Wil je je lidmaatschap op Visa World card opzeggen? Je kunt dit eenvoudig regelen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Visa World card opzeggen

De Visa World card is een creditcard die je zowel in binnen- als buitenland kan gebruiken. Het biedt net iets meer dan een reguliere creditcard. Je kan hiermee wereldwijd in elke valuta betalen, je hebt een aankoopverzekering en je hebt inzicht in al je uitgaven in de bijbehorende app. De Visa creditcards, en ook Mastercard, zijn onderdeel van International Card services.

Waarom Visa World card opzeggen?

Consumenten geven aan dat ze de Visa World card willen opzeggen omdat ze deze te weinig gebruiken. Ook geven ze aan dat ze van aanbieder zijn veranderd waarbij ze een hoger limiet hebben. Iedere creditcard heeft andere actievoorwaarden, het overstappen van creditcard aanbieder is daarom erg gebruikelijk. Gebruik jij je Visa World card niet meer of heb je een contract afgesloten bij één van de andere aanbieders? Lees verder welke stappen je moet zetten om je opzegging te voltooien.

Wanneer is mijn opzegging voltooid?

Bij het opzeggen van je Visa Card moet je rekening houden met een opzegtermijn van één maand. Wanneer de opzegging is ontvangen door Visa World card, krijg je een bevestigingsbrief toegestuurd. Hierin staat ook vermeldt tot wanneer je nog gebruik kunt maken van je creditcard.

Hoe kan ik mijn contract met Visa World card opzeggen?

Wat moet je doen als je je creditcard wilt opzeggen? Je kan je abonnement telefonisch opzeggen via de Visa creditcard service. Wil je liever je abonnement online opzeggen om de telefonische wachtrijen te vermijden? Bij 123opzeggen kunnen wij in drie simpele stappen je abonnement opzeggen. We kunnen dit per post of per e-mail voor je voltooien. Hiervoor hebben we enkele gegevens van je nodig. Zo kun je online je voornaam, achternaam, adres en e-mailadres invullen. Door middel van een eenmalige afschrijving versturen wij de opzegbrief. Voor opzeggingen die wij hebben ontvangen voor 16:00 uur wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Wanneer je je adresgegevens wilt wijzigingen kun je het beste telefonisch contact opnemen met de servicedesk van International Card services.

Meerdere abonnementen opzeggen

Bij 123opzeggen kunnen wij al je abonnementen per e-mail of per brief opzeggen. Wil je bijvoorbeeld je ING Creditcard of Mastercard opzeggen? Ook dit kunnen wij binnen een paar stappen voor je regelen. Zoek op onze website naar het abonnement dat jij wilt beëindigen, vul je gegevens in en wij doen de rest! Je krijgt een bevestigingsbrief nadat je opzegging is voltooid en wij bieden je 100% opzeggarantie.