Er zijn 3168 opzegbrieven in de categorie Sport

A

B

B-Active Emmeloord

B&B Fitness & Clothing

B. en O. Workouts

B-Fit Wim van de Meulenhof

B-Fysic Eindhoven

B-Fysic Veldhoven

B-me changing you

B & S Golfacademy B.V.

B-Sportief

B-Sportief Dongen

Babytank Martial Arts

Back 2 Basic

Back 2 the Gym

Back in Shape

Back to Basics Sportstudio

Back2Basic-Didam

Badhoevedorpseschool Van De 13 Technieken Ken

Badjuf

Badmintonschool Wijchen-Beuningen

Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid

Balanced World

Balans 4U

Balanza Training Center

Ballet Barre Workouts

Balletschool Haren

Balrak Sport Consultancy

BAM! Personal Training

Barbers and Barbells

Barends Sport

Barric Beheer

Barry’s Gym

Bas Wild

Basecamp Fitness

Based on Sports Amsterdam

Basemix

Basic-Fit

Basic Fun Sports

Basic Skills Functional Training

Basic Sport 4 U

Basic Sport Fitnesscentrum

Basic Sportsclub

Basketballschool Hoppers

Basketbalschool Amsterdam

Bbb Health Boutique

BC-opleidingen

Be Fit

Be Fit Center Bergeijk

Be on Dance

Beachsport Hilversum

Beachweb Sports

Bear Up Crossfit

Bedrijfsfitness First 1

Bedrijfsfitness Nederland

BEE FITT

Beeksports

Begeleiding Beweging En Socialeredzaamheid (Bbs)

BeInShape

Beke Boddieplan

Bel Escrime

Ben Rietdijk Sport

Ben Rietdijk Sport Assendelft B.V.

Ben Rietdijk Sport Haarlem B.V.

Ben Sportief

BenBodyFit

Bengala-Gym

Benoordenhoutse Judoschool

Benoordenhoutse Judoschool 'John F. Kleijn'

Bent Sports & Health Club

Bentelo Beweegt

Bergema

Berna Sport

Best FIT

betaalbaarfitness.nl

Better Bodies

Better Body

Better Fitness

BetterYou Health Centre

Beuving Sport

Beverly Gym

Beweeg je fit

Beweegcentrum Twente

Beweegkwaliteit

Beweegpunt Bas

Bewegen bij Buitenhuis

Bewegen Werkt

Bewegings- en Zonnebanken Centrum Krimpenerwaard

Bewegings- en Zonnestudio Zuidwolde

Bewegingsadvies en Trainingscentrum De Vergt

Bewegingscentrum Drachten

Bewegingscentrum Fit 4 You

Staat het bedrijf er niet tussen, gebruik de algemene opzegbrief!

Hoe zeg ik mijn sportabonnement op?

Er zijn zoveel redenen te verzinnen waarom jij je sportabonnement wilt opzeggen. Misschien ben je wel verhuisd en maakt je logischerwijs dus geen gebruik meer van je oude sportschool. Of je hebt je ooit aangemeld tijdens een kortingsactie die nu verlopen is. Wat jou reden ook is, 123Opzeggen.nl maakt het je nu wel heel erg makkelijk om je fitness abonnement op te zeggen.

