Wil je niet langer sporten bij Van Rheenen? Je kunt je abonnement bij Van Rheenen Sport opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

 

Van Rheenen Sport opzeggen

Mensen worden vanuit alle hoeken gestimuleerd om te sporten, maar dit doen we wel graag op een manier die ons uitkomt en wanneer het ons uitkomt. Dan kom je al snel uit bij fitness, omdat je dan niet vastzit aan vaste tijden en je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Ideaal, maar het kiezen van een sportschool die bij je past is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Je wordt platgegooid met reclames van de bekendere prijsvechters als Basic-Fit en Fit For Free, maar misschien wil jij liever een sportschool met meer mogelijkheden? Van Rheenen Sport is een begrip in Almere en kan je op allerlei manieren helpen om in beweging te komen.

Zoals eerder ook al genoemd werd, is van Rheenen meer dan alleen fitness. Je kunt je ook inschrijven voor een van de vele zwemlessen of individueel baantjes gaan trekken en ook Budo behoort tot de opties. Doordat er zoveel mogelijk is, kun je altijd een sportabonnement afsluiten die bij jouw wensen en situatie past.

Fitness en groepslessen

Het fitnessgedeelte van Van Rheenen Sport is geschikt voor iedereen. Het maakt hierbij niet uit of je jong, oud, gezond of ziek bent. Van Rheenen Sport biedt voor iedereen een geschikt programma aan. Natuurlijk kun je altijd individueel gebruikmaken van de apparaten en gewichten in de sportschool, maar als je wat meer begeleiding nodig hebt bij het sporten is dit natuurlijk geen enkel probleem. Je kunt gebruikmaken van de mogelijkheid om personal training te krijgen, maar je kunt ook in groepen trainen met andere sporters. Aanvullende fitnessprogramma’s zijn er voor:

 • Astmapatiënten
 • Diabetici
 • Senioren (60+)
 • Jeugd (8 tot 12 jaar)

Wil je meer dan alleen fitness doen, dan zijn de groepslessen die Van Rheenen Sport aanbiedt misschien wat voor jou. Je kunt dan allerlei sporten proberen, zodat je variatie in je trainingen krijgt en je niet elke keer dezelfde training hoeft te doen. Perfect voor mensen die zich snel vervelen en elke keer weer iets nieuws willen proberen. De groepslessen die je kunt volgen bij Van Rheenen Sport, zijn onder andere:

 • Body Shape
 • Spinning
 • Steps
 • Pilates
 • Sh’bam
 • Zumba

Van Rheenen Sport zwemmen

Naast het traditionele fitnessprogramma, kun je bij Van Rheenen Sport ook gebruikmaken van het zwembad. Zo kun je lekker baantjes trekken of een zwemles volgen als je nog niet zo ervaren bent in het zwemmen. Naast deze normale manieren van zwemmen, kun je je ook inschrijven voor Aquasport. Je doet je conditie- of krachttraining dan in het water, wat een hele andere manier van sporten betekent. De vormen van Aquasport die je kunt beoefenen bij Van Rheenen Sport zijn:

 • Aqua Fit
 • Aqua Combat
 • Aqua Balance
 • Aqua Jogging
 • Aqua Conditie

Naast deze vormen van Aquasport, kun je als zestigplusser ook gebruiken van een aangepast programma. Ook mensen die medische problemen of ongemakken hebben, kunnen toch sporten door gebruik te maken van het Aqua-Medisch programma van Van Rheenen Sport.

Budo en Yoga

Als aanvullende sportmogelijkheden kun je ook nog meedoen met lessen Judo, Pencak Silat en Yoga. Er zijn lessen voor beginnende sporters en gevorderden, zodat er altijd lessen zijn waar je aan mee kunt doen. Ongeacht je niveau of leeftijd.

Van Rheenen Sport abonnement opzeggen

Sport jij op dit moment bij Van Rheenen Sport, maar is de sportschool toch niet helemaal wat je ervan verwacht had of wordt het abonnement simpelweg te duur en wil je overstappen naar de goedkopere prijsvechters? Je kunt je abonnement bij Van Rheenen Sport opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Deze opzegbrief is al bijna helemaal klaar. Je hoeft alleen maar je eigen gegevens in de velden bij de brief te zetten. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je deze kunt downloaden en zelf kunt brengen of versturen naar de vestiging. Natuurlijk snappen we bij 123opzeggen ook maar al te goed dat die moeite soms te veel van het goede is. Daarom bieden wij ook onze verzendservice aan. Voor een klein bedrag zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij Van Rheenen Sport terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen.