Wil je niet langer een onderhoudsabonnement voor je cv-ketel? Je kunt Energiewacht opzeggen door gebruik te maken van een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Schrijf een beoordeling over Energiewacht

Beoordeel je ervaring

51 Beoordelingen

We hebben opgezegd wegens aanschaf nieuwe ketel. verder voldeed het altijd prima .

Huis is verkocht per 1 april 2021

Geen geizer meer

verhuizing

verhuizing

Veel te duur. €12,39 per maand voor een half uur werk per jaar. Is er in de 13 jaar een keer een storing dan moet je arbeidskosten betalen. Voor €148,68 per jaar kun je beter geen contract afsluiten.

Zo lang de CV ketel het doet zie ik het wel
Er wordt hier in Amsterdam-Noord al gedacht aan het project van het gas af.

Goed,maar te duur!

de Prijs van het contract

slechte service

Huren nu n ketel

Als jullie niet komen en geen afspraak gemaakt kan worden, geen reacties op vragen krijgt
dan valt er niet veel te beoordelen

ben niet lang lid geweest maar altijd correct behandeld

Altijd goed geweest

Inmiddels zijn er 5 monteurs geweest om mijn probleem op te lossen. Geen van alle heeft de oplossing gehad.
17 aug. jl. is de laatste monteur geweest en gaf aan dat hij op zijn werkbon zou zetten dat er spoedig een afspraak gemaakt zou worden om de leidingen af te persen. Moet nog steeds gebeuren!!!!
Daarnaast verdomde hij ook om de ketel bij te vullen.

ander merk ketel en andere onderhoudsfirma

Na talloze telefoontjes en beloftes heel veel e-mail en dit alleen door een adres verandering we zijn nu 6 maanden bezig om dit te veranderen. Maar dat hoeft nu niet meer we gaan nu maar via deze weg proberen te stoppen met deze firma.

Mw. is op 09-10-2020 overleden

verhuizing

Ben altijd tevreden geweest over de service. Wij hebben een andere cv installatie aangekocht met onderhoudscontract bij Feenstra nu.

Energiewacht opzeggen

Energiewacht specialiseert zich sinds 1992 in energieoplossingen in Groningen, Drenthe en West-Nederland. Het bedrijf helpt mensen bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel, het onderhoud hiervan en andere energiezuinige producten, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen. Je kunt een serviceabonnement afsluiten bij Energiewacht, zodat je altijd weet dat je producten goed onderhouden worden en je nooit zonder goed werkende apparatuur komt te zitten.

Onderhoudsabonnement

Een cv-ketel is belangrijk voor het huis, omdat je zonder behoorlijk in de kou komt te zitten. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen en daarom is goed onderhoud van de ketel belangrijk. Om een onderhoudsabonnement te krijgen die echt bij jouw situatie past te krijgen, kun je bij Energiewacht kiezen uit drie verschillende onderhoudsabonnementen.

Comfort Basis

Bij een Comfort Basis abonnement bij Energiewacht, krijg je een storingsservice die op ieder moment van de dag bereikbaar is om jou te helpen bij storingen. Bovendien krijg je iedere 24 maanden een onderhoudsservice bij je cv-ketel, zodat die storingsservice hopelijk nooit nodig is. Je betaalt bij dit abonnement daarnaast alleen het vaste bedrag per maand en geen voorrijkosten of arbeidsloon bij onderhoud.

Comfort

Als je graag nog een beetje extra wil bij het basis-abonnement, dan kun je kiezen voor het Comfort abonnement. Je krijgt hierbij alles wat ook bij Comfort Basis zit en daarbij ook nog het gratis vervangen van een expansievat en overstort.

Comfort Plus

Voor de mensen die echt alles uit hun cv-ketel willen halen, is het Comfort Plus abonnement in het leven geroepen. Je krijgt dan alles van het Comfort Basis en Comfort abonnement en ook nog 275 euro aan toestelonderdelen. Zo zal je altijd verzekerd zijn van een goed werkende cv-ketel. Let hierbij wel op dat dit abonnement alleen is voor toestellen die niet ouder zijn dan 5 jaar.

Energiewacht opzeggen

Wil jij niet langer gebruikmaken van het abonnement van Energiewacht, omdat je bijvoorbeeld gaat verhuizen naar een plek dat buiten het servicegebied valt? Of misschien omdat je liever overstapt naar de onderhoudsservice van Feenstra of Essent. Energiewacht opzeggen kan heel eenvoudig door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft enkel je gegeven in de velden in te vullen, waarna er automatisch een opzegbrief voor je gemaakt wordt. Die opzegbrief kun je nu zelf downloaden en versturen naar Energiewacht, maar je kunt er ook voor kiezen om de opzegbrief door 123opzeggen te laten versturen. In dat geval kun je de opzegbrief gewoon vanachter je computer versturen, zonder dat je hiervoor moeite hoeft te doen. We vragen hiervoor wel een kleine vergoeding, maar zo zorg je er wel voor dat je opzegbrief goed bij Energiewacht terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen.