NLZIET opzeggen

5 / 5 (193 beoordelingen)

Heb jij een abonnement op NLZIET, maar heb je het niet meer nodig? NLZIET opzeggen regel je eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie ben je verzekerd van een zorgeloze opzegging. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresNLZIET
Adres bedrijf
1217 ZC Hilversum

, 20-09-2020

Betreft: NLZIET opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn contract per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Geboortedatum:
Telefoonnummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

193 Beoordelingen NLZIET

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Te weinig gebruik

Kijken nooit

Proefabbonnement niet verlengen, ik had er een andere voorstelling van. Ik gebruik het haast niet.

Moest steeds opnieuw inloggen.
Dat lukte steeds niet.
En ik maak er bijna geen gebruik van.

Mooi geweest

Op dit moment geen intresse meer.

Te weinig zenders

Zat tijdelijk in ander woning.

Niet meer volgend

Ik gebruik het niet meer

Had een foutje gemaakt

Andere provider, alles in één.

Nl Ziet zinloos product

Te weinig zenders

Kijken het niet

kijk nooit

weinig gebruikt

Niet meer in gebruik

Kijk niet vaak

Ik wilde testen of t wat was, vond het niks.. heb er ook geen mail meer van gehad

NLZIET opzeggen

Het televisiekijken in Nederland verandert continu. Kijken op het moment van uitzenden is er eigenlijk niet meer bij. Mensen raken steeds meer gewend aan televisie on demand en willen zelf beslissen wanneer ze kijken. Talpa, RTL en de Nederlandse Omroepen constateerden die verschuiving ook en startten het initiatief NLZIET. Dat is een online televisiedienst die voor een vast bedrag per maand alle programma’s van NPO, RTL en SBS in hoge kwaliteit aanbiedt. Je kunt programma’s tot wel een jaar terugkijken en soms kun je je favoriete programma’s zelfs vooruit kijken! In totaal krijg je 12 zenders tot je beschikking en die kun je live bekijken, maar ook wanneer jij dat wilt. Zo word jij echt de baas over je eigen televisie.

Voor wie is NLZIET?

Als je gek bent op de Nederlandse televisieprogramma’s, dan is NLZIET echt een uitkomst. Je kunt voor een bedrag van 7,95 (2018) euro per maand kijken naar al het aanbod op de 12 zenders. Je bekijkt het aanbod makkelijk op je televisie, tablet, telefoon of computer en dat maakt het een hele mobiele dienst. Op dit moment zijn er apps voor IOS en Android en zijn nagenoeg alle smart TV’s geschikt voor de dienst. Ook kunnen mensen gebruikmaken van Apple TV, HUMAX en Playstation 4 om hun favoriete programma’s te kijken via NLZIET.

Deze dienst is echter overbodig als je lid bent bij Ziggo. Televisie zit namelijk standaard inbegrepen bij een abonnement van de provider en als je ook Ziggo Go hebt, dan kun je altijd en overal online naar alle zenders uit je pakket kijken. In dat geval is een abonnement op NLZIET ook overbodig. Als je gek bent op Nederlandse series, kun je dan beter kiezen op een abonnement op Videoland. Daar staat een groot aanbod Nederlandstalige films en series op.

Nadelen NLZIET

Een groot nadeel van NLZIET ten opzichte van streamingdiensten zoals Netflix of Videoland is dat je soms reclame te zien krijgt tijdens de programma’s. Het is om technische redenen nog niet mogelijk om dit weg te halen en daarbij mag het soms niet. NLZIET is namelijk gebonden aan bepaalde rechten en die verbieden het tot op heden ook om de reclames door te spelen.

Daarbij heeft NLZIET ook geen kijkhulp. Het programma analyseert je kijkgedrag niet, waardoor het niet alleen het aanbod laat zien waar jij interesse in hebt. Het is daardoor ook lastiger om nieuw aanbod te ontdekken en dat is een gemiste kans. Het programma onthoudt ook niet welke afleveringen je al gestart bent, dus dat zul je zelf moeten onthouden.

Toekomst NLZIET

Op dit moment kan NLZIET nog niet tippen aan het succes van streamingdiensten als Netflix, Disney en Youtube en om dat bij te benen wil NLZIET-baas Niels Baas dat NPO, RTL en SBS hun eigen diensten stoppen. Het gaat dan om de diensten NPO Start, Videoland en Kijk. Het aanbod is nu teveel versplinterd en dat zou de groei van NLZIET in de weg staan. Baas wil dat de zenders zich verenigen en ‘één vuist maken’ tegen de internationale diensten om zo onmisbaar te worden in de Nederlandse samenleving. Toch durven de omroepen het nog niet aan om hun eigen diensten op te geven. Hierdoor is de keuze in Nederland veel te groot en daardoor zal NLZIET minder abonnees krijgen en behouden.

Gratis opzeggen NLZIET

Als jij lid bent bij een provider, zoals Ziggo waar je standaard al een televisieabonnement hebt, dan is een NLZIET abonnement overbodig. Je betaalt dan als het ware twee keer voor hetzelfde en dat is natuurlijk zonde. Het is daarom niet zo gek dat mensen NLZIET opzeggen. Je NLZIET abonnement opzeggen is gelukkig heel makkelijk met 123opzeggen.nl. We bieden onze handige opzegservice, waarbij jij op een hele eenvoudige wijze een opzegbrief gegenereerd. Je hoeft hiervoor alleen een aantal gegevens in te vullen. Die gegevens zijn nodig om de opzegging tot een goed einde te brengen. Zodra de brief klaar is, kun je ‘m downloaden, printen en verzenden naar het adres dat al bovenaan de brief staat.

Verzendservice

Als je jezelf liever een postzegel en wandeling bespaart, kan dat ook. Bij 123opzeggen bieden we een handige verzendservice. Wij zorgen ervoor dat de brief goed terecht komt. Dat scheelt jou weer de nodige kopzorgen. Je hoeft enkel te wachten op de bevestiging die NLZIET je gaat sturen als je opzegging verwerkt is. Zo makkelijk kan het zijn!