Wil je niet langer daten via Lexa.nl? Je abonnement op Lexa opzeggen regel je snel met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Lexa opzeggen

Lexa is al geruime tijd de grootste datingsite van Nederland. Elke maand bezoeken meer dan een half miljoen mensen de site in de hoop dat ze de ware gaan vinden. Online dating is natuurlijk ook een stuk populairder geworden nu iedereen en overal toegang heeft tot het internet. Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is gebleken dat ruim een derde van de singles in Nederland gebruik maakt van een datingsites, zoals Lexa, Relatieplanet en Parship. Zij geven per jaar gemiddeld 64 euro uit aan abonnementen op datingsites. Natuurlijk wil iedereen zijn of haar levenspartner vinden en dat is niet altijd even gemakkelijk. Als je niet zo vaak buiten de deur komt is het bijvoorbeeld lastig om iemand tegen het lijf te lopen. Daarbij heeft niet iedereen een vlotte babbel. Als je niet zomaar op iemand af durft te stappen, of dit simpelweg niet lukt, dan is een datingsite een fantastische uitkomst. Je kunt op een laagdrempelige manier mensen ontmoeten en leren kennen.

Lexa.nl heeft hier nog wat extra’s aan toegevoegd. Zij hebben namelijk niet alleen een site waar profielen op te vinden zijn. De app wordt ook steeds populairder. Via de app kunnen mensen altijd en overal zien wie hun profiel bezoekt en wie het aandurfde om ook berichtje te sturen. Je kunt gelijk antwoorden en op die manier is het een stuk makkelijker om nieuwe mensen te leren kennen. Mocht je niet goed zijn met het geschreven woord, is dat bij Lexa ook geen probleem. Ze hebben nu ook heuse singles borrels. Hier kunnen mensen elkaar in levenden lijve ontmoeten. Je zult omringt zijn door mensen die ook single zijn. Helemaal alleen naar zo’n evenement gaan, kan spannend zijn. Dat vond Lexa.nl ook en daarom mag iedereen altijd een vriend of vriendin meenemen.

Gevaren online dating

Online daten klinkt nu allemaal perfect, maar helaas zijn er ook altijd mensen met kwaad in de zin. Er komen steeds meer berichten binnen van mensen die online opgelicht zijn door iemand die op geld uit was en niet op liefde. Ze verleiden mensen met mooie woorden en proberen op die manier geld te krijgen. Uit onderzoek van Barclays blijkt dat vooral mensen tussen de 45 en 65 jaar snel het slachtoffer worden van dergelijke oplichtingspraktijken. Dit komt doordat bijna de helft van de mensen aangeeft dat ze iemand vertrouwen als ze twee weken met diegene gepraat hebben. Zelfs als ze die persoon nog nooit ontmoet hebben. Toch zijn het niet alleen de ouderen die risico lopen. Uit het onderzoek bleek ook dat jongeren van 18 tot 24 jaar oud vaak bereid zijn om iemand geld te lenen bij een ‘medisch noodgeval’. Ook als ze diegene nog niet in levenden lijve ontmoet hebben. Ze zouden bedragen tot 120 euro acceptabel vinden. Dit is veel meer dan de oudere groep die maximaal 60 euro uit zou geven aan iemand die ze nog niet ontmoet hebben. Het is dus altijd belangrijk om je bewust te zijn van de gevaren van online dating. Blijf altijd op je hoede. Gelukkig is de helft van de medewerkers bij Lexa bezig met de veiligheid van de gebruikers. Ze proberen oplichters te vinden en te blokkeren. Dit is hoogstwaarschijnlijk ook een van de redenen waardoor Lexa zo populair is.

Lexa.nl opzeggen via 123opzeggen

Juist doordat Lexa zoveel gebruikt wordt, kan het maar zo zijn dat je de ware al gevonden hebt. Een profiel op sites zoals Lexa of Ourtime is dan niet langer nodig en dan is het tijd om het abonnement op te zeggen. 123opzeggen.nl weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om van een abonnement af te komen, daarom is deze service er om jou een handje te helpen.

Bij 123opzeggen.nl kun je gemakkelijk een brief maken waarin alle informatie staat die nodig is om van een abonnement af te komen. Het grote voordeel hiervan is dat dit geheel kosteloos kan! Het enige wat jij nog hoeft te doen is het uitprinten en opsturen van de brief. Als je liever alles uit handen geeft, kan dit ook! 123opzeggen neemt je dan alles uit handen. Je maakt de brief en tegen een kleine vergoeding zal 123opzeggen alles verder regelen. Het enige wat jou nu nog rest is het wachten op de bevestiging dat je van het abonnement verlost bent. Zo makkelijk kan het zijn!