Wil je niet langer boeken lezen via Bookchoice? Je kunt je abonnement op Bookchoice opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Bookchoice opzeggen

Het aantal verkochte boeken daalde al een aantal jaren in Nederland. Al in 2009 was een dalende trend te zien en de vrees was dat er steeds minder boeken gelezen zouden gaan worden. Gelukkig werd het lezen van e-books door middel van een e-reader steeds populairder. De elektronische lezers zorgden ervoor dat het aantal verkochte boeken weer ging stijgen in 2015 en die trend is niet te stoppen. Ben jij echte boekenliefhebber, kun jij geen genoeg krijgen van lezen en lees je het liefst via een e-reader? Dan is Bookchoice echt wat voor jou. Elke maand krijg je acht e-books tot je beschikking. Zo kun je de hele maand genieten van de leukste boeken. Naast deze acht e-books, krijg je ook een aantal audioboeken. Zo kun je lekker je ogen sluiten en genieten van de mooiste verhalen. Het bedrijf is onderdeel van hetzelfde bedrijf dat ook Bruna bezit.

Hoe werkt Bookchoice?

Bij Bookchoice betaal je een vast bedrag per maand voor acht e-books en audiobooks. Deze boeken zijn niet onbeperkt te downloaden, dus het is zaak dat je dit zo snel mogelijk doet. Als je de boeken eenmaal gedownload hebt, dan zijn ze wel voor altijd te lezen. Ze staan opgeslagen op je computer en vanaf daar kun je ze laden op je e-reader. Deze hoeft niet te beschikken over internet. Je sleept het boek naar je e-reader en vervolgens kun je lekker op de bank ploffen om van een van de acht boeken te genieten.

Wil je het boek laden op je telefoon of tablet? Ook dat is geen probleem met Bookchoice. Je downloadt de boeken heel gemakkelijk vanuit je account en via de leesapps op de telefoon en tablet is het mogelijk om het boek te lezen. Je kunt ook gebruik maken van de speciale Bookchoice app. In die app kun je je boeken downloaden én lezen. Zo is het helemaal makkelijk. Let wel op, de boeken die je downloadt in de Bookchoice app zijn een jaar lang te lezen. Wil je dat de boeken onbeperkt beschikbaar blijven, dan is het zaak dat je ze via de website download. Het handige van de app is wel dat het onthoudt waar je gebleven bent in een boek, ook als je doorleest op een ander apparaat!

Soorten abonnementen

Als deze manier van lezen jou wel wat lijkt, kun je kiezen uit verschillende soorten abonnement. Zo kun je kiezen voor de voordeligste, waarbij je een abonnement voor een jaar aangaat. Je krijgt dan de eerste maand gratis en na dat jaar kun je het abonnement elke maand opzeggen. Als je liever wat minder lang vast zit, kun je een abonnement aangaan voor een half jaar of voor een maand. Na elke periode is het abonnement op te zeggen. Als je niet zeker weet op Bookchoice wat voor jou is, kun je altijd eerst een maandabonnement afsluiten en dat abonnement uiteindelijk omzetten naar een jaarabonnement. Zo weet je tenminste zeker dat het abonnement echt voor jou geschikt is en dat je boeken krijgt die jij ook graag wilt lezen.

Bookchoice opzeggen

Heb je een abonnement op Bookchoice, maar wil je je boeken liever lezen via de Online Bibliotheek of via Bookspot, dan zul je je Booschoice abonnement moeten opzeggen. Gelukkig kun je dit eenvoudig regelen met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in de velden naast de opzegbrief in te vullen. Deze gegevens owrden automatisch in de opzegbrief gezet, waarna je deze kosteloos kunt downloaden. Je kunt er dan voor kiezen om de brief zelf naar Bookchoice te verzenden, maar als je zeker wil zijn dat Bookchoice de opzegging goed ontvangt dan kun je beter kiezen voor de verzendmogelijkheid van 123opzeggen. Je kunt dan profiteren van onze 100% opzeggarantie, waardoor je zeker weet dat de opzegbrief goed terechtkomt. Zo wordt opzeggen echt een fluitje van een cent!