Een pakketje bovenop een mat en een poes

De gekste abonnementen bij 123opzeggen

  • auteur Jelle
  • Laatst geüpdatet:

Zeep, augurken, condooms en matrassen; tegenwoordig is alles op abonnement verkrijgbaar. Leuk voor jezelf, of om cadeau te geven. Weer eens iets anders dan een fles wijn of een cadeaubon. 

Inhoudsopgave

    Vrolijke sokken door de brievenbus

    De hipste of gekste sokken bestel je bij de Sokkenbaas. Leuk voor in je loafers of dr. Martens. De Sokkenbaas heeft sokken van merken zoals Björn Borg, Happy Socks en Unabux. Leuke producten om jezelf blij mee te maken, of aan een jarige vriend of vriendin cadeau te doen.

    Word je abonnee, dan krijg je korting op het eerste paar sokken. Daarna krijg je afhankelijk van je keuze iedere maand of iedere paar maanden sokken thuis op de deurmat afgeleverd. Bij de Sokkenbaas kun je je ook abonneren op boxershorts en damesondergoed.

    Genieten van koffie, planten, en biologische zeep

    Hou je van koffie en gemak, dan kun je bij diverse aanbieders een subscriptie nemen op koffiemachines, koffiecapsules of koffiebonen. Bijvoorbeeld bij Nespresso, Wakuli of Roast. Dat scheelt je de nodige ritjes naar de supermarkt of speciaalzaken.Een houten tafel met een kop koffie

    Ken je iemand die van koffie houdt? Dan kan het grappig zijn om zo'n abonnement cadeau te doen. Ben je meer into planten dan into koffie, dan kun je je eigen urban jungle creëren en je abonneren op Stekjes Enzo.

    Webshop voor stekjes

    In deze webshop kun je terecht voor planten, maar ook voor botanische accessoires zoals bloempotten, plantensproeiers en stompkaarsen. Iets groens in huis is prettig om naar te kijken en geeft je interieur een natuurlijke look. Een subscriptie op planten is dan ook helemaal zo gek nog niet.Een grijze pot met een groene plant

    Hou je van biologisch en handgemaakte zepen, dan kun je onder meer terecht bij De Amsterdamsche Zeepfabriek, Werfzeep of DIYS Soap. Als abonnee van een zeepabonnement hoef je geen bezoek meer te brengen aan de winkel.

        Stukjes zeep op elkaar gestapeld

    Andere originele abonnementen

    Naast koffie, planten en biologische zeep zijn er genoeg andere originele subscripties. De top drie gekste abonnementen die je bij 123opzeggen kunt opzeggen zijn:

    • Tandenstokers;

    • Seksspeeltjes;

    • Matrassen.

    Tandenstokers op de deurmat

    Bij Glunder vind je verschillende producten voor een gezond gebit. De webshop biedt producten voor witte tanden, gevoelige tanden, gaatjes, een frisse adem, een beugel, en kids. En daar horen natuurlijk ook tandenstokers bij. Glunder heeft ze van verschillende merken.

    Is een tandenstokersubscriptie iets voor jou? Stop dan wat producten in je winkelwagen, en kies bij het afrekenen voor een weekfrequentie. Dan krijg je wekelijks tandenstokers, of andere producten voor een gezond gebit thuis gestuurd.Logo van Glunder tandenstokers

    Seksspeeltjes thuis ontvangen

    Hou je van avontuur onder de lakens, dan kun je bij Playpackage een gevarieerd pakket met twee à drie seksspeeltjes samenstellen. Voor je persoonlijke of gezamenlijk plezier. Kies je voor een abonnement, dan kun je aangeven of je al ervaring hebt met seksspeeltjes en welke je niet wilt ontvangen omdat je deze bijvoorbeeld al in je bezit hebt. Vervolgens ontvang je het pakket afhankelijk van je keuze elke maand of twee of drie maanden per post.Logo van PlayPackage seksspeeltjes

    Relaxen op een nieuw matras

    Geloof het of niet; er zijn ook slaapabonnementen. Bij Leazzzy bijvoorbeeld kun je gloednieuwe boxsprings of matrassen leasen. Kies je hiervoor, dan wordt het matras gratis in de slaapkamer bezorgd. Ook de montage, verhuisservice en eventuele reparatie zijn bij de maandelijkse kosten inbegrepen. Aan het einde van de leaseperiode van vijf jaar kun je kiezen om het matras te houden, of om een nieuw matras te leasen.

                                         Logo van Leazzzy matrassen                  

    Zeg je abonnementen op via 123opzeggen

    Heb jij genoeg van je maandelijkse voorraad bacon of chocolade en wil je deze graag opzeggen? Dan maakt 123opzeggen het je gemakkelijk. Op de website vind je gratis opzegbrieven voor meer dan drieduizend organisaties. Vul slechts enkele gegevens in en download de juiste opzegbrief. Staat jouw organisatie er niet tussen, kies dan de algemene opzegbrief.

    Om de gratis opzegbrief te downloaden hoef je alleen maar enkele gegevens in te vullen. Deze kun je vervolgens zelf versturen per post. Laat je ook het versturen liever over aan 123opzeggen, dan kan dit tegen een kleine vergoeding met de verzendservice.

    Wij versturen de opzegging dan nog dezelfde dag voor je. De bevestiging van de opzegging ontvang je persoonlijk van de aanbieder. Zo is je opzegging gauw geregeld zonder dat dit je te veel tijd en moeite kost. Handig!

    Landschap
    Golf