Wil je je abonnement bij Autoweek opzeggen? Je kunt dit eenvoudig regelen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Autoweek opzeggen

Het Nederlandse tijdschrift Autoweek richt zich op autoliefhebbers en mensen die een nieuwe of een tweedehands auto willen kopen. Autoweek wordt sinds 1990 wekelijks uitgebracht en is tegenwoordig onderdeel van DPG Media magazines. Ze brengen nog meer tijdschriften uit met de naam Autoweek Classics of Autoweek Campers.

Waarom Autoweek opzeggen?

Klanten geven aan dat ze hun Autoweek abonnement willen opzeggen omdat ze geen interesse meer hebben, geen tijd meer hebben om te lezen of de content van de tijdschriften niet meer leuk vinden. Ook is een reden dat mensen lid zijn van meerdere abonnementen reden tot opzegging. Een klant gaf aan dat hij het tijdschrift online had opgezegd, maar er door middel van een automatische incasso toch geld is afgeschreven van zijn rekening. Met 123opzeggen bieden wij je 100% opzeggarantie.

Hoe zeg ik mijn Autoweek abonnement op?

Wil jij je abonnement opzeggen? Dit kunnen wij voor je doen door middel van een online opzegbrief. We hebben je voornaam, achternaam, adres, postcode, woonplaats en e-mailadres nodig. De betaling gaat via automatische incasso's en daarna maken wij een persoonlijke opzegbrief voor je. Kies ervoor of je deze opzegging per post of e-mail wil versturen en wij doen de rest! Zo heb je binnen enkele stappen je Autoweek abonnement opgezegd. Wanneer je een adreswijziging wil doorgeven, moet je telefonisch contact opnemen met DPG Media magazines.

Als abonnee andere tijdschriften of kranten opzeggen?

Wij kunnen meerdere abonnementen voor je opzeggen. Kies online het lidmaatschap dat je wilt opzeggen en vul daarna via het onderstaande formulier je juiste adresgegevens in. Onze opzegservice biedt opzeggingen voor onder andere goede doelen, politieke partijen, tijdschriften en kranten. Wij zien je opzegging graag tegemoet!