Bloomon opzeggen

5 / 5 (32 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Bloomon opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Bloomon als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresBloomon
Adres bedrijf
1098 LE Amsterdam

, 24-01-2020

Betreft: Bloomon opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

32 Beoordelingen Bloomon

Schrijf een beoordeling over Bloomon

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Prijs te hoog

Door het meer gaan werken als ZZP niet zelf kunnen ontvangen en niet elke keer zijn de bloemen naar de wens

wordt ons te duur

HEEL GOED dat je zo gemakkelijk kan opzeggen, want we zijn te dikwijls afwezig. maar ik gebruik jullie zeker nog om bloemen ergens te leveren!!

Was eenmalig geschenk voor bruiloft .en kennis laten maken met bloomon

Geen bloemen meer? Bloomon opzeggen kan met 123opzeggen

Wie is niet gek op een prachtige bos bloemen op tafel. Het geeft je woning gelijk een frisser, vrolijker en kleurrijke uitstraling. Veel mensen gaan iedere week weer naar de markt, supermarkt of bloemist om een nieuwe bos uit te kiezen. Helaas hebben ze vaak hetzelfde aanbod of weet je op den duur niet meer zo goed hoe je kunt variëren. Daarbij is het allesbehalve praktisch om een bos bloemen mee te nemen vanaf de supermarkt. Ze verdwijnen vaak tussen alle boodschappen, waardoor je de bos nooit zo mooi thuis kunt krijgen als je zou willen. Patrick, Bart en Koen vonden dat dit anders moest en richtten Bloomon op. Bij Bloomon kun je een abonnement afsluiten waardoor je wanneer het jou uitkomt een prachtige bos bloemen thuis geleverd krijgt. Zo ben jij altijd verzekerd van een prachtige bos bloemen wanneer het jou uitkomt.

Hoe werkt Bloomon?

Bloomon werkt net even anders dan bloemenwinkels en supermarkten in je omgeving. Zij gaan niet naar de veiling of groothandel om hun bloemen op te halen. Zij hebben afspraken met bloemenkwekers om de bloemen rechtstreeks op te halen, zonder tussenkomst van derde personen. De bloemen hoeven hierdoor niet eerst een tijd in kratten te staan, waardoor ze tijd hebben om te vergaan. Op die manier wil Bloomon altijd topkwaliteit leveren. Die topkwaliteit betekend echter niet dat ze imperfecte bloemen de prullenbak in gooien. Bloomon is van mening dat niemand perfect is en dat juist een imperfecte bloem een boeket uniek en perfect kan maken. Met deze filosofie kijken de bloemstylisten naar elke bos die met de hand gebonden wordt. Tijdens hun rit naar jou deur zitten de bloemen in een speciaal ontworpen verpakking, zodat ze goed beschermd blijven en met hun voetjes in het water rusten. Zo krijg jij een prachtige bos bloemen op ieder gewenst moment.

Doe Bloomon cadeau

Bloomon kun je niet alleen voor jezelf bestellen. Er zijn tegenwoordig ook Bloomon cadeau’s. Zo kun je ervoor kiezen om een cadeaubos te kopen voor een bijzonder iemand. Dit is een extra rijk gevulde bos bloemen. De ontvangen krijgt de bloemen luxe verpakt en extra vers thuisbezorgd, zodat de bloemen lang kunnen staan. Je kunt er ook voor kiezen om de bofkont een giftcard te geven. Met die giftcard kun je een zelfgekozen hoeveelheid bossen bloemen cadeau doen. Zo kan de ontvanger zelf beslissen wanneer ze een bos bloemen willen ontvangen. Dat is nog eens een leuk cadeau!

Bloemen in knop?

Bloomon gaat ver met het leveren van verse bloemen. Het kan maar zo zijn dat je bloemen krijgt die nog in knop zitten. Bloomon zegt daarover dat de bloemen nog slapen en dat ze even nodig hebben om wakker te worden. Als je de bloemen vers water en bloemenvoeding geeft, zullen ze binnen 3 á 4 dagen getransformeerd zijn tot een kunstwerk. Bloomon waarschuwt zelf al dat het heel verslavend kan zijn om elke twee weken een verse bos op de tafel, schoorsteenmantel of vensterbank te hebben staan. Als je even wilt afkicken van je bloemverslaving kun je je abonnement op Bloomon eenvoudig stopzetten via 123opzeggen. Wij bieden een handige service, waardoor jij even op adem kan komen.

Bloomon opzeggen

Je kunt op twee manieren gebruikmaken van de service van 123opzeggen. De eerste optie is volledig gratis. Je vult je gegevens eenvoudig in de invulvelden hierboven. Die invulvelden worden automatisch in de opzegbrief daarnaast geladen en na ondertekening kun je de brief kosteloos downloaden en versturen. Je hebt alleen een postzegel en envelop nodig om de brief naar de plek van bestemming te krijgen. Wij hebben het adres van Bloomon alvast bovenaan de brief gezet, zodat je daar niet meer naar hoeft te zoeken. Toch kunnen wij ons ook voorstellen dat je geen zin hebt om de brief naar de brievenbus te brengen. In dat geval kunnen wij dat ook van je overnemen. Jij hebt in dat geval geen postzegels nodig, dit regelen wij voor je. Jij hoeft alleen maar te kiezen voor de verzendoptie. Na betaling zorgen wij ervoor dat de brief verzonden wordt naar Bloomon. Zij zullen de opzegging verwerken en jou een bevestiging sturen als ze dat gedaan hebben. Dankzij onze verzendservice hoef jij nooit meer de deur uit om een abonnement op te zeggen.