Warmgarant opzeggen

5 / 5 (28 beoordelingen)

Wil je niet langer gebruikmaken van het all-in serviceabonnement van Warmgarant? Je kunt je abonnement op Warmgarant opzeggen door gebruik te maken van de 123opzeggen opzegbrief. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Wel zo makkelijk!

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresWarmgarant
Adres bedrijf
1112 AP Diemen

, 20-09-2020

Betreft: Warmgarant opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

28 Beoordelingen Warmgarant

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Uitstekend

verhuizing

Alles goed.

geen klachten goede service

Heb een abonnement bij energieleverancier.

Ik ben Verhuisd

Huis verkocht

Bezig met verkoop van huis

Naar elders ondergebracht

zeer tevreden geweest. Correct geholpen

Heb goede ervaring met Warmgarant.
Hebben op zeer nette en vakkundige manier nieuwe ketel gehangen.
Ik moet nu mijn onderhouds abonnement opzeggen wegens verhuizing.

Verhuized 6 maanden geleden

prima bedrijf

1. Er is van aanvang nog nooit onderhoud gepleegd
2. het energiewacht abonnement vorige ketel is vergeten op te zeggen door ons en plegen nog steeds elk jaar de onderhoudsbeurt
3. gaarne vanaf januari 2020 het abonnementsgeld terug te storten!

Opgezegd ivm verhuizing

Altijd prima service geleverd, ben dik tevreden.

abonnement te duur

niet meer nodig i.v.m. plaatsing warmtepomp

Abonnement is te duur

Reden is dat wij binnenkort gaan verhuizen.

Warmgarant opzeggen

Warmgarant is een installatie- en onderhoudsbedrijf voor cv-ketels en thermostaten. Je wil natuurlijk niet dat je cv-ketel opeens stuk gaat en dat je zelf met de gebakken peren zit. Gelukkig kan het all-in servicecontract je hulp bieden. Dankzij dit contract heb je altijd een monteur achter de hand die je komt helpen als je cv-ketel het laat afweten. Gelukkig hoeft dit helemaal niet voor te komen als je een servicecontract hebt bij Warmgarant omdat je cv-ketel iedere 18 maanden gecontroleerd en schoongemaakt wordt.

Cv-ketel Huren of kopen

Als je een nieuwe cv-ketel nodig hebt, sta je voor een belangrijke beslissing: ga je kopen of huren? De keuze is helemaal aan jou zelf, maar als je geen grote spaarrekening hebt kan het fijn zijn om maandelijks een bedrag te betalen. Toch is het uiteindelijk wel goedkoper om een cv-ketel te kopen. Voor de beste ketel betaal je 1629 euro in aanschaf. Daar komt nog een servicecontract van 11,34 euro per maand bij. Uiteindelijk betaal je in een periode van 12 jaar dan een bedrag van 22,65 euro per maand. Als je dezelfde ketel met onderhoud wil huren, betaal je 30 euro per maand. Het is dus maar net wat je zelf graag wilt.

All-in Serviceabonnement

Naast de verkoop en verhuur van cv-ketels biedt Warmgarant ook een all-in serviceabonnement. Zo weet je altijd dat je cv-ketel in topconditie is en als je onverhoopt toch een storing hebt, heb je altijd een monteur in de buurt. Voor deze monteur hoef je bovendien geen voorrijkosten, arbeidsloon of materiaalkosten te betalen. Daarmee onderscheid Warmgarant zich van de concurrentie. Een voorwaarde hiervoor is wel dat je een cv-ketel bij Warmgarant koopt of huurt. Je kunt eventueel wel met een ketel van een andere leverancier gebruikmaken van dit serviceabonnement, maar dan moet het wel aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De cv-ketel moet van het merk Intergas zijn en mag maximaal 2 jaar oud zijn.
  • De ketel is geïnstalleerd door een professional.
  • Een cv-installateur heeft de ketel geïnspecteerd.

Warmgarant opzeggen

Als je cv-ketel oud is en je toe bent aan een nieuwe, dan kun je kiezen voor een andere specialist op het gebied van onderhoud. Misschien wil je wel een contract bij Feenstra, Eneco of Energiewacht? Als dat zo is, dan kun je je serviceabonnement bij Warmgarant opzeggen. Dit doe je eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen, waarna er automatisch een opzegbrief voor je gemaakt wordt. Je kunt deze brief gratis downloaden en versturen naar Warmgarant, maar je kunt deze ook laten versturen door 123opzeggen. Kies in dat geval voor de verzendservice van 123opzeggen en wij regelen de rest. We zorgen dat de opzegbrief op de juiste plek terechtkomt, zodat ze je abonnement snel kunnen beëindigen en jij op zoek kunt gaan naar een nieuwe leverancier.

100% opzeggarantie

Het prettige aan opzeggen met de verzendservice van 123opzeggen, is dat je kunt genieten van de 100% opzeggarantie. Wij garanderen dat de opzegging bij Warmgarant goed verloopt. Mocht er toch onverhoopt iets misgaan, dan zal 123opzeggen voor je uitzoeken waar het probleem zit en dit indien mogelijk oplossen. Zo heb je geen zorgen achteraf en kun je genieten van een correcte opzegging via 123opzeggen.