HelloFresh opzeggen

4 / 5 (1 beoordeling)

Wil je het abonnement van HelloFresh opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar HelloFresh als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

HelloFresh
Spaklerweg 50-52
1099 BC Amsterdam

Woonplaats, 22-01-2019

Betreft: HelloFresh opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

1 Beoordeling HelloFresh

Schrijf een beoordeling over HelloFresh

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Hellofresh opzeggen is makkelijk met 123Opzeggen

HelloFresh biedt verschillende boxen aan met daarin gezonde en lekkere ingrediënten, waarmee iedereen een gezonde maaltijd op tafel kan zetten. Wekelijks kun je kiezen uit 12 verschillende recepten die meegestuurd worden in de bijbehorende box. Je kunt kiezen voor de Veggiebox, de Quick & Easy Box, de Originalbox en de Familybox. Wellicht ben je na een tijdje echter uitgekeken op al deze groenten die iemand anders voor je heeft uitgezocht, of je vindt de boxen te duur. Wat de reden ook is: als je de HelloFresh box op wilt zeggen kunnen wij je daarbij helpen. En maak je geen zorgen, het opzegproces is hier gratis, gemakkelijk en snel te doorlopen.

HelloFresh heeft zoals genoemd verschillende boxen. De recepten waarvoor je alle ingrediënten ontvangt kosten meestal tussen de 20 en 40 minuten. Voor wie graag snel en gemakkelijk kookt is er een aparte box. Ook zijn er boxen speciaal voor gezinnen of vegetariërs en is er de fruitbox. Afhankelijk van de inhoud zitten daar 5 tot 8 stukken fruit in, tenzij je kiest voor de medium of large. Die maten bevatten veel meer fruit. Je kunt alleen niet zelf kiezen wélk fruit, of wélke recepten je precies in je box ontvangt. Misschien lust je wel totaal geen bietjes en staat er toch echt bietjes op de menukaart. Of je houdt enorm van citrusvruchten, maar helaas… In deze weekbox zitten ze niet. In de ontbijtbox vind je alternatieve ingrediënten om ’s ochtends te eten en er is zelfs een wijnbox, voor de echte liefhebbers. Kies je liever zelf je wijn en ontbijtje? Misschien is het dan tijd om deze boxen weer op te zeggen. Maar wat de reden ook is dat je de box wilt opzeggen maakt ons niet uit, wij helpen iedereen.

Opzeggen van mijn Hellofresh abonnement

Het opzeggen van de HelloFresh boxen kan een heel gedoe zijn. Daarom heeft 123opzeggen het een stuk gemakkelijker voor je gemaakt. Op onze pagina vul je je gegevens in zoals naam, adres en e-mailadres. Je kunt ervoor kiezen om de brief zelf te printen en te versturen. Dit is geheel gratis. Je kunt er ook voor kiezen dat wij de brief versturen naar HelloFresh. Je kunt ervoor kiezen om deze opzegging per normale post te laten versturen, of voor een optie gaan met meer zekerheid: de aangetekende brief. Hiervan krijg je dan een verzendbewijs en een code waarmee je je brief kunt volgen. Zo weet je zeker dat HelloFresh je brief ontvangen heeft.

Gratis opzegbrief en verzendservice

Het typen of schrijven van een opzegbrief kan echt een hoop tijd en moeite kosten. Wanneer je gebruik maakt van de opzegdienst van 123opzeggen zijn de boxen van HelloFresh binnen enkele minuten opgezegd. Natuurlijk moet je niet vergeten dat er nog steeds lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing zijn. Als nieuw abonnee kun je binnen 14 dagen je lidmaatschap ongedaan maken. Dat dien je dan uiterlijk 48 uur vóór levering van de volgende box doen. Mocht dit niet lukken dan betaal je voor de op dat moment al bestelde HelloFresh box. Mocht je willen stoppen met het ontvangen van de HelloFresh box dan moet dit uiterlijk vier dagen voor leverdatum van de volgende box doorgegeven zijn, of drie dagen wanneer je de bestelling op zaterdag gaat ontvangen. Zorg er dus voordat je de gegevens hier invult en de opzegbrief meteen laat versturen. Bij het versturen van een aangetekende brief ontvang je op werkdagen binnen 24 uur een track & trace code.

Na het opzeggen van de HelloFresh box kun je weer zelf bepalen wat er op het menu staat. Vanavond pastasalade, morgen gebakken aardappeltjes met kip en erwten, overmorgen misschien wel lekker barbecueën of gourmetten. Je hebt de regie weer in eigen hand. De kans is groot dat je in de periode dat je HelloFresh gebruikte wel wat nieuwe ingrediënten bent tegengekomen die veel lekkerder waren dan gedacht, of dat je door het volgen van de recepten inspiratie hebt opgedaan. Deze kennis kun je natuurlijk blijven toepassen op al je eigen recepten, met eigen gekozen groenten en fruit.

Klachten HelloFresh

Een veelgehoorde klacht over HelloFresh komt van de nieuwe gebruikers. Ze hebben een kaart ontvangen voor één gratis box van HelloFresh en melden zich gretig aan. Als de kleine lettertjes echter niet goed gelezen zijn blijkt pas later dat er minimaal een tweede box bestelt dient te worden: deze wel voor de volledige prijs. Mocht je dit abonnement niet meteen opzeggen dan krijg je vaak zelf nóg een HelloFresh box, waardoor de kosten behoorlijk kunnen oplopen. Het opzeggen van HelloFresh, via 123opzeggen, is zo gebeurd. Even gegevens invullen, opsturen en dan wachten op de bevestiging.