Afvoercheck opzeggen

5 / 5 (95 beoordelingen)

Wil jij je Afvoercheck abonnement opzeggen? Met een opzegbrief van 123opzeggen is dat zo geregeld. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Jij hoeft je op die manier nergens zorgen over te maken.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresAfvoerCheck
Adres bedrijf
3861 MA Nijkerk

, 30-09-2020

Betreft: Afvoercheck opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

95 Beoordelingen Afvoercheck

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

VERHUIZING/VERKOOP WONING

na 2 jaar voldoende gebruik gemaakt

Heb eenmalig gebruikt gemaakt van hun diensten, maar heb nooit een meerjarig contract afgesloten. Dus is een bedrag van €250,00 onterecht geïncasseerd en daarom direct teruggeboekt!

geen interesse

Bij het afsluiten van het abonnement is ons toegezegd dat het abonnement na 2 jaar automatisch zou worden stopgezet. Heb net via de klantenservice gehoord dat dit niet zo is. Dus vandaar de opzegging. En afzegging van de afspraak op 27-8-2020 afvoercheck.

De alle afvoeren van mijn huis lopen goed door.Bij verstoppingen zal ik jullie raadplegen.

ik wil jullie bedanken voor de afgelopen jaren, maar wil niet meer van jullie diensten gebruik maken.

Verhuizing

Niet meer nodig .

maak er geen gebruik van en heb alle afvoeren vervangen

Geen gebruik van gemaakt

Verhuizen naar nieuwbouw

Niet gediend van doorlopende contracten

Verhuist naar appartement

Goede service

Vorige woning mei 2018 verkocht en meteen opgezegd. Toch maandelijkse incasso.

We willen toch niet een contract bij jullie!

aanvragen indien nodig.

Door familie omstandigheden
Heb CV ketel kapot dus meer kosten erbij.

Door de coranacrisis is mijn financiele situatie van dienaard dat ik de € 250 niet kan missen en hierdoor verzoek ik u de € 250 terug te storten die op 28 mei 2020 is afgeschreven. Ik ben wellicht te laat, maar er waren andere zaken namelijk Corona.

Afvoercheck opzeggen

Afvoercheck is, net als Zeker en Mobiel en Riool.nl, een bedrijf dat huiseigenaren wil helpen om hun afvoeren in orde te houden. Je kunt natuurlijk wachten tot er iets kapot gaat, maar Afvoercheck is van mening dat voorkomen beter is dan genezen en daarom bieden zij handige pakketten aan die jouw leidingen tiptop in orde moeten houden.

Servicecontract Afvoercheck

Als jij graag op elk moment van de dag je afvoeren wilt kunnen laten repareren, dan is een Afvoercheck servicecontract wellicht wat voor jou. Je kunt dan 24 uur per dag en 7 dagen per week contact opnemen met Afvoercheck als er iets met je afvoer aan de hand is. Je betaalt dan geen voorrijkosten, arbeidsloon of kosten voor klein materiaal. Je betaalt enkel de vaste lage prijs die je per maand, per kwartaal of per jaar kunt voldoen. Op die manier is het voor ieder huishouden mogelijk om een servicecontract bij Afvoercheck af te sluiten.

Afvoercheck reiniging

Als je liever niet vast zit aan een maandelijks abonnement, kun je bij Afvoercheck ook kiezen voor een eenmalige reiniging. Bij de reinigingsafspraak wordt je hoofdriool dan gespoten en geveerd waardoor het riool om en in jouw huis optimaal gereinigd is. Op deze reiniging krijg je dan twee jaar lang garantie. Mocht er in die twee jaar wat gebeuren, dan kun je contact opnemen met Afvoercheck. Zij zullen de verstopping dan kosteloos voor je verhelpen. Na twee jaar maakt afvoercheck weer een afspraak met je waar je wederom 2 jaar garantie op krijgt. Hierbij geldt ook dat je kunt kiezen voor verschillende betaalregelingen. Zo kun je gelijk het hele bedrag betalen of per jaar of per kwartaal betalen.

Rioolontstopping

Als je liever alleen betaalt als je ook echt problemen hebt, kun je ook gewoon kiezen voor de riool ontstoppingsservice. Je betaalt dan alleen als je riool ook daadwerkelijk verstopt is en nergens anders voor. Het ontstoppen wordt in deze gevallen gedaan voor een vaste – in hun ogen – lage prijs.

Afvoercheck opzeggen

Als je niet langer gebruik wil maken van de abonnementen van Afvoercheck, kun je dit eenvoudig opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Afvoercheck opzeggen hoeft op deze manier helemaal niet moeilijk te zijn. Je hoeft alleen je gegevens in de velden naast de brief in te vullen, waarna die gegevens automatisch in de opzegbrief verwerkt worden. Je kunt er nu voor kiezen om de opzegbrief zelf te verzenden naar Afvoercheck. Uiteraard snappen wij het ook als je daar geen zin in hebt. Om die reden biedt 123opzeggen ook haar verzendservice aan. Voor een kleine vergoeding zorgt 123opzeggen er dan voor dat de opzegbrief bij Afvoercheck terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen beëindigen. Zodra je de bevestiging van Afvoercheck binnenkrijgt weet je zeker dat je abonnement gestopt is en dat de betaling niet langer nodig zal zijn.