Lucky Day opzeggen

4.5 / 5 (5 beoordelingen)

Wil je de deelname aan Lucky Day opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Lucky Day als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresNederlandse Loterij
t.a.v. klantenservice Nederlandse Loterij
Adres bedrijf
2280 GB Rijswijk

, 20-09-2020

Betreft: Lucky Day opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn deelname per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Bankrekening-waarop-incasso-plaatsvindt:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

5 Beoordelingen Lucky Day

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Geen zin meer in

wegens omstandigheden

TE VEEL LOTERIJEN

Lucky Day opzeggen is een fluitje van een cent!

Lucky Day is een van de loterijen van de Nederlandse Loterij. Hoe hoog de prijs kan worden bij dit spel bepaal je helemaal zelf. Hoeveel risico ben jij bereid om te nemen? Hoe lucky voel jij je vandaag? Er is elke dag een trekking waar je tot wel 300.000 keer jouw eigen inleg kunt winnen en dat kan een flink bedrag worden.

Hoe werkt Lucky Day?

Dit spel gaat als volgt in z’n werk: je kiest 1 tot 10 getallen uit een lijst met 80 getallen. Je kunt meer geldt winnen, naar mate je meer getallen kiest. Elk getal kost namelijk meer geld. Je bepaalt uiteindelijk zelf hoeveel geld je gaat inleggen en dat tezamen met de hoeveelheid getallen bepaalt hoeveel geld je kunt winnen.

Stel: je wilt meespelen met 10 getallen en hebt uiteindelijk 7 getallen goed geraden, dan win je 20 keer in inleg. Als je 4 euro hebt ingelegd krijg je dus 80 euro! Hou hierbij wel in je achterhoofd dat je bij bedragen die hoger zijn dan 449 euro kansspelbelasting moet betalen. Je krijgt dan dus niet het bedrag wat je aanvankelijk gewonnen dacht te hebben.

Je kunt bij Lucky Day automatisch meespelen. Dit lijken steeds kleine bedragen, maar als je elke dag zo’n klein bedrag uitgeeft, dan kan het toch aardig in de papieren lopen. Als je eigenlijk al op de kleintjes moet letten, dan is dat niet altijd even slim. Je kunt dan betere incidenteel een lot kopen, in plaats van automatisch. Zo hou je beter zicht op je uitgaven. Als het dan een weekje even niet zo goed uitkomt, dan koop je gewoon geen lot.

Lucky Day opzeggen met 123opzeggen.nl

Uiteraard kan het ook zijn dat je met een andere loterij mee wilt spelen, zoals het Miljoenenspel of Eurojackpot. Ook dan kan het slim zijn om dit abonnement even stop te zetten. Gelukkig kun je Lucky Day opzeggen bij 123opzeggen en maken wij het extra makkelijk voor je. Je kunt gebruik maken van onze gratis opzegservice. Hiervoor hoef je enkel hierboven wat gegevens in te vullen. Die gegevens zijn nodig om de opzegging tot een goed einde te brengen. Zodra je alles hebt ingevuld, wordt de opzegbrief automatisch gegenereerd. Die brief kun je nu downloaden, printen en versturen naar het adres dat bovenaan de brief staat.

Online opzeggen

Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze verzendservice. Hierbij hoef je je helemaal nergens meer druk om te maken, omdat wij de gehele opzegging voor je regelen. Jij kunt vanachter je computer de opzegbrief aanmaken, om vervolgens alles aan ons over te laten. Wij zorgen ervoor dat de brief op de juiste mat terechtkomt. Dit doen we allemaal tegen een kleine vergoeding, maar dan hoef jij je geen zorgen meer te maken. Zodra de opzegging rond is, zal Lucky Day je een bevestiging sturen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.