Wil je je abonnement bij VandeBron opzeggen omdat je kiest voor een nieuwe leverancier of omdat je gaat verhuizen? Je energiecontract opzeggen is zo geregeld. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Vandebron opzeggen

Als de klimaatdoelstellingen gehaald moeten worden, moeten we zoveel mogelijk overstappen op groene energie en groen gas. Vandebron zet zich in om van beide het duurzaamste product te leveren. Ook zie je bij Vandebron precies waar je energie vandaan komt! Zo ben je je heel bewust van je verbruik. Toch is duurzaamheid voor veel Nederlanders niet het enige dat telt. Een volle portemonnee aan het einde van de maand is ook heel wat waard. Daarom is het soms zinvol om verder te kijken naar andere energieaanbieders. Als je bijvoorbeeld toch voor groene energie wilt gaan, kun je kiezen voor Greenchoice of Budget Energie. Je huidige abonnement bij Vandebron opzeggen regel je gelukkig makkelijk met 123opzeggen.

Groene stroom

Vandebron wil eigenlijk dat iedereen altijd en overal gebruikmaakt van groene energie. Grijze stroom is niet meer van deze tijd, vinden zij. Als iedereen over zou stappen, zou dit maar liefst 4 ton aan CO²-uitstoot minder betekenen.

Windenergie

Ruim 72 procent van alle energie die geleverd wordt door Vandebron is windenergie. Inmiddels worden ruim 100.000 huishoudens voorzien van elektriciteit van 100 meter hoge windmolens. Bij Vandebron kun je zelfs kiezen van welke windmolens je energie ontvangt. Dat is een leuk extraatje, waarmee je je extra verbonden voelt met je energie.

Zonne-energie

Wanneer je energie afneemt van Vandebron, krijg je 13,3 procent van de tijd energie geleverd dat afkomstig is uit zonlicht. Veel mensen denken ten onrechte dat er geen energie opgewekt wordt als de zon niet flink warm schijnt, maar dat is niet waar. Zonnepanelen reageren namelijk op licht en niet op warmte. Zo kun je het hele jaar door genieten van deze vorm van energie.

Bio-energie

Een andere vorm van energie is bio-energie. Hierbij zetten biovergisters organisch afval om in energie. Dit afval bestaat vaak uit tuinafval of resthout en de energie die dit opwekt is schoon. Inmiddels worden bij 20.000 klanten voorzien van energie via deze manier van opwekken.

Groen gas

Het is nog niet zo makkelijk om groen gas te krijgen en niet iedereen kan er dus gebruik van maken. Dat houdt Vandebron gelukkig niet tegen, want ze compenseren de CO2 die ze ermee opwekken op andere manieren. Zo investeren ze in bosbehoud en planten ze ook nieuwe bomen. Zo houden ze de aarde gezond en koel en gaan ze de opwarming tegen. Iets waar groen gas op termijn ook voor moet zorgen.

Elektrische rijden

Naast de energie in je woning, kun je bij Vandebron ook investeren in een eigen laadpaal. Je kunt deze openstellen voor de buurt of lekker voor jezelf houden. De keuze is aan jou! De laadpaal komt op een plek te staan waar jij er het meeste profijt van hebt en je kunt zelfs op tarief tanken, zodat je de kosten kunt declareren bij je werkgever. Door het leveren van laadpalen hoopt Vandebron dat steeds meer mensen overstappen naar een elektrische auto en Nederland steeds groener wordt.

Vandebron opzeggen

Wil je overstappen naar een energieleverancier waarbij je goedkoper uit bent of omdat je gaat verhuizen? Je kunt je contract bij Vandebron opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen nog maar je eigen gegevens in te vullen in de velden bij de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je deze gratis kunt downloaden. Heb je liever dat 123opzeggen de opzegbrief voor je verstuurt? Kies in dat geval voor de verzendservice van 123opzeggen. Voor een kleine vergoeding zorgen we ervoor dat de opzegbrief bij Vandebron komt, zodat zij jouw contract opzeggen en jij kunt kiezen voor een nieuwe leverancier.