HelloFresh of Willem en Drees. Ook voor mensen die gezonder willen eten, is zo’n gezonde maaltijdbox heel handig. Aangezien je niet meer naar de supermarkt hoeft voor je boodschappen, ben je ook minder geneigd om snacks te halen. Veruit de meeste mensen gaan namelijk na werk met een hongergevoel naar de winkel. Je pakt daardoor minder goede spullen uit de schappen en dat is zonde. Met een maaltijdbox kun je rechtstreeks naar huis en beginnen aan je snelle en lekkere maaltijd.

Hellofresh box

Als je kiest voor een HelloFresh box, kun je kiezen uit verschillende maaltijdboxen en samenstellingen. Zo kun je kiezen voor de Veggiebox als je liever vegetarisch eet. Deze box bevat enkel groenten, granen, noten en zuivel. Deze boxen zijn dus niet geschikt voor veganisten. Tevens kun je kiezen voor de Quick & Easy maaltijdbox. Die box is voor mensen die vooral van eenvoudig koken en simpliciteit houden. De gerechten die in deze box zitten zet je altijd binnen 20-25 minuten op tafel. Als deze twee zaken je niet zoveel uitmaken, kun je kiezen uit de Original- of Familiebox. In die maaltijdboxen zitten verse producten, vlees, vis en granen die passen bij het seizoen. Zo zet je altijd een heerlijke maaltijd op tafel.

Als je denkt dat je nooit meer je eigen eten kunt kiezen, heb je het mis. Bij HelloFresh kun je elke week weer uit 12 verschillende gerechten kiezen. Alle ingrediënten voor die recepten vind je in de maaltijdbox. Je kunt zelf kiezen hoeveel gerechten je ontvangt. Zo kun je boxen ontvangen met 2 tot 5 verschillende recepten voor 1 tot 6 personen. Op die manier kun je de beste maaltijdboxen precies zo samenstellen als jij zelf wilt en zul je nooit teleurgesteld zijn, omdat er een gerecht in zit die jij niet lust.

Aanvullende foodboxen

Naast de standaarboxen, kun je ook kiezen om je hoofdbox te combineren met een extra foodbox. Zo kun je kiezen voor een fruitbox, wijnbox of een ontbijtbox. Hierin vind je de heerlijkste combinaties. Allemaal vers! Hier sluit je geen losse abonnementen voor af, maar je kunt ze toevoegen na het selecteren van je favoriete gerechten voor die week. Zo kun je de hele week door genieten van Hellofresh. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.

Niet thuis

We horen je denken; maar wat als je onverhoopt niet thuis bent op het moment van de levering? Bij HelloFresh kun je in je profiel aangeven wat de bezorger kan doen als je niet thuis bent. Misschien kan de bezorger de box onder een afdakje leggen of iets dergelijks. Als je voor een langere tijd niet thuis bent, kun je je abonnement ook pauzeren in je account. Je ontvangt dan tijdelijk geen boxen als je die niet in ontvangst kunt nemen. Let wel op: Als je de maaltijdbox wel besteld hebt, maar deze niet in ontvangst kunt nemen, krijg je je geld niet terug. De boxen gaat terug naar het distributiecentrum en worden daarna geschonken aan de voedselbank. Zorg er dus altijd voor dat je thuis bent als je een maaltijdbox verwacht. In je online account kun je verschillende opties voor bezorging kiezen. Zo kan het zijn dat je alleen op zondag thuis bent en dat je wilt dat de bezorging dan gedaan wordt. Als dit zo is, dan kun je dit eenvoudig aangeven. Sommige mogelijkheden kosten wel iets meer geld, maar dan ontvang je de box wel op een bezorgmoment die voor jou uitkomt en staan de maaltijden niet te verpieteren bij de buren.

Maaltijdbox pauzeren

Als je even geen gebruik meer wilt maken van HelloFresh, maar HelloFresh opzeggen je nog net te ver gaat, kun je er ook voor kiezen voor je maaltijdbox pauzeren. HelloFresh is een flexibel abonnement, waarbij je altijd je maaltijdbox even kunt opschuiven naar een volgende week als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of geen tijd hebt om de recepten te maken als je een drukke week hebt. Je kunt dan eenvoudig een paar weken vooruit kijken en bepalen wanneer je weer maaltijdboxen wilt ontvangen.

Passen de recepten van aankomende week niet bij jouw smaak, dan kun je de maaltijdbox ook altijd even stopzetten. Het is immers zonde om recepten in de koelkast te hebben, waar je uiteindelijk niets mee doet. Op die manier voorkom je dat je voedsel verspilt, maar behoud je wel de voordelen van lang lid zijn.

Gratis box ontvangen

Niet alleen nieuwe leden kunnen een gratis maaltijdbox ontvangen. Ook bestaande leden met een flexibel lidmaatschap kunnen sparen voor een gratis maaltijdbox. Des te vaker je een maaltijdbox thuis bezorgd krijgt, des te sneller je gratis maaltijdboxen kunt sparen. Zo haal je alles uit je abonnement op Hello Fresh. Het is bij HelloFresh niet mogelijk om een eenmalige maaltijdbox te bestellen. Hiervoor zit je wel gelijk vast aan een abonnement, maar wist je dat je het abonnement gelijk kunt opzeggen na de eerste maaltijdbox, dan heb je er geen omkijken naar en kun je eerste maaltijdbox proberen zonder verplichtingen.

HelloFresh opzeggen

Niet iedereen altijd tevreden over HelloFresh. Vooral de eerste box gratis actie zorgt voor wat verwarring. Mensen denken vaak dat ze eerste box kunnen bestellen en dat het daarna weer stopt. Dit blijkt niet het geval, want in de kleine lettertjes staat genoemd dat je bij deze actie minimaal één volgende maaltijdbox moet bestellen. Veel mensen zijn hier ontevreden over en voelen zich misleidt. Dat is natuurlijk heel jammer. Gelukkig kun je na die tweede maaltijdbox je abonnement altijd opzeggen. Via 123opzeggen is het heel eenvoudig om HelloFresh op te zeggen. Je kunt gebruikmaken van onze gratis opzegservice. Om hier gebruik van te maken kun je je gegevens invullen in de velden hierboven. Die gegevens worden automatisch in de brief geladen en na ondertekening kun je de opzegbrief kosteloos downloaden en verzenden. Je hebt alleen een postzegel en een envelop nodig. Uiteraard zul je wel nog even een wandeling naar het postkantoor of de brievenbus moeten maken.

Als je geen zin hebt in die wandeling, of geen postzegels in huis hebt, kan het zijn dat je liever gebruikmaakt van onze verzendservice. Als je dat doet, kan HelloFresh opzeggen vanuit het comfort van je eigen huis.. Wij regelen voor een kleine vergoeding de verzending van de opzegbrief voor je. Zodra HelloFresh de brief in handen heeft, zullen ze de opzegging in behandeling nemen. Als de opzegging eenmaal verwerkt is, krijg jij een bevestiging per mail of per post. Zo weet jij precies wanneer je abonnement stopt en wanneer jij je laatste box ontvangt. Hellofresh opzeggen wordt zo wel heel eenvoudig!