Man staat op de snelweg en checkt de veranderingen van Flitsmeister op zijn telefoon.

Voor sommige gratis functies van Flitsmeister moet je nu betalen

  • auteur Jelle
  • Laatst geüpdatet:

Flitsmeister kondigt belangrijke wijzigingen aan! Vanaf vandaag, 6 mei, zijn bepaalde functies die voorheen gratis waren, nu exclusief voor gebruikers met een Flitsmeister Pro-abonnement. Bovendien gaat de prijs van het Pro-abonnement met één euro omhoog.

Belangrijkste punten uit dit artikel

  • Functies nu exclusief voor Pro-abonnees: Vanaf 6 mei zijn bepaalde functies zoals Apple CarPlay en Android Auto, en de gemiddelde snelheid bij trajectcontroles, exclusief beschikbaar voor Flitsmeister Pro-abonnees.
  • Prijsverhoging Pro-abonnement: De prijs van het Pro-abonnement stijgt met één euro. Het Pro Plus-abonnement, dat nu ritregistratie, flitsgeschiedenis en ondersteuning bij het aanvechten van boetes bevat, kost €7 per maand.
  • Reden voor wijzigingen: Flitsmeister voert deze veranderingen door om te kunnen investeren in hun app en hardware, met als doel de servicekwaliteit te verbeteren en aan de wensen van hun gebruikers te voldoen.

 

Inhoudsopgave

    Belangrijkste veranderingen bij Flitsmeister

    Grote updates bij Flitsmeister! Vanaf nu zijn functies, die voorheen gratis waren, zoals het gebruik van Flitsmeister met Apple CarPlay en Android Auto exclusief beschikbaar voor Pro-abonnees. Ook verhuist de handige functie om de gemiddelde snelheid bij trajectcontroles te bekijken van de gratis naar de betaalde versie.

    Prijsverhoging bij betaalde versie

    Daarnaast breidt Flitsmeister het Pro Plus-abonnement uit met essentiële tools voor de echte weggebruiker: ritregistratie, flitsgeschiedenis en zelfs ondersteuning bij het aanvechten van boetes zijn nu inbegrepen voor €7 per maand.

    Man met blond haar zit in de auto en rijdt op de snelweg

    Pro-abonnement versus Pro Plus-abonnement

    Het verschil tussen het Flitsmeister Pro-abonnement en het Pro Plus-abonnement zit voornamelijk in de extra functies en services die beschikbaar zijn voor Pro Plus-abonnees. Voor het gemak hebben wij deze voor je op een rij gezet:

    Flitsmeister Pro-abonnement (3 euro per maand)

    • Snelheidscontroles: Waarschuwingen voor vaste en mobiele snelheidscontroles.

    • Navigatie: Turn-by-turn navigatie en real-time verkeersinformatie.

    • Apple CarPlay en Android Auto: Integratie met deze systemen om de app in je auto te gebruiken.

    • Gemiddelde snelheid bij trajectcontroles: Informatie over je snelheid gedurende een trajectcontrole.

    Flitsmeister Pro Plus-abonnement (7 euro per maand)

    • Alle functies van het Pro-abonnement: Inclusief alle bovengenoemde functies.

    • Ritregistratie: Een functie die het mogelijk maakt om je ritten automatisch te registreren, handig voor bijvoorbeeld zakelijke rijders die hun kilometers moeten bijhouden.

    • Flitsgeschiedenis: Toegang tot een overzicht van alle flitsmeldingen die je bent gepasseerd.

    • Hulp bij het aanvechten van boetes: Assistentie bij het aanvechten van verkeersboetes, wat kan helpen om onterechte boetes te betwisten.

    Man staat op de snelweg en vergelijkt de verschillende abonnementen van Flitsmeister

    Waarom voert Flitsmeister deze veranderingen door?

    Flitsmeister heeft aangekondigd dat ze deze veranderingen hebben doorgevoerd om meer te kunnen investeren in hun app, hardware en andere functies. Dit alles om hun service te verbeteren en zo nog beter aan de wensen van hun gebruikers te kunnen voldoen. Met een gebruikersbasis van circa 3 miljoen mensen legt Flitsmeister uit dat de nadruk op hun abonnementsmodellen cruciaal is om de Flitsmeister-community ook in de komende 15 jaar dezelfde kwaliteit te blijven bieden die men van hen verwacht.

    Leestip: Viaplay verhoogt prijzen met 12,5% en werkt aan abonnement met reclame.

    Flitsmeister Dash

    Vorige maand onthulde Flitsmeister een nieuw apparaat genaamd DASH, ontworpen voor gebruik op het dashboard van je auto. Dit apparaat waarschuwt bestuurders voor snelheidscamera's en trajectcontroles en is uitgerust met een eigen mobiele internetverbinding, waardoor het in heel Europa functioneert. De Flitsmeister DASH is geprijsd op 150 euro, en je hebt er ook een maandelijks abonnement van 10 euro bij nodig.

    Flitsmeister opzeggen? Dit kan eenvoudig met 123opzeggen

    Maak je te weinig gebruik van je abonnement bij Flitsmeister? Of vind je het simpelweg te duur geworden? Dan wordt het tijd om je abonnement bij Flitsmeister op te zeggen. Bij 123opzeggen willen we Flitsmeister abonnement opzeggen zo simpel mogelijk maken. Geen eindeloos papierwerk, ingewikkelde telefoongesprekken of oneindige zoektochten naar de juiste methode. Daarom bieden we een gratis opzegbrief voor Flitsmeister aan, die je binnen enkele minuten kunt invullen. 

    Landschap
    Golf