Wil je van jouw boekenabonnement af? Je kunt BOOX opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

BOOX opzeggen

BOOX bezorgt iedere maand de mooiste en nieuwste verhalen tot aan je deur, dankzij haar boekenboxenabonnement. Zo heb je geen last meer van keuzestress in de winkel en altijd de nieuwste boeken in huis. Je kunt kiezen uit twee boxen en zes verschillende genres. Van thrillers tot feel good. Wil je je laten verrassen? Dan selecteert BOOX voor jou een spannend, grappig, romantisch of fantasierijk boek.

Boekenabonnement van BOOX

Ooit begon BOOX als bescheiden leesservice, die vanaf een zolderkamer werd georganiseerd. Tegenwoordig is het een heus boekenabonnement waarmee klanten iedere maand mooie verhalen thuisbezorgd krijgen. Een abonnement kun je afsluiten voor een kwartaal, een half jaar of een jaar. Je kunt kiezen voor een Single BOOX van 25,99 euro, met in iedere doos een nieuw boek, een boekenlegger en een leuke goodie voor een fijne leeservaring. Dit kan bijvoorbeeld een geurkaars, een tas of een lekker warm dekentje zijn. Voor de snelle lezers onder ons is er de Double BOOX. Voor 41,99 euro ontvang je dubbel zoveel moois; twee gloednieuwe boeken, twee boekenleggers en twee goodies. Ook perfect om te delen met een vriend of familielid die van lezen houdt.

Genres

Bij BOOX heb je de keuze uit kersverse boeken in één van de zes verschillende genres. Alle boeken, ook de Engelstalige, zijn hooguit vier weken oud. Via sociale media worden hints gegeven voor welk boek in de volgende BOOX zit. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon afwachten tot jouw BOOX wordt thuisbezorgd. Moeite met kiezen? Laat je verrassen door de Mysterybox. Dan kiest BOOX een interessant genre voor jou uit.

Boeken van BOOX vallen onder één van de volgende genres:

  • Roman: drama, romantiek, liefde en hier en daar wat geschiedenis.
  • Feel good: luchtige verhalen waarbij je niet te veel hoeft na te denken.
  • Thriller: op het puntje van je stoel zitten van de spanning en sensatie.
  • Kids: boeken voor kinderen van 8 tot 12 jaar.
  • Young Adult NL: voor jonge liefhebbers van fantasy.
  • Young Adult EN: voor wie fantasy in het Engels wil lezen.

BOOX opzeggen

Even geen maandelijkse boekenboxen meer nodig? Of overstappen naar een ander abonnement, zoals Bookchoice of Kobo Plus? BOOX opzeggen kan natuurlijk altijd. Via 123opzeggen kan dat in twee eenvoudige stappen. Stap 1: vul hierboven jouw gegevens in, zodat je persoonlijke opzegbrief kan worden opgesteld. Stap 2: kies een verzendoptie, zodat wij de brief naar BOOX kunnen versturen. Je kunt ‘m ook gratis downloaden en zelf op de post doen. Die hoef je alleen maar uit te printen en te voorzien van een envelop met postzegel. Toch een beetje te veel gedoe? Dan versturen wij jouw opzegbrief graag voor je. Zo ben je het snelst van je abonnement op BOOX af en krijg je een schriftelijke bevestiging als je opzegging is verwerkt.