Krijg jij elke week een maaltijdbox van Marley Spoon, maar wil je dit niet langer? Je kunt je abonnement op Marley Spoon opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie weet je zeker dat de opzegging goed verwerkt wordt. 

Marley Spoon opzeggen

Marley Spoon is een van de bedrijven die maaltijdboxen rondbrengt in Nederland. Net als HelloFresh en Willem en Drees stellen ze elke week weer een box samen die bij de consument thuisbezorgd wordt. Marley Spoon zegt zich te onderscheiden doordat ze voedselverspilling willen tegengaan. De maaltijden worden geleverd met precies de benodigde ingrediënten voor het aantal aangegeven personen. Daarnaast wil Marley Spoon ook dat de dozen waarin het eten arriveert volledig recyclebaar zijn. Zelfs het tape van de doos is op basis van papier gemaakt! Daarbij proberen ze gezonde recepten aan te bieden, zodat mensen gezond en gevarieerd eten. Juist dat maakt Marley Spoon ‘meer dan een maaltijdbox’, vinden ze zelf. 

Abonnementen Marley Spoon

Bij Marley Spoon kun je verschillende abonnementen afnemen. Het is hierbij van belang dat je goed nadenkt hoe vaak je wil koken met Marley Spoon. Wil je dit 2, 3, 4 of 5 keer per week? Je kunt deze hoeveelheid op elk gewenst moment aanpassen. Zo krijg je een box op het moment dat het jou uitkomt en voorkom je dat je teveel eten in huis hebt als je andere plannen hebt. Ook zul je moeten kijken naar de hoeveelheid personen in je huishouden. Er is een tweepersoonsbox en een drie- tot vierpersoonsbox. Het is belangrijk om bij de drie- tot vierpersoonsbox goed te kijken of de gerechten toereikend zijn als je een gezin van vier personen hebt. 

Houdbaarheid

Waar je goed op zult moeten letten, is dat de ingrediënten in de box van Marley Spoon niet onbeperkt houdbaar zijn. Ze werken met verse producten en je zult de ingrediënten in de box daarom tot vier dagen na ontvangst kunnen bewaren. Als jij pas na 7 dagen een gerecht wil koken, heb je dus kans dat de ingrediënten niet langer goed zijn. 

Klachten opzeggen Marley Spoon

Toch kan het zijn dat je liever geen gebruik meer maakt van de Maaltijdbox van Marley Spoon. Misschien komen de gerechten toch niet overeen met je smaak of heb je gewoonweg geen tijd om steeds te koken. Marley Spoon opzeggen is dan een logisch vervolg. Toch blijkt uit klachten op klacht.nl en Klachtenkompas dat opzeggen niet altijd even makkelijk is. Als er een opzegging binnen is, krijgen veel mensen toch nog een box. Als je wel wat hulp kunt gebruiken bij het opzeggen van Marley Spoon, dan helpt 123opzeggen.nl je graag. Door gebruik te maken van onze opzegbrief, wordt opzeggen een stuk eenvoudiger.

Je kunt ervoor kiezen om je gegevens in te vullen en de brief vervolgens zelf op te zeggen. Om hiervan gebruik te maken vul je je gegevens hierboven in de invulvelden in. Er wordt daarna automatisch een unieke opzegbrief gemaakt. Die brief kun je vervolgens geheel kosteloos downloaden, printen en verzenden naar het adres dat bovenaan de brief staat.

Verzendservice 123opzeggen

We kunnen dit ook voor je doen. Door gebruik te maken van onze verzendservice, bespaar je jezelf een hoop tijd. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de opzegbrief op de juiste mat valt en kun jij rustig achterover leunen. Zodra de opzegging verwerkt is door Marley Spoon, zul je een bevestiging per mail of per post krijgen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en hoef je je nergens zorgen om te maken. Zo makkelijk kan opzeggen zijn!