Je abonnement op Bloemenvandeteler.nl opzeggen doe je snel en makkelijk met 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Bloemenvandeteler.nl opzeggen

Een mooi bosje bloemen op tafel is altijd fijn. Je wordt gegarandeerd vrolijk van de kleuren en verschillende soorten, maar elke keer zelf een bos kopen gaat je misschien te ver. Bloemenvandeteler.nl verrast je maandelijks met een mooie bos bloemen als je een abonnement hebt. Je kunt kiezen uit twee varianten en als je geen bloemen meer wilt ontvangen is dat ook geen probleem. In dat geval kun je je abonnement op Bloemenvandeteler.nl opzeggen door gebruik te maken van de verzendservice van 123opzeggen. Wel zo makkelijk!

Abonnementen Bloemenvandeteler.nl

Bij Bloemenvandeteler.nl kun je kiezen uit twee verschillende abonnementen. Het gaat hierbij om ‘lief’ en ‘heel lief’. Het ‘lief’ abonnement bevat doorgaan 13 tot 15 bloemen van ongeveer 75 centimeter. Wil je ‘heel lief’ zijn voor jezelf, dan kun je kiezen voor het gelijknamige abonnement. Bij dat abonnement krijg je 18 tot 20 bloemen die een stukje langer zijn, namelijk 84 centimeter. Soms heeft Bloemenvandeteler.nl een tijdelijke actie, waarbij je een gratis vaas bij je eerste bos bloemen krijgt.

Hoe worden de bloemen bezorgd?

Je denkt misschien ‘hoe worden bloemen bezorgd via de post?’. Begrijpelijke vraag, maar hier heeft Bloemenvandeteler.nl iets slims op bedacht: namelijk een pakket waarbij de bloemen met genoeg water voor 2 dagen veilig vervoerd kunnen worden. Zo kun je je bloemen zelfs ophalen vanaf het PostNL punt de volgende dag! Handig als je zelf even niet thuis was en je bezorger geen buren bereid kon vinden om de bloemen aan te nemen.

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga?

Een abonnement op bloemen is natuurlijk niet handig als je vaak weg bent voor werkt of geregeld op vakantie gaat. Daarom kun je dit op twee manieren oplossen. Je kunt je abonnement pauzeren of je kunt ervoor kiezen om de bloemen tijdelijk op een ander adres te laten bezorgen. Leuk als cadeautje voor je (schoon)moeder of beste vriendin!

Bloemenvandeteler.nl opzeggen

Wil je niet langer bloemen ontvangen of wil je overstappen naar bijvoorbeeld Bloomon of FlowerDutchess, dan kun je het abonnement op Bloemenvandeteler.nl opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Wij zorgen er met onze verzendservice voor dat de opzegbrief precies op de goede plek terechtkomt, zodat Bloemenvandeteler.nl jouw abonnement zonder problemen kan opzeggen! Wel zo makkelijk.