Heb je geen behoefte meer aan het onderhoudsabonnement van Geas? Je kunt Geas opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% Opzeggarantie hoef je je nergens zorgen over te maken. Je abonnement bij Geas zal goed opgezegd worden. 

Geas opzeggen

Geas is in Twente en andere delen van Gelderland verantwoordelijk voor het plaatsen en onderhouden van meer dan 165.000 cv-installaties. Ze noemen zichzelf expert op het gebied van energieopwekking, energiebesparing, verwarming en water. Het bedrijf biedt heel veel oplossingen, zodat je altijd voorzien bent van energie en gas op een zo zuinig mogelijke manier.

Cv-ketel kopen of huren

Als je een nieuwe cv-ketel wil hebben, zul je moeten nadenken of je een ketel wilt kopen of huren. In veruit de meeste gevallen is het uiteindelijk goedkoper om een ketel te kopen. Helaas is dit een behoorlijk bedrag en niet elk huishouden kan dit meteen betalen. Dan is het huren van een nieuwe cv-ketel erg prettig. Je krijgt bij dit vaste maandelijkse bedrag ook gelijk het periodieke onderhoud erbij en je hoeft dus niet apart een onderhoudsabonnement af te sluiten. Dit moet bij een gekochte ketel wel. Of je nu huurt of koopt, de ketel wordt altijd geïnstalleerd door een van de deskundige monteurs van Geas. Deze montage moet voldoen aan strenge veiligheidseisen en dat is voor de koper of huurder wel erg prettig om te weten.

Zonnepanelen

Naast cv-ketels biedt Geas ook zonnepanelen voor haar klanten. Je kunt kiezen tussen drie varianten met elk hun eigen eigenschappen. De goedkoopste heeft bijvoorbeeld een lager rendement dan de duurste. Het is helemaal aan de klant zelf welke zonnepanelen de beste keuze zijn. Geas adviseert hierbij. Geas biedt geen onderhoud voor de zonnepanelen, dit zul je dus zelf moeten doen.

Onderhoud

Gelukkig zijn er wel veel andere apparaten waar Geas onderhoud op biedt. Je kunt veel apparaten door middel van een abonnement van onderhoud voorzien, zodat je hier niet zelf aan hoeft te denken en je niet in een keer een smak geld kwijt bent. De apparaten die een eigen onderhoudsabonnement hebben, zijn:

  • Cv-ketel
  • Warmtepomp
  • Mechanische ventilatie
  • Geiser
  • Boiler
  • Gashaard

Je zult zelf moeten kiezen welk onderhoud je in abonnementsvorm wil krijgen. Als je dit weet, zul je moeten kijken wat voor onderhoud je wil. Je kunt kiezen voor Budget Onderhoud. Dit houdt in dat je eens per twee jaar een monteur over de vloer krijgt die je apparaat grondig onderzoekt. Als je daarbij ook snelle hulp wil bij storingen, kun je kiezen voor ZekerWarm. Wil je ook graag een verzekering voor toestelonderdelen, zodat je die nooit zelf in een keer hoeft te betalen? Kies dan voor ZekerWarm Extra.

Voordeel onderhoud

Het grote voordeel van een onderhoudsabonnement is dat je op deze manier storingen in je apparaten voorkomt en dat hij langer goed blijft. Ook is het rendement veel hoger, wanneer je het apparaat regelmatig laat onderhouden. Je hoeft bovendien niet zelf te denken aan het onderhoud. Geas zal je op de hoogte stellen als er een onderhoudsbeurt op stapel staat.

Onderhoudsabonnement Geas opzeggen

Is je cv-ketel aan vernieuwing toe en wil je een ander onderhoudsabonnement bij een andere aanbieder, zoals Feenstra of Eneco? Je kunt je onderhoudsabonnement bij Geas opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden naast de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je deze helemaal gratis kunt downloaden en versturen. Wil je liever dat 123opzeggen de verzending voor je regelt? Ook dit is geen enkel probleem. Dankzij onze handige verzendservice zorgen wij ervoor dat de opzegbrief bij Geas terechtkomt, zodat zij je abonnement kunnen opzeggen.

100% opzeggarantie

Het fijne aan opzeggen met 123opzeggen is dat je er automatisch onze 100% opzeggarantie bij krijgt. Dankzij deze opzeggarantie ben je verzekerd van een zorgeloze opzegging. Mocht er toch onverhoopt iets misgaan, dan zorgt 123opzeggen ervoor dat het probleem zo goed mogelijk opgelost wordt.