ANWB VISA opzeggen

5 / 5 (6 beoordelingen)

Wil je niet langer gebruikmaken van je ANWB Visa Card? Je kunt de ANWB Visa Card opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresANWB VISA
t.a.v. opzeggen
Adres bedrijf
1100 DS Diemen

, 15-08-2020

Betreft: ANWB VISA opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn contract per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Kaartnummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

6 Beoordelingen ANWB VISA

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

De heer is ongeneeslijk ziek

Weinig gebruikt

gebruikt hem niet

Te duur en geen mogelijkheid om per maand te betalen

Spook afschrijvingen?

ANWB Visa opzeggen

Tegenwoordig kun je bijna overal betalen met een creditcard. Op sommige plekken kunnen je zelfs alleen maar betalen met deze kaart. Denk aan bijvoorbeeld hotels, tolpoortjes of bij het huren van een auto. Op deze momenten is het heel vervelend als je geen creditcard bij de hand hebt. Gelukkig kun je in Nederland bij verschillende bedrijven een creditcard aanvragen. De bekendste zijn American Express, Mastercard en Visa. Die laatste kan worden aangevraagd via de ANWB.  

Soorten Visa creditcards

Als je kiest voor een Visa creditcard, dan bestaat de keuze nog uit drie verschillende soorten. Welke je kiest afhankelijk van je gebruik en de extra’s die je graag wil. Als je niet zoveel extra’s wilt, dan kun je het beste kiezen voor de Visa Classic Card. Je betaalt dan het kleinste bedrag per jaar en kunt toch profiteren van:

  • Bestedingslimiet tot 2.500 euro
  • Aankoopverzekering van 180 dagen
  • Tanken met korting

Als je liever wel gebruikt van extra’s, dan kun je kiezen voor de Visa Silver card of voor de Visa Gold Card. Bij de Silver Card krijg je alles wat je bij de Classic card ook krijgt, maar is de bestedingsruimte maximaal 3.500 euro en kun je profiteren van een aankoopverzekering van 270 dagen. Ook kun je gebruikmaken van de Reis Service lijn, waar je terechtkunt met al je vragen tijdens een reis en is het eigen risico bij een huurauto gedekt tot maximaal 750 euro. Bij een Visa Gold krijg je hier bovendien ook nog een verkeersrechtsbijstand bij en wordt je bestedingslimiet opgehoogd tot maximaal 5.000 euro met een aankoopverzekering van 365 dagen.

Aanvragen Visa creditcard

Om in aanmerking te komen voor een Visa creditcard moet je een netto maandinkomen van minimaal 1.150 euro hebben. Met dit bedrag kun je alleen de Classic Card of een ANWB Mastercard krijgen. Voor de Silver Card moet je minimaal 1.200 euro netto in te komen en voor een Gold Card is dit bedrag 1.250 euro. Zodra je een aanvraag indient, zal ICS kijken of de normale maximale bestedingslimiet bij je past. Mocht dat niet zo zijn, dan wordt dat bedrag naar beneden bijgesteld, zodat je niet in de problemen kunt komen. Ook worden je gegevens altijd getoetst bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Als daaruit blijkt dat je onwaarheden ingevuld hebt, of je al schulden hebt dan kan de aanvraag voor je creditcard afgewezen worden.

ANWB Visa opzeggen

Als je de Visa card niet langer nodig hebt, dan kun je de kaart opzeggen. Dit doe je snel en eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden naast de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je deze zelf kunt downloaden en kunt opsturen naar de ANWB. Je kunt er ook voor kiezen om de opzegbrief door 123opzeggen te laten versturen. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij de ANWB terechtkomt, zodat zij jouw kaart kunnen opzeggen. 123opzeggen maakt opzeggen makkelijk.