Wil jij je Afvoercheck abonnement opzeggen? Met een opzegbrief van 123opzeggen is dat zo geregeld. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Jij hoeft je op die manier nergens zorgen over te maken.

Schrijf een beoordeling over Afvoercheck

Beoordeel je ervaring

118 Beoordelingen

nvt

zoals al aangegeven in de reden afgesproken voor 2 jaar en het dan gewoon naar 2 jaar gewoon door laten gaan en incaseren met de automatische incasso

een keer per twee jaar vind ik teveel, beter zou één keer per vijf of tien jaar zijn, het is na twee jaar nog niet nodig

prima bedrijf, goede service

Goed bedrijf ,met vakkundig personeel
Opzeggen ivm verhuizing

misschien volgend jaar

Volg onze administratie en door mijn salaries komt uit buitenland, kan ik niet nemen deze service. Als krijg ik akkord van mijn werk, dan kan ik niewe aanvragen, maar later.
Danku!

Huis verkocht en naar verzoringstehuis

Verhuizing

De werkzaamheden werden goed uit gevoerd. Vriendelijke monteurs

Ik wil opzeggen omdat apartament is voor mijn vrind. Hij doet alles reparatie zelf. Ik ben geen eingenaar van deze apartament.

goed bevallen

Verhuizen (relatie beëindigd)

Handig en snel een abonnement kunnen opzeggen is prettig.

Word ons te duur, maar ik wil jullie bedanken voor de afgelopen jaren.

Verkoop woning

Ik heb 1x een afvoercheck gehad in 2 jaar. Ik heb dus nog recht op een 2e afvoercheck. Dit is mij te mager voor het bedrag wat ik betaal en de dienst die ervoor staat!

bezuiniging

Word ons te duur

Geen problemen meer, aangepast

Afvoercheck opzeggen

Afvoercheck is, net als Zeker en Mobiel en Riool.nl, een bedrijf dat huiseigenaren wil helpen om hun afvoeren in orde te houden. Je kunt natuurlijk wachten tot er iets kapot gaat, maar Afvoercheck is van mening dat voorkomen beter is dan genezen en daarom bieden zij handige pakketten aan die jouw leidingen tiptop in orde moeten houden.

Servicecontract Afvoercheck

Als jij graag op elk moment van de dag je afvoeren wilt kunnen laten repareren, dan is een Afvoercheck servicecontract wellicht wat voor jou. Je kunt dan 24 uur per dag en 7 dagen per week contact opnemen met Afvoercheck als er iets met je afvoer aan de hand is. Je betaalt dan geen voorrijkosten, arbeidsloon of kosten voor klein materiaal. Je betaalt enkel de vaste lage prijs die je per maand, per kwartaal of per jaar kunt voldoen. Op die manier is het voor ieder huishouden mogelijk om een servicecontract bij Afvoercheck af te sluiten.

Afvoercheck reiniging

Als je liever niet vast zit aan een maandelijks abonnement, kun je bij Afvoercheck ook kiezen voor een eenmalige reiniging. Bij de reinigingsafspraak wordt je hoofdriool dan gespoten en geveerd waardoor het riool om en in jouw huis optimaal gereinigd is. Op deze reiniging krijg je dan twee jaar lang garantie. Mocht er in die twee jaar wat gebeuren, dan kun je contact opnemen met Afvoercheck. Zij zullen de verstopping dan kosteloos voor je verhelpen. Na twee jaar maakt afvoercheck weer een afspraak met je waar je wederom 2 jaar garantie op krijgt. Hierbij geldt ook dat je kunt kiezen voor verschillende betaalregelingen. Zo kun je gelijk het hele bedrag betalen of per jaar of per kwartaal betalen.

Rioolontstopping

Als je liever alleen betaalt als je ook echt problemen hebt, kun je ook gewoon kiezen voor de riool ontstoppingsservice. Je betaalt dan alleen als je riool ook daadwerkelijk verstopt is en nergens anders voor. Het ontstoppen wordt in deze gevallen gedaan voor een vaste – in hun ogen – lage prijs.

Afvoercheck opzeggen

Als je niet langer gebruik wil maken van de abonnementen van Afvoercheck, kun je dit eenvoudig opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Afvoercheck opzeggen hoeft op deze manier helemaal niet moeilijk te zijn. Je hoeft alleen je gegevens in de velden naast de brief in te vullen, waarna die gegevens automatisch in de opzegbrief verwerkt worden. Je kunt er nu voor kiezen om de opzegbrief zelf te verzenden naar Afvoercheck. Uiteraard snappen wij het ook als je daar geen zin in hebt. Om die reden biedt 123opzeggen ook haar verzendservice aan. Voor een kleine vergoeding zorgt 123opzeggen er dan voor dat de opzegbrief bij Afvoercheck terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen beëindigen. Zodra je de bevestiging van Afvoercheck binnenkrijgt weet je zeker dat je abonnement gestopt is en dat de betaling niet langer nodig zal zijn.