HuurCoach opzeggen

5 / 5 (126 beoordelingen)

Wil jij niet langer gebruikmaken van Huurcoach, omdat je een huurwoning gevonden hebt? Huurcoach opzeggen doe je snel en eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Zo makkelijk was opzeggen nog nooit!

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresHuurCoach
t.a.v. LBBH B.V.
Adres bedrijf
6546 BB Nijmegen

, 26-11-2020

Betreft: HuurCoach opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Bankrekening-waarop-incasso-plaatsvindt:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

126 Beoordelingen HuurCoach

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Ik heb een huis gevonden.

Ik vond het een overload aan informatie en heb er eerlijk gezegd niet veel aan gehad omdat er weinig woningen werden aangeboden in de hoekse waard, wat de vraag was

Geen zin meer

Nooit iets voor mij gedaan

Woning gevonden.

Huis gekocht

Zelf al gevonden

Hebben een huur huis gevonden

al een huis

Reeds een woning

ik heb al een huur woning gevonden ik heb het abonnement niet meer nodig

Niet meer van toepassing

Ik been heel Lang naar buitenlands verhuisd en vergeten op te zeggen

Omdat ik al een andere woning gevonden hebt.

Vind het niet meer nodig

Geen resultaat

heb al een woning

Deze site heb mij niet geholpen

Heb al een woning gevonden

Eerste klas oplichting

Huurcoach opzeggen

Op de huidige woningmarkt is het niet makkelijk om een fijne huurwoning te vinden. De prijzen schieten omhoog en in veel steden is er nauwelijks een betaalbare huurwoning te vinden. Zeker voor starters is dit een groot probleem. Veel huurders wenden zich hierom naar woningzoekwebsites, zoals Huurwoningen.nl en Huurstunt, zodat ze hopelijk toch snel een nieuwe woning kunnen vinden. Je bent zo als eerste op de hoogte van nieuw aanbod en kunt rechtstreeks reageren. Huurcoach is ook een woningwebsite, maar hun werkwijze is net even anders. Benieuwd hoe dit werkt of hoe je je abonnement weer kunt opzeggen? 123opzeggen zocht het voor je uit.

Hoe werkt Huurcoach?

Huurcoach wil huurder helpen en daarom bieden ze naar eigen zeggen een unieke zoekfunctie aan. Je moet als huurder de plaats waar je graag wilt wonen invullen, zodat Huurcoach je beschikbare woningen kan aanbieden. Zodra Huurcoach een woning ziet die voldoet aan jouw zoekcriteria, krijg je een e-mail met de woning. Je ontvangt dus alleen woningen in je mailbox die voldoen aan je zoekcriteria en zult dus niet het gehele aanbod in Nederland zien, zoals op andere woningwebsites wel het geval is. Bovendien zul je een betaald account nodig hebben als je de details van de woning wilt kunnen zien. Het betaalde lidmaatschap kost 9,95 euro per 14 dagen. Met dit lidmaatschap kun je ook reageren op woningen. Die reactie wordt doorgestuurd naar de verhuurder die vervolgens zelf contact kan opnemen.

Huren via Huurcoach

Huurcoach heeft zelf geen woningen. De woningen die worden aangeboden zijn te huur aangeboden door een verhuurder in Nederland. Huurcoach stuurt de reacties die geplaatst worden door naar de verhuurder in de hoop dat de verhuurder de aspirant-huurder van Huurcoach uitnodigt voor een bezichtiging.

Opzeggen Huurcoach

Via websites als Klacht.nl en Klachtenkompas van de Consumentenbond is te lezen dat mensen het moeilijk vinden om hun abonnement op Huurcoach op te zeggen als ze een woning gevonden hebben. Om deze mensen te helpen om makkelijk op te zeggen, biedt 123opzeggen de opzegservice aan. Door het invullen van je gegevens, wordt er automatisch een opzegbrief gemaakt die helemaal toegespitst is op het opzeggen van Huurcoach. Je kunt de opzegbrief zelf gratis downloaden en verzenden, maar 123opzeggen wil dit ook voor je doen. Wij zorgen er dan voor dat de opzegbrief bij Huurcoach terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen stopzetten. Zo ben jij snel van je abonnement af en kun je genieten van je nieuwe woning.

100% opzeggarantie

Het grote voordeel van opzeggen via 123opzeggen is dat je er altijd van verzekerd bent dat je abonnement wordt opgezegd. Dankzij onze 100% opzeggarantie hoef je je dus nergens zorgen over te maken. Mocht er toch iets misgaan bij het opzeggen van je abonnement, dan kun je contact met ons opnemen. We zullen dan kijken waar het misgaat, zodat het hopelijk snel opgelost kan worden.