Wil je overstappen naar een andere verzekeraar? Je kunt AON Direct opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en 123opzeggen zal de rest voor je regeln. Zo in je AON Direct verzekering opzeggen zo gepiept. 

Aon verzekering opzeggen

Aon Nederland is een verzekeringsmaatschappij die al meer dan 300 jaar terug te leiden is. De oorsprong van het bedrijf is te vinden in de 17e eeuw. Toen der tijd was de zeevaart alles behalve veilig. Niet alleen piraten, maar ook het weer en ziekte aan boord zorgen ervoor dat schepen soms niet aankwamen in de haven. De financiële gevolgen hiervoor waren enorm en al snel wendden de eigenaren zich naar assurantiemakelaars. Ze wilden de risico’s op die manier dekken en ook kregen ze hulp om de financiële risico’s te beperken. Evert Heijningen was zo’n assurantiemakelaar en na heel veel fusies en overnames ontstond uiteindelijk in 1972 Hudig-Langeveldt Groep. Dat bedrijf werd overgenomen door het Amerikaans AON en na een fusie met het Nederlandse Alexander & Alexander werd Aon Nederland geboren.

Aon verzekeringen

Aon wil mensen in Nederland behoeden tegen de financiële strop van onverwachte uitgaven en gebeurtenissen. Zo bieden ze onder andere een autoverzekering aan, waarmee je schade aan je auto kunt voorkomen. Je kunt kiezen uit de standaard WA verzekering, een WA+ Beperkt Casco en een WA+ Uitgebreid Casco. Bij een WA verzekering ben je verzekerd tegen de schade die je aan andere toebrengt en ook krijg je hulp na een ongeval in zowel binnen als buitenland. Als je toch liever wat uitgebreider verzekerd bent, kun je kiezen voor een WA+Beperkt Casco verzekering. Je bent hierbij ook verzekerd voor ruitschade en schade dat ontstaat na brand, storm, een aanrijding met een dier en diefstal en inbraak. Als je echt geen enkele risico wilt lopen, kun je kiezen voor een Allrisk verzekering. Hierbij ben je ook verzekerd tegen vandalisme en een aanrijding.

Aon Woonverzekeringen

Naast de autoverzekering, heeft AON Nederland ook allerlei noodzakelijke verzekeringen voor je huis. Zo kun je een inboedelverzekering afsluiten, waarbij je meubels en persoonlijke spullen verzekerd zijn bij brand, diefstal en ongelukjes. Ook veranderingen aan de huurwoning zijn meeverzekerd. Ook biedt AON een woonhuisverzekering waarbij je verzekerd bent tegen brand, lekkage, stormschade, gebroken ramen, schade aan uw tuin en garage. Zo weet jij zeker dat je waardevolste bezit goed verzekerd is.

Aon Rechtsbijstand

Het kan voorkomen dat je een geschil krijgt met een instantie en persoon. Het kan dan heel fijn zijn om te weten dat je er niet alleen voor staat. Met de rechtsbijstandverzekering van Aon kun je je verzekeren tegen allerlei soorten verschillen. Denk hierbij aan de module Consument, Wonen, Sociale Verzekeringen en Pensioen. Zo ben je verzekerd als je problemen hebt met bijvoorbeeld je energieleverancier of als je een geschil hebt over de hoogte van je uitkering. Bij de module arbeid ben je verzekerd voor conflicten op en over het werk. Zo heb je ook nog de module fiscaal en vermogen waarbij je conflicten met bijvoorbeeld de belastingdienst kunt oplossen en ook als je conflicten in het verkeer of in je huwelijk niet alleen wil oplossen kun je daar een module voor afsluiten.

Aon Bruiloftverzekering

We hadden het net over een rechtsbijstandverzekering voor de echtscheiding, maar ook bij het begin van je huwelijk wil je liever niets aan toeval overlaten. Je bent vaak al maandenlang aan het plannen een bruiloft kost best wat geld. Het zou daarom jammer zijn als je droombruiloft in het water valt en je die kosten allemaal zelf moet dekken. Met de bruiloftverzekering ben je ervan verzekerd dat je bruiloft kan doorgaan zoals je dat gepland hebt en dat wanneer dat niet het geval is, je daar een vergoeding voor krijgt.

Aon opzeggen

Welke verzekering je ook hebt afgesloten bij Aon, je kunt ‘m heel eenvoudig opzeggen met behulp van een opzegbrief van 123opzeggen. Elke verzekering heeft een eigen opzegbrief, die je alleen nog maar hoeft aan te vullen met je eigen gegevens. Of je nu Inshared, Achmea of Allianz Direct wil opzeggen. De ingevulde gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna die klaar is voor verzending. Je kunt ervoor kiezen om de opzegbrief zelf te verzenden, maar je kunt er ook voor kiezen om dit door ons te laten doen. Als je de verzending liever aan ons overlaat kun je kiezen voor de verzendoptie en na de betaling zullen wij er dan voor zorgen dat de brief bij Aon op de mat valt. Zij zullen de opzegging daarna verwerken, waarna jij een bevestiging krijgt. Zo eenvoudig kan je verzekering opzeggen zijn!