Niet langer sporten bij BigGym? Je kunt je abonnement bij BigGym opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Big Gym opzeggen

Big Gym Is een snel groeiende sportschoolketen in Nederland. Inmiddels heeft Big Gym vestigingen in onder andere Groningen, Zwolle, Zaandam, Tilburg, Enschede en Rotterdam. Er lijken steeds meer Big Gyms op te duiken. Basic-Fit en Fit For Free worden misschien ooit nog wel eens van de troon gestoten door deze snelle groeier. Het is voor die scholen vooral een bedreiging dat het zo eenvoudig is om over te stappen vanaf je huidige sportschool.

Abonnementen Big Gym

Als je interesse hebt in een Big Gym abonnement hebt, kun je kiezen tussen één van de 5 abonnementsvormen. Wil jij niet beperkt worden in je sporttijden? Kies dan voor het onbeperkte abonnement. Je kunt dan onbeperkt sporten tussen 7:00 en 23:00. Sport je liever samen met iemand anders? Jullie kunnen dan een voordelig abonnement afsluiten voor twee personen. Zo kunnen jullie de kosten delen. Sport jij op vaste tijden overdag? Het daluren abonnement is supervoordelig. Je kunt dan alleen nooit in de avond sporten. Als dat je bedoeling toch al niet is, dan is het daluren abonnement geschikt voor jou!

In principe leg je ieder abonnement vast voor een periode van één tot drie jaar. Des te langer de abonnementsperiode is, hoe lager het maandelijkse tarief uitvalt. Toch kan Big Gym het ook begrijpen als je liever niet een heel vast zit aan een sportschool. Wat als de sportschool je niet bevalt, of je gaat verhuizen naar een plek zonder Big Gym vestiging? In dat geval kun je kiezen voor het flexibele abonnement. Je betaalt wel wat meer, maar in ruil daarvoor kun je iedere maand opzeggen. Dat scheelt jou een hoop kopzorgen!

Extra’s

Naast de standaard fitness abonnementen, kun je je abonnementen ook uitbreiden met extra’s. Iedere Big Gym vestiging heeft een massagestoel en een zonnebank. Voor een extra bedrag per maand, kun jij daar onbeperkt gebruik van maken. Zo ziet je lijf er niet alleen fit uit, maar krijg je ook nog een lekker kleurtje. Even ontspannen na een sportsessie is ook geen overbodige luxe, toch? Een ander extra abonnement, is het abonnement op groepslessen. Je kunt dan in groepsverband de leukste sporten beoefenen. Denk hierbij aan: spinning, zumba, boxing, pump en bootcamp. Sporten in je eentje hoeft niet bij Big Gym.

Big Gym probeert op veel manieren om mensen naar zich toe te trekken. Door leuke acties hopen ze dat er steeds meer mensen lid worden van de sportschool. Zo hebben ze regelmatig de vriendenactie. Daarmee kun je zelf gratis maanden sporten verdienen. Ieder nieuw lid die jij aandraagt, leidt tot een maand gratis sporten voor jou. Er zit geen limiet aan het aantal nieuwe leden! Naast de vriendenactie heeft Big Gym ook regelmatig een abonnement overname-actie. Bij deze actie zorgt Big Gym ervoor dat je abonnement bij de andere sportschool na afloop van de abonnementsperiode wordt overgezet naar een Big Gym abonnement. In de tijd dat je nog bij je oude sportschool zit, kun je al wel sporten bij Big Gym!

Big Gym Opzeggen

Als jij op dit moment sport bij Big Gym, maar eigenlijk wilt overstappen of opzeggen is dat niet altijd even eenvoudig. Mensen klagen op klachtenssites veel dat ze niet kunnen vinden waar ze hun abonnement moeten opzeggen. 123opzeggen wil je graag helpen bij het opzeggen van je abonnement. Je kunt bij ons heel eenvoudig zelf een opzegbrief maken. Wij hebben het opzetje al voor je gemaakt. Jij hoeft alleen je eigen gegevens nog in te vullen. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je die door middel van de downloadknop eenvoudig kunt downloaden. Je hebt alleen maar een envelop en een postzegel nodig om de brief te verzenden naar het adres dat bovenaan de brief staat. Opzeggen wordt voor jou zo een stuk makkelijker.

Als je geen tijd of zin hebt om de brief naar de brievenbus te brengen en wanneer je geen postzegels of enveloppen in huis hebt, zet 123opzeggen net dat stapje extra voor je. Tegen een kleine vergoeding verzenden wij de opzegbrief voor je, waardoor jij de deur niet meer uit hoeft om je abonnement op te zeggen. Zodra de opzegbrief bij jouw Big Gym sportschool binnen is, is het aan Big Gym zelf om de opzegging in orde te maken. Hier heeft 123opzeggen geen controle over helaas. Zodra zij de opzegging in orde hebben gemaakt, zullen ze je een bevestiging per mail of per post toezenden, zodat je weet waar je aan toe bent. Zo wordt opzeggen wel heel eenvoudig!