Wat is een streamingdienst

Streamingdienst

Een streamingdienst is een online platform waarop mensen muziek, video's, tv-programma's, series en films kunnen streamen. In plaats van series en films te downloaden of op een dvd te kijken, kun je de inhoud direct van het internet streamen. Streamingdiensten zijn beschikbaar als abonnement en brengen een vast bedrag per maand in rekening als abonnementskosten. Een abonnement geeft toegang tot een groot aanbod aan content.

Welke streamingdiensten zijn er

Er zijn veel streamingdiensten beschikbaar in Nederland, waaronder bekende namen zoals Netflix, Spotify en Disney+. Deze platformen bieden een grote selectie aan films, series, documentaires, muziek of andere inhoud. Andere populaire opties in Nederland zijn Ziggo Go, NPO Start en Pathé Thuis.

Nederlandse streamingdienst

Daarnaast zijn er ook Nederlandse streamingdiensten zoals NPO Start Plus, die exclusieve Nederlandse content aanbieden. Het is een goed idee om verschillende streamingdiensten met elkaar te vergelijken voordat je een abonnement neemt, zodat je kunt uitzoeken of de inhoud die je wilt zien op het platform beschikbaar is en je precies weet wat je kunt verwachten.

Wil jij een abonnement op een streamingdienst opzeggen? Kijk dan bij de opzegbrieven in de categorie media.

Landschap

Wat wil je opzeggen?

Gebruik de gratis opzegbrief

Golf