Alles van Sanoma is binnen no-time opgezegd

Sinds 2001 is het Finse Sanoma de leider van het grootste mediabedrijf in Nederland. Dit gebeurde door de overname door VNU. Het koste Sanoma 1,25 miljard euro. Bij deze overname werd ook Ilse Media overgenomen. Deze dochteronderneming werd in 20011 hernoemd naar Sanoma Digital. Het leek een tijd heel goed te gaan met het bedrijf. Ze bleven maar groeien en namen andere bedrijven langzaam over.

Toch ging het een tijdje niet zo goed met het bedrijf. In 2013 werd beken dat het bedrijf flink moest gaan reorganiseren door dalende advertentie-inkomsten en een krimpende omzet. Hierdoor verloren 500 mensen hun baan. De uitgeverij wilde zich vooral gaan richten op de grote titels, zoals Donald Duck, Libelle, Ouders van Nu en VT Wonen. 32 andere titels werden in de verkoop gedaan en 19 daarvan gingen over naar New Skool Media. Dit waren titels als Delicious., Formule 1 en KIJK.

Inmiddels krabbelt Sanoma weer overeind. Ze hebben een aantal wijzigingen aangebracht en die lijken te werken. Zo focussen de grote merken zich niet enkel meer op de gedrukte versie, maar zijn ze ook op andere media actief. Op die manier willen ze meer mensen bereiken en meer geld binnenhalen door middel van advertenties.

Sanoma opzeggen hoeft niet moeilijk te zijn

Juist omdat het nog maar net ietsje beter gaat met het bedrijf, is het soms lastig om abonnementen op te zeggen. Ze willen alle stabiele inkomsten natuurlijk graag bij zich houden. 123Opzeggen.nl wil mensen graag helpen om hun abonnementen toch op een makkelijke manier op te zeggen. Je kunt bij ons kiezen tussen onze gratis opzegservice en de verzendservice.

Gratis opzegbrief van 123Opzeggen.nl

Je kiest hierboven het abonnement dat je graag wil opzeggen en vult de benodigde gegevens in. Deze gegevens zijn nodig om de brief rechtsgeldig te maken. Vervolgens kun je de brief downloaden, printen en verzenden naar het adres dat wij alvast bovenaan de brief gezet hebben. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk!

Verzendservice

Heb je liever dat wij de opzegging van je overnemen tegen een kleine vergoeding, dan is dit ook geen enkel probleem. In dat geval is het zaak dat je wederom je gegevens invult en de rest regelen wij. Je kunt bij 123Opzeggen.nl zelfs kiezen hoe wij de brief voor je verzenden. Je kunt kiezen uit verzending met de normale post, spoedverzending of als je extra zekerheid wil voor een aangetekende brief. Bij die laatste optie krijg je een Track&Trace code toegestuurd, die je precies vertelt waar je brief is en wanneer die op de plek van bestemming aankomt. Dat scheelt voor jou een hoop onzekerheid.

Nadat de brief bij Sanoma is aangekomen, zijn ze wettelijk verplicht deze in behandeling te nemen. Ze zullen de opzegging verwerken en jou een bevestiging toesturen. Dit doen ze per post of per mail. Zodra je de bevestiging binnen hebt, is de opzegging rond en ben jij van het abonnement verlost. De ingang van de opzegging hangt af van de looptijd van het abonnement. Als je een jaarabonnement hebt, dan gaat de opzegging in als dat jaar verlopen is.