Easy Fit abonnement opzeggen

Easy Fit is een erg populaire sportschool die op veel plaatsen in Nederland te vinden is. Hier sport je voor een goed betaalbaar bedrag per maand. Toch kan het zijn dat je besluit dat je je sportabonnement op wilt zeggen bij Easy Fit. In dat geval zijn er meerdere mogelijkheden. Je kunt natuurlijk nog een laatste keer langs gaan en gebruik maken van de faciliteiten, proberen iemand van de administratie te spreken, en zodoende je abonnement op te zeggen. Hoogstwaarschijnlijk zal je echter naar buiten lopen met je abonnement nog steeds op zak, omdat Easy Fit je uiteraard liever niet ziet vertrekken als klant. Grote kans dat ze je met een mooi marketing verhaaltje over weten te halen om het toch nog één maandje te proberen. Daar is natuurlijk helemaal niets verkeerds aan, maar het kost je onnodig geld terwijl je dat liever aan iets anders besteedt. Veel sneller en eenvoudiger is het om gebruik te maken van 123Opzeggen.nl. Of je nu je standaard EasyFit of EasyFit premium abonnement wilt stopzetten, binnen luttele minuten heb je de gegevens ingevuld en betaald voor het aanmaken en bezorgen van je opzegbrief. Geen omkijken meer naar.

Basic-Fit abonnement opzeggen

Basic-Fit is een Fitnessmerk wat sportscholen heeft in heel Europa. Hierdoor kun je met je Basic-Fit abonnement bijna altijd wel een plek vinden om te sporten. Handig als je vaak onderweg bent voor werk bijvoorbeeld. Toch kan het gebeuren dat je jou Basic-Fit abonnement wilt stopzetten. Maak hiervoor gebruik van onze service en voorkom dat je teveel betaalt voor je niet meer gebruikte sportschoolabonnement

Gemakkelijk Sport & Fitness lidmaatschappen opzeggen

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je fitness of sport abonnement stop te zetten. Selecteer de sportschool of andere aan sport gerelateerde dienst binnen de categorie waar je niet meer gebruik van wilt maken. Vul vervolgens je gegevens in en kies voor de gewenste verzendmethode. Hierna betaal je met iDeal of Paypal en wordt de opzegbrief verzonden. Het gehele proces kost je nog geen vijf minuten maar levert je uiteindelijk geld én tijd op. Er zijn geen andere methodes voor het stoppen van een abonnement die zo weinig tijd en moeite kosten. Je hoeft er de deur niet eens voor uit.

Fit For Free stopzetten

Binnen de categorie sport & fitness zijn verschillende soorten bedrijven te vinden waar wij voor je een opzegbrief naar toe kunnen sturen. Fit For Free is een van die bedrijven. Deze sportschool waar je, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, voor een laag bedrag per maand kunt sporten, is te vinden in bijna heel Nederland. Toch zijn er ook gemeenten waar Fit For Free niet te vinden is of waar je voor een beter bedrag kunt sporten. In dat geval is het verstandig om je Fit For Free abonnement stop te zetten. Hiermee helpen wij je uiteraard graag. Sporten in een sportschool is fijn, maar soms ben je immers op zoek naar iets nieuws. Zeg dan vandaag nog je Fit For Free abonnement op en voorkom dat je betaalt voor een service waar je geen gebruik van maakt. Voor het opzeggen van Fit For Free via de website van het bedrijf moet je een uitgebreid formulier invullen en redenen geven waarom je wilt stoppen. Dat kost je zeeën van tijd en onnodige moeite. Het is veel eenvoudiger om een speciale opzegbrief te laten sturen die precies is opgesteld volgens de wettelijke richtlijnen. De gegevens hiervoor vul je in nog geen halve minuut in op 123Opzeggen.nl waarna je betaalt. Dan ben je ook gelijk klaar en hoef je zich nergens meer zorgen over te maken. Wel zo makkelijk!

Snel en gemakkelijk je sportabonnement beëindigen

Of je nu je abonnement bij je sportschool wilt stoppen of je lidmaatschap van Stichting Golfsport wilt beëindigen, je regelt dit razendsnel voor een hele kleine vergoeding op 123Opzeggen.nl. Bekijk alle bedrijven waarvoor wij je opzegging regelen zonder dat je de deur uit hoeft of lang aan de telefoon hoeft te hangen regelmatig, want wij breiden onze dienstverlening in deze categorie met een hoge frequentie uit. Stop met het betalen voor je ongebruikte sportschoolabonnement en zeg vandaag nog op via 123Opzeggen.nl