Bookchoice opzeggen

5 / 5 (13 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Bookchoice opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Bookchoice als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

Bookchoice
Willemsparkweg 96 HS
1071 HM Amsterdam

Woonplaats, 20-04-2019

Betreft: Bookchoice opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

13 Beoordelingen Bookchoice

Schrijf een beoordeling over Bookchoice

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Waardeloos!!!!! Alleen beperkt aantal ebooks, geen audio, waar ik naar op zoek ben.

ik heb naar mijn idee nooit bewust gekozen voor een abonnement bij deze club

Ik kies zelf graag een boek in plaats van dat je 6 boeken buiten jou keuze krijg

ik zag dat ik betaal voor een dienst die mij onbekend is. Gelijk opzeggen dus.

maak geen gebruik van bookchoice

Bookchoice opzeggen gaat heel makkelijk met 123Opzeggen.nl

Het aantal verkochte boeken daalde al een aantal jaren in Nederland. Al in 2009 was een dalende trend te zien en de vrees was dat er steeds minder boeken gelezen zouden gaan worden. Gelukkig werd het lezen van e-books door middel van een e-reader steeds populairder. De elektronische lezers zorgden ervoor dat het aantal verkochte boeken weer ging stijgen in 2015 en die trend is niet te stoppen.

Ben jij echte boekenliefhebber, kun jij geen genoeg krijgen van lezen en lees je het liefst via een e-reader? Dan is Bookchoice echt wat voor jou. Elke maand krijg je acht e-books tot je beschikking. Zo kun je de hele maand genieten van de leukste boeken. Naast deze acht e-books, krijg je ook een aantal audioboeken. Zo kun je lekker je ogen sluiten en genieten van de mooiste verhalen. Het bedrijf is onderdeel van hetzelfde bedrijf dat ook Bruna bezit.

Hoe werkt Bookchoice

Bij Bookchoice betaal je een vast bedrag per maand voor acht e-books en audiobooks. Deze boeken zijn niet onbeperkt te downloaden, dus het is zaak dat je dit zo snel mogelijk doet. Als je de boeken eenmaal gedownload hebt, dan zijn ze wel voor altijd te lezen. Ze staan opgeslagen op je computer en vanaf daar kun je ze laden op je e-reader. Deze hoeft niet te beschikken over internet. Je sleept het boek naar je e-reader en vervolgens kun je lekker op de bank ploffen om van een van de acht boeken te genieten.

Wil je het boek laden op je telefoon of tablet? Ook dat is geen probleem met Bookchoice. Je download de boeken heel gemakkelijk vanuit je account en via de leesapps op de telefoon en tablet is het mogelijk om het boek te lezen. Je kunt ook gebruik maken van de speciale Bookchoice app. In die app kun je je boeken downloaden én lezen. Zo is het helemaal makkelijk. Let wel op, de boeken die je downloadt in de Bookchoice app zijn een jaar lang te lezen. Wil je dat de boeken onbeperkt beschikbaar blijven, dan is het zaak dat je ze via de website download. Het handige van de app is wel dat het onthoudt waar je gebleven bent in een boek, ook als je doorleest op een ander apparaat!

Soorten abonnementen

Als deze manier van lezen jou wel wat lijkt, kun je kiezen uit verschillende soorten abonnement. Zo kun je kiezen voor de voordeligste, waarbij je een abonnement voor een jaar aangaat. Je krijgt dan de eerste maand gratis en na dat jaar kun je het abonnement elke maand opzeggen. Als je liever wat minder lang vast zit, kun je een abonnement aangaan voor een half jaar of voor een maand. Na elke periode is het abonnement op te zeggen. Als je niet zeker weet op Bookchoice wat voor jou is, kun je altijd eerst een maandabonnement afsluiten en dat abonnement uiteindelijk omzetten naar een jaarabonnement. Zo weet je tenminste zeker dat het abonnement echt voor jou geschikt is en dat je boeken krijgt die jij ook graag wilt lezen.

Gratis opzeggen via 123Opzeggen.nl

Als jij je Bookchoice abonnement wil opzeggen dan kan dat heel eenvoudig. Misschien heb je niet elke maand tijd om boeken te lezen en vind je het zonde om hier wel voor te betalen. Heel begrijpelijk. Ook kan het zijn dat je de boeken liever zelf uitkiest, omdat het aanbod niet aansluit bij je interesses. Misschien kun je dan beter een abonnement doen waarbij je zelf de boeken kiest. Wat de reden ook is om je abonnement te beëindigen, bij 123Opzeggen.nl kan dat zonder rompslomp.

Gratis opzegbrief

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze gratis opzegbrief. Je vult heel makkelijk via de website je gegevens in en vervolgens is het enkel een kwestie van de brief downloaden, printen en opsturen naar het adres dat bovenaan de brief staat. Bookchoice zal de opzeggen verwerken en jou een bevestiging sturen als alles voltooid is. Let wel: je gaat het abonnement in eerste instantie voor een jaar aan. Binnen dit jaar kun je het abonnement niet opzeggen. De opzegging zal dan ingaan vanaf de eerste maand nadat het eerste jaar verstreken is.

Verzendservice

Naast onze gratis opzegservice, is het ook mogelijk om de opzegging van Bookchoice volledig aan ons over te laten. Om gebruik te maken van deze service is het wederom de bedoeling dat je je gegevens in de invulvelden invult. Nadat je dit gedaan hebt, kies je voor de verzendoptie, waarna je bij het betaalscherm komt. Na betaling zorgen wij ervoor dat de brief bij Bookchoice terecht komt. Jij hoeft hiervoor niks te doen en voortaan hoef je dus nooit meer de deur uit om je abonnementen op te zeggen. Of dit nou gaat om een sportabonnement of die op een maaltijdbox, maakt hierbij niet.. Zodra je opzegging door het bedrijf verwerkt is, krijg je een bevestiging. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en dat is natuurlijk wel zo prettig.