Ontvang jij bloemen van Bloomon, maar ben je niet tevreden of wil je liever iets anders? Bloomon opzeggen regel je snel met de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie ben je bovendien verzekerd van een zorgeloze opzegging. 

Schrijf een beoordeling over Bloomon

Beoordeel je ervaring

45 Beoordelingen

Even een x iets andrs

Ik vind de prijskwaliteit te duur in vergelijking van houdbaarheid van de bloemen alvast bedankt.

Financiële situatie is veranderd

Tegenvallende kleuren

De keuze van de bloemen in de boeketten zijn niet bloomonwaardig, sorry.

Ik vind dat de kwaliteit van de boeketten verminderd is

Hele mooie bossen bloemen
Ik stop er mee omdat onze nieuwe kat de bloemen opeet en ik ze niet goed meer neer kan zetten.

Voor het eerst sinds lange tijd bos weer ontvangen. Bloemen geknakt, geen voeding bijgeleverd. Bloemen te kort om goed te kunnen schikken in de vaas die hoort bij de bos. Boemen krijgen moet een feestje zijn en geen teleurstelling.

De laatste 2 keer vond ik het boeket minder mooi dan normaal plus het is voor nu even een te dure, maandelijkse uitgave

Alleen maar positief over de bloemen en de service maar opzegging vanwege de financiën op dit moment.

misschien later weer

wegensverhuizing

Prijs te hoog

Door het meer gaan werken als ZZP niet zelf kunnen ontvangen en niet elke keer zijn de bloemen naar de wens

wordt ons te duur

HEEL GOED dat je zo gemakkelijk kan opzeggen, want we zijn te dikwijls afwezig. maar ik gebruik jullie zeker nog om bloemen ergens te leveren!!

Was eenmalig geschenk voor bruiloft .en kennis laten maken met bloomon

Even geen behoefte meer aan,wellicht weer in de toekomst

Er werden deze week bloemen geleverd, zonder dat ik dit nog kon uitstellen. Dat doe ik nl. vaker, want ze zijn best duur. Ik kon ook niet inloggen op mijn account om de volgende levering uit te stellen.

Bloomon opzeggen

Wie is niet gek op een prachtige bos bloemen op tafel. Het geeft je woning gelijk een frisser, vrolijker en kleurrijke uitstraling. Veel mensen gaan iedere week weer naar de markt, supermarkt of bloemist om een nieuw bos uit te kiezen. Helaas hebben ze vaak hetzelfde aanbod of weet je op den duur niet meer zo goed hoe je kunt variëren. Daarbij is het allesbehalve praktisch om een bos bloemen mee te nemen vanaf de supermarkt. Ze verdwijnen vaak tussen alle boodschappen, waardoor je de bos nooit zo mooi thuis kunt krijgen als je zou willen. Patrick, Bart en Koen vonden dat dit anders moest en richtten Bloomon op. Bij Bloomon kun je een abonnement afsluiten waardoor je wanneer het jou uitkomt een prachtige bos bloemen thuis geleverd krijgt. Zo ben jij altijd verzekerd van een prachtige bos bloemen wanneer het jou uitkomt.

Hoe werkt Bloomon?

Bloomon werkt net even anders dan bloemenwinkels en supermarkten in je omgeving. Zij gaan niet naar de veiling of groothandel om hun bloemen op te halen. Zij hebben afspraken met bloemenkwekers om de bloemen rechtstreeks op te halen, zonder tussenkomst van derde personen. De bloemen hoeven hierdoor niet eerst een tijd in kratten te staan, waardoor ze tijd hebben om te vergaan. Op die manier wil Bloomon altijd topkwaliteit leveren. Die topkwaliteit betekend echter niet dat ze imperfecte bloemen de prullenbak in gooien. Bloomon is van mening dat niemand perfect is en dat juist een imperfecte bloem een boeket uniek en perfect kan maken. Met deze filosofie kijken de bloemstylisten naar elke bos die met de hand gebonden wordt. Tijdens hun rit naar jouw deur zitten de bloemen in een speciaal ontworpen verpakking, zodat ze goed beschermd blijven en met hun voetjes in het water rusten. Zo krijg jij een prachtige bos bloemen op ieder gewenst moment.

Doe Bloomon cadeau

Bloomon kun je niet alleen voor jezelf bestellen. Er zijn tegenwoordig ook Bloomon cadeau’s. Zo kun je ervoor kiezen om een cadeaubos te kopen voor een bijzonder iemand. Dit is een extra rijk gevulde bos bloemen. De ontvangen krijgt de bloemen luxe verpakt en extra vers thuisbezorgd, zodat de bloemen lang kunnen staan. Je kunt er ook voor kiezen om de gelukkige een giftcard te geven. Met die giftcard kun je een zelfgekozen hoeveelheid bossen bloemen cadeau doen. Zo kan de ontvanger zelf beslissen wanneer ze een bos bloemen willen ontvangen. Dat is nog eens een leuk cadeau!

Bloemen in knop?

Bloomon gaat ver met het leveren van verse bloemen. Het kan maar zo zijn dat je bloemen krijgt die nog in knop zitten. Bloomon zegt daarover dat de bloemen nog slapen en dat ze even nodig hebben om wakker te worden. Als je de bloemen vers water en bloemenvoeding geeft, zullen ze binnen 3 á 4 dagen getransformeerd zijn tot een kunstwerk. Bloomon waarschuwt zelf al dat het verslavend kan zijn om elke twee weken een verse bos op de tafel, schoorsteenmantel of vensterbank te hebben staan. Als je even wilt afkicken van je bloemverslaving kun je je abonnement op Bloomon eenvoudig stopzetten via 123opzeggen. Wij bieden een handige service, waardoor jij even op adem kan komen.

Bloomon opzeggen

Je kunt op twee manieren gebruikmaken van de service van 123opzeggen. De eerste optie is volledig gratis. Je vult je gegevens eenvoudig in de invulvelden hierboven. Die invulvelden worden automatisch in de opzegbrief daarnaast geladen en na ondertekening kun je de brief kosteloos downloaden en versturen. Je hebt alleen een postzegel en envelop nodig om de brief naar de plek van bestemming te krijgen. Wij hebben het adres van Bloomon alvast bovenaan de brief gezet, zodat je daar niet meer naar hoeft te zoeken. 

100% opzeggarantie

Bij 123opzeggen snappen we dat je graag dat beetje extra zekerheid wil hebben. Kies in dat geval voor de verzendservice van 123opzeggen. Bij deze verzendservice krijg je onze 100% opzeggarantie, waardoor je verzekerd bent van een zorgeloze opzegging. Mocht er toch onverhoopt iets misgaan, dan zal 123opzeggen uitzoeken waar de fout zit. Zo wordt opzeggen elke keer een feestje. Let op: de 100% opzeggarantie geldt alleen als je ervoor kiest om de brief te laten verzenden door 123opzeggen. Verzend je de brief zelf, dan kunnen we deze garantie helaas niet bieden.