Victoria Milan opzeggen

5 / 5 (10 beoordelingen)

Wil jij niet langer gebruikmaken van datingsite Victoria Milan, dan kun je Victoria Milan heel eenvoudig opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en 123opzeggen zorgt ervoor dat de opzegbrief bij Victoria Milan terechtkomt. 

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresVictoria Milan
t.a.v. Digisec Media Limited C56612
Adres bedrijf
SLM1640 Sliema, Malta

, 07-08-2020

Betreft: Victoria Milan opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

10 Beoordelingen Victoria Milan

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Geen tijd meer

klaar mee heb vrouwtje gevonden op andere site

Niet goed gegaan

frauduleus

Opzegging premium abonnement 3 maanden

Stoppen ben er klaar mee

Geen interesse meer.

Victoria Milan opzeggen

Victoria Milan is geen traditionele datingsite, zoals Lexa en Parship dit wel zijn. Het is bij Victoria Milan de bedoeling dat getrouwde mensen zich hier inschrijven om vervolgens een affaire te beginnen. Toch zijn er ook vrijgezellen te vinden op de website. Deze mensen zijn voornamelijk op zoek naar spanning, maar willen hun vrijgezelle bestaan niet opgeven. Er is dus een breed scala aan mensen te vinden op Victoria Milan en de site adverteert ermee om discreet om te gaan met je gegevens, zodat je niet gesnapt wordt.

Kosten Victoria Milan

In eerste instantie kun je je gratis inschrijven bij de datingsite. Je kunt dan in alle rust een beetje rondsnuffelen en een datingprofiel aanmaken. Je foto’s worden onherkenbaar gemaakt, zodat je niet voor iedereen gelijk gezien kan worden. Je kunt uiteindelijk zelf aangeven of je wil dat iemand je foto’s kan zien of niet. Op die manier wil Victoria Milan pottenkijkers buitenhouden.

Als je berichten wilt kunnen sturen op Victoria Milan, zul je een abonnement moeten afsluiten. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen met verschillende prijskaartjes. Als je wat langer lid wilt zijn, is het voordeliger om te kiezen voor een abonnement van een langere periode, omdat je dan per maand minder betaalt. Zo betaalde je in 2019 bij Victoria Milan:

  • 39,99 euro per maand bij 1 maand
  • 27,99  euro per maand bij 3 maanden
  • 22,79 euro per maand bij 6 maanden
  • 16 euro per maand bij 12 maanden

Let wel op dat je de kosten in één keer moet betalen. Als je dus kiest voor een abonnement van 12 maanden, betaal je in één keer 192 euro. Dat is ook precies de reden dat veel mensen kiezen voor het duurdere maandabonnement.

Paniekknop

Een andere unieke eigenschap van Victoria Milan is de paniekknop. Als jij thuis aan het chatten bent en je partner komt plotseling binnen, dan kun je altijd op de paniekknop drukken. Die paniekknop zorgt ervoor dat de site van Victoria Milan zichzelf afsluit en een vertrouwde site opent, zodat je affaire niet aan het licht komt.

Victoria Milan opzeggen

Als je gebruikmaakte van Victoria Milan, maar je je er toch niet zo goed bij voelt, kun je Victoria Milan opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft bij de bovenstaande opzegbrief alleen je eigen gegevens in te vullen, zodat Victoria Milan je account kan opzeggen. Zorg er wel voor dat deze gegevens kloppen met je account. Zodra je de opzegbrief volledig hebt ingevuld, kun je de opzegbrief gratis downloaden en hem zelf op de post doen. Je hebt dus alleen een envelop en een postzegel nodig om de brief te verzenden.

Bij 123opzeggen kunnen we ons echter ook voorstellen dat je de brief liever niet zelf verzendt. In dat geval kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van de verzendservice van 123opzeggen. Wij zullen er voor een kleine vergoeding voor zorgen dat de opzegbrief bij Victoria Milan terechtkomt, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Het is daarna aan Victoria Milan zelf om jouw abonnement te beëindigen en jou een bevestiging van opzegging te sturen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent als je opzegt met een opzegbrief van 123opzeggen en hoef je je nergens zorgen over te maken.