wil je niet langer sporten bij 123FIT? Je kunt je abonnement bij 123Fit opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Zo wordt opzeggen een makkie!

123FIT opzeggen

Bij 123Fit werkt fitness net even anders dan je gewend bent. Je wordt niet in een overvolle sportschool gezet, waarin de helft geen idee heeft wat ze eigenlijk moeten doen. Bij 123Fit werken ze namelijk met de Milon Cirkel. Dit is een nieuwe vorm van fitness waarbij je maar 30 minuten hoeft te sporten en je nooit meer op een apparaat hoeft te wachten omdat één sporter 30 setjes wilt doen. In 30 minuten train je in de cirkel alle spiergroepen en kun je met een voldaan gevoel weer naar huis. Althans, dat is de bedoeling. Het kan natuurlijk zijn dat jij het mist om uren in de sportschool door te brengen. In dat geval kun je je misschien beter aanmelden bij een conventionele sportschool, zoals bijvoorbeeld Basic-Fit of BigGym. Opzeggen is bij 123Fit gelukkig helemaal niet moeilijk. Je kunt namelijk gebruikmaken van de opzegbrief van 123opzeggen.

Let op je opzegtermijn

Voordat je opzegt, is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de opzegtermijn van 123opzeggen. Sommige sportscholen hanteren verschillende contractvaste periodes. Deze periode kan oplopen tot 2 jaar na inschrijving, vaak in ruil voor korting op het maandbedrag. Binnen deze contractvaste periode kun je je abonnement niet opzeggen. De opzegging gaat dan pas in op het moment dat deze periode afloopt. Informeer hiernaar bij de sportschool of kijk het na bij de bevestiging van je inschrijving.

123Fit opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen

Wil je je abonnement opzeggen, dan kun je dit eenvoudig regelen met een opzegbrief van 123opzeggen. De opzegbrief staat al bijna helemaal klaar. Je hoeft alleen nog je eigen gegevens in te vullen in de velden bij de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief gezet, waarna je deze helemaal gratis kunt downloaden door op de knop onderaan de brief te klikken. Je kunt de opzegbrief nu zelf versturen naar het adres bovenaan de opzegbrief.  

Verzendservice voor moeiteloos opzeggen

Wil je liever dat 123opzeggen alles voor je regelt, dan kan dit ook. Kies in dat geval voor de verzendservice. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegging bij 123FIT terechtkomt en zij jouw abonnement kunnen opzeggen. Zo kost het opzeggen jou helemaal geen moeite meer en kun je snel een andere sportschool kiezen.