Evides Waterbedrijf opzeggen

5 / 5 (40 beoordelingen)

Wil je het contract van Evides Waterbedrijf opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Evides Waterbedrijf als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresEvides Waterbedrijf
t.a.v. Opzeggen
Adres bedrijf
3006 HC Rotterdam

, 30-11-2020

Betreft: Evides Waterbedrijf opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn contract per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Telefoon:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

40 Beoordelingen Evides Waterbedrijf

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Wegens dementie opgenomen in verzorgingstehuis

Verhuizing

Huis is verkocht

Ik ga bij mijn ouders terug wonen

Verhuizen turkei

Verhuizing per29-09-2020

Verhuizing

Woning is verkocht

Verhuizing

verhuizing naar Nijmegen per 19 maart 2020

bedrijf is al 8 jaar weg

stopzetting bedrijf p31-12-19

Mevr. is overleden.

Verhuizing

Verhuizing

Goed bedankt voor de service.

Huis verkocht

verhuizing

bovengenoemde is overleden.

Verhuizen? Evides Waterbedrijf opzeggen is zo gepiept!

Evides Waterbedrijf is de waterleverancier in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Ook voor zakelijke klanten levert Evides water. Dit doen ze onder andere in Nederland, België en Duitsland. Het gehele bedrijf is in handen van gemeentes en provincies en qua grote is het bedrijf het tweede waterbedrijf van Nederland. Het water van Evides Waterbedrijf is voor 80 procent afkomstig uit de rivier de Maas. De overige 20 procent is afkomstig uit de duinen en het grondwater.

Schoon drinkwater is van levensbelang, dat weten we allemaal. Daar komt de naam Evides ook vandaan: Evident en ‘la vie’ (het leven). Toch is het niet vanzelfsprekend dat dat uit onze leidingen komt. Elke regio heeft z’n eigen waterbedrijf, dus als je gaat verhuizen kan het zijn dat je moet wisselen van leverancier. In dat geval is het slim om op tijd op te zeggen, zodat je geen onnodige facturen krijgt.

123opzeggen opzegservice

We weten bij 123opzeggen maar al te goed dat het opzeggen van contracten en abonnementen niet zonder slag of stoot gaat. Vaak is het erg lastig om uit te vinden waar en hoe je abonnement moet opzeggen. Om dit leed wat te verzachten heeft 123opzeggen het grootste werk alvast voor je gedaan. Je kunt eenvoudig gebruikmaken van onze opzegbrieven, waarbij we het adres alvast bovenaan de brief hebben gezet. Zo weet je precies waar je brief heen moet, zodat je zeker bent van een succesvolle opzegging. Om de opzegbrief verzendklaar te maken, vul je hierboven je gegevens in. Die gegevens worden vervolgens automatisch in de opzegbrief verwerkt waarna jij ‘m kunt downloaden. Dit downloaden is geheel kosteloos. Jij hoeft alleen maar een postzegel en envelop te regelen.

Verzendservice

Als je de opzegging liever via het internet laat lopen, zonder dat je de duur uit moet, dan kun je kiezen voor de verzendservice van 123opzeggen. Deze verzendservice is heel handig als je eigenlijk niet zoveel tijd hebt. Wij zorgen ervoor dat de brief bij Evides Waterbedrijf op de mat valt, zodat zij de opzegging kunnen verwerken. Deze service bieden wij tegen een kleine vergoeding aan en het scheelt jou een hoop kopzorgen. Zodra Evides de opzegging werkt heeft, zullen ze een bevestigingsmail of -brief naar je toesturen. Op die manier weet jij waar je aan toe bent.