Stadsparkeren opzeggen

5 / 5 (9 beoordelingen)

Parkeer je niet genoeg om winst te behalen uit een abonnement op Stadsparkeren? Je kunt je abonnement opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Stadsparkeren opzeggen was nog nooit zo eenvoudig. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresStadsparkeren
Adres bedrijf
5753 PB Deurne

, 09-08-2020

Betreft: Stadsparkeren opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn contract per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

9 Beoordelingen Stadsparkeren

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

AUTO VERKOCHT

Heb nu een abonnement

Auto kwam niet door APK, dus weggedaan

Vaste parkeerplaats

Ontevreden over verkrijgen automatisch toegang tot parkeergarages en gevoel dubbel te moeten betalen. 1x via parkeerautomaat en 1x via stadsparken

Geen auto meer

Niet meer nodig

Stadsparkeren opzeggen

Erger jij je ook altijd groen en geel aan het wachten bij parkeerautomaten in parkeergarages, of die eeuwige zoektocht naar een betaalautomaat in een straat? Stadsparkeren is ervoor bedoeld om deze ergernis weg te nemen. Net als bij YellowBrick en Parkmobile, kun je nu met een handige pas, app en sms gelijk parkeren op heel veel plekken in Nederland. Je kunt bij Stadsparkeren kiezen voor twee verschillende manieren van betalen. De ene manier is een abonnement en bij de ander betaal je per keer. Kijk dus goed wat bij jouw situatie past.

Abonnement Stadsparkeren

Het is afhankelijk van hoe vaak je parkeert of je het beste kunt kiezen voor een abonnement of voor een vast tarief per parkeeractie. Als je kiest voor de optie ‘Soms Parkeren’, betaal je een vast tarief van 27 cent per actie. Dit kan uit als je minder dan 9 keer per maand ergens parkeert. Doe je dit echter vaker, dan kun je het beste kiezen voor ‘Vaak Parkeren’. Je betaalt in dat geval een vast bedrag van 2,50 euro per maand. Je betaalt dan geen bedrag meer per actie. Wel betaal je nog voor eventuele SMS herinneringen.

GPS-herinnering

Sinds 2018 heeft Stadsparkeren ook nog een extra functie. Zo kun je naast herinneringen via de mail, pushberichten en sms ook een GPS-herinnering krijgen. Dit werkt als volgt: Zodra je wegrijdt en je je parkeertransactie nog niet gestopt hebt, zul je een herinnering ontvangen dat je je transactie nog moet stoppen. Zo betaal je nooit meer voor minuten die je niet geparkeerd gestaan hebt.

Locaties Stadsparkeren

In principe kun je Stadsparkeren overal in Nederland gebruiken. In veel gemeentes in Nederland kun je gebruikmaken van de app of pas als je parkeert op de straat. Wil je echter liever gebruikmaken van de parkeergarages van een stad? In dat geval is dat alleen zinvol als je in de Randstad of het Zuiden van Nederland woont. In Noord-, Oost- en Midden-Nederland zijn bijna geen parkeergarages aangesloten bij Stadsparkeren. Misschien verandert dit nog in de toekomst.

Stadsparkeren opzeggen?

Als je merkt dat je niet elke maand gebruikmaakt van Stadsparkeren, dan kun je in sommige gevallen beter kiezen voor de ‘Soms Parkeren’ optie. Je betaalt dan niet langer per maand en kunt dus ook enkele keren per jaar parkeren met de app. Als je ook dit niet meer wilt, kun je Stadsparkeren opzeggen. Dit kun je doen op de volgende manieren:

  • Per post naar het kantoor in Deurne
  • Telefonisch (belkosten van toepassing)
  • Per e-mail

In veel gevallen willen mensen niet wachten als ze bellen en als je mailt, heb je geen enkele garantie dat je opzegging doorkomt. Om hier toch zeker van te zijn, kun je je opzegging per brief versturen. Als je dit doet via 123opzeggen, krijg je altijd een verzendbevestiging. Die bevestiging kun je altijd overleggen als ze vragen naar een bewijs van opzegging. Zo sta je altijd stevig als je Stadsparkeren wilt opzeggen.