Wil jij liever niet maandelijks betalen voor een rechtsbijstandverzekering? DAS opzeggen is zo geregeld met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de brief voor je verzenden. Je ontvangt altijd een verzendbewijs. 

DAS R opzeggen

DAS Rechtsbijstand is er voor de momenten dat je een geschil hebt met bijvoorbeeld een werkgever, een instantie of een bedrijf, maar ook voor letselschade en familiegeschillen. Als je niet zeker weet hoe je iets juridisch correct afhandelt en of in je recht staat, kun je DAS Rechtsbijstand inschakelen. Heb jij op dit moment een verzekering bij DAS Rechtsbijstand, maar wil je niet maandelijks betalen? Je kunt je DAS Rechtsbijstandverzekering opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen.

Waar kan DAS Rechtsbijstand bij helpen?

Als je alleen zo af en toe wat juridisch advies nodig hebt, kun je kiezen voor de service DAS op Zak. Je kunt met dit abonnement onbeperkt bellen met een juridisch adviseur, zodat je precies weet of je in je recht staat. Als je daarnaast ook graag wilt dat de juristen van DAS je helpen als het komt tot een rechtszaak, dan kun je beter kiezen voor een volledige Rechtsbijstandverzekering. De juridisch adviseur van DAS zal dan kijken of je zaak stand kan houden en als dat inderdaad het geval is, zal diegene jou helpen bij de vervolgstappen.

Liever geen verzekering?

Als je liever niet maandelijks betaald voor een service die je maar enkele keren in je leven zal gebruiken, kun je ook kiezen voor Das Flexx. Deze service kost je niet maandelijks geld, maar kan altijd helpen als je op zoek bent naar juridisch advies of bemiddeling. Dit kan zijn, omdat je gaat scheiden, je ontslagen bent of als je letsel hebt opgelopen na een ongeluk door toedoen van iemand anders. In deze gevallen kun je voor een vast bedrag juridisch advies inwinnen bij DAS. Voor een extra bedrag kun je daarnaast ook geholpen worden bij de onderhandelingen. Wil je ook geholpen kunnen worden bij conflicten die gaan over werk, inkomen, wonen, aankopen en geld? Dankzij Rechtshulp On Demand kun je ook bij die dingen geholpen worden voor een eenmalig vast bedrag. Op die manier betaal je dus alleen aan DAS als je ook daadwerkelijk hulp nodig hebt.

DAS Rechtsbijstandverzekering opzeggen

Als jij ook liever gaat voor DAS On Demand, dan kun je je rechtsbijstandverzekering opzeggen op drie verschillende manieren, namelijk:

  • Per post
  • Telefonisch
  • Per mail

Als je er zeker van wilt zijn dat je opzegging goed terechtkomt, kun je er het beste voor kiezen om je opzegbrief per post of per mail te versturen. In dat geval heb je zelf een verzendbevestiging in handen. Als je een opzegbrief via 123opzeggen verstuurt, krijg je van ons altijd een bevestiging dat wij de brief verzonden hebben. Je hebt hierdoor altijd een bewijs in handen en je staat nooit met lege handen als er toch vragen komen naar aanleiding van je opzegging. Dankzij 123opzeggen weet je altijd waar je aan toe bent.

Let op! Heb je je rechtsbijstandverzekering afgesloten bij SNS of bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, dan dien je de verzekering ook bij die verzekeraar op te zeggen.