Wil jij het tijdschrift Kek Mama opzeggen? Kies voor de verzendoptie van 123opzeggen en laat ons de opzegbrief voor jou versturen. Vul nu nog je gegevens in en zeg je Kek Mama abonnement op. 

Kek Mama opzeggen

Kek Mama is een van de vele magazines van uitgeverij DPG. Toch is dit tijdschrift wel anders dan andere tijdschriften. Kek Mama richt zich – zoals de naam al doet vermoeden – op moeders. Toch is het tijdschrift wel iets anders dan bijvoorbeeld Ouders van Nu en VIVA Mama. Het tijdschrift focust zich op de leuke vrouw die toevallig óók moeder is. Het is dus niet zo dat het tijdschrift alleen maar over het moederschap gaat. Het focust zich vooral op de vrouw die die rol vervult. Precies die benadering van het moederschap is heel erg populair onder moeders van vandaag de dag.

Inhoud Kek Mama

Als je een abonnement op Kek Mama hebt, krijg je iedere vier weken een magazine met verrassende verhalen, interviews met bekende en onbekende moeders, portretten, columns van bijvoorbeeld Roos Schlikker, modetips voor een bepaald budget voor zowel kinderen als moeders, reizen, tips voor uitjes, eten en nog veel meer. Het magazine is daarom ook wel iets waar je even de tijd voor kunt nemen als de kinderen bijvoorbeeld op bed liggen. Zo heb jij een heerlijk momentje helemaal voor jezelf.

Voordelen abonnement op Kek Mama

Word jij ook iedere maand blij van Kek Mama op de mat, dan is een abonnement geschikt voor jou. Als je namelijk een abonnement op het tijdschrift hebt, betaal je minder dan in de winkel én kun je jezelf dat extra uitstapje besparen. Vaak krijg je er ook nog een leuk welkomscadeau bij en kun je elke vier weken genieten van alles wat Kek Mama te bieden heeft, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het tijdstip waarop Kek Mama weer verkrijgbaar is.

Kek Mama opzeggen

Kek Mama is geschikt voor moeders met kinderen van 0 tot 12. Zijn jouw kinderen inmiddels ouder of heb je een andere bezigheid gevonden voor je loze uurtjes, dan kun je ervoor kiezen om Kek Mama op te zeggen. In dat geval kun je dit heel eenvoudig doen met de opzegservice van 123opzeggen. Wij vinden dat alle abonnementen makkelijk opzegbaar horen te zijn. Helaas is dit in de praktijk nog niet het geval. Veel bedrijven maken het onnodig lastig om een abonnement op te zeggen en daarom is 123opzeggen opgericht. Wij bieden opzegbrieven voor zaken als sportscholen, goede doelen en dus ook voor kranten en tijdschriften. Wat je ook wilt opzeggen, het kan met 123opzeggen.

Als jij gebruik wilt maken van de opzegservice van 123opzeggen, hoef je alleen je gegevens maar in te vullen in de opzegbrief hierboven. Zodra je dat gedaan hebt, kun je de brief downloaden door op de downloadknop onderaan de brief te klikken. Je hebt vervolgens alleen nog een envelop en een postzegel nodig. Als je jezelf een loopje naar de brievenbus wilt besparen, kun je de verzending ook aan ons overlaten. In dat geval zorgen wij ervoor dat de brief bij Kek Mama op de mat valt. Nadat ze de brief hebben ontvangen, is het aan hen om de opzegging in orde te maken en jou daar een bevestiging van te sturen. Op die manier weet je altijd waar je aan toe bent als je opzegt met 123opzeggen.