Bookchoice opzeggen

5 / 5 (9 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Bookchoice opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Bookchoice als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 3: Kies je betaalmethode

iDEAL logo
PayPal logo

Je wordt doorgestuurd naar PayPal om de betaling af te ronden.

Voor- en achternaam
Adres
Postcode Woonplaats

Bookchoice
John M. Keynesplein 12
1066 EP Amsterdam

Woonplaats, 19-02-2019

Betreft: Bookchoice opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam: Voor- en achternaam
Adres: Adres
Postcode + Plaats: Postcode Woonplaats

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar Email of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
Voor- en achternaam

9 Beoordelingen Bookchoice

Schrijf een beoordeling over Bookchoice

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

ik zag dat ik betaal voor een dienst die mij onbekend is. Gelijk opzeggen dus.

maak geen gebruik van bookchoice

Ik lees liever weer gewone boeken

Ik lees geen boeken meer op mijn e reader!

Ik heb al veel te veel boeken.Bovendien vind ik dat de laatste jaren het aanbod niet meer mijn smaak is.

Bookchoice opzeggen gaat heel makkelijk met 123Opzeggen.nl

Ben jij echte boekenliefhebber en kun jij geen genoeg krijgen van lezen? Dan is Bookchoice echt wat voor jou. Elke maand krijg je acht e-books tot je beschikking. Zo kun je de hele maand genieten van de leukste boeken. Naast deze acht e-books, krijg je ook een aantal audioboeken. Zo kun je lekker je ogen sluiten en genieten van de mooiste verhalen. Het bedrijf is onderdeel van hetzelfde bedrijf dat ook Bruna bezit.

Bij Bookchoice betaal je een vast bedrag per maand voor acht e-books en audiobooks. Deze boeken zijn niet onbeperkt te downloaden, dus het is zaak dat je dit zo snel mogelijk doet. Als je de boeken eenmaal gedownload hebt, dan zijn ze wel voor altijd te lezen. Ze staan opgeslagen op je computer en vanaf daar kun je ze laden op je e-reader. Deze hoeft niet te beschikken over internet. Je sleept het boek naar je e-reader en vervolgens kun je lekker op de bank ploffen om van een van de acht boeken te genieten.

Wil je het boek laden op je telefoon of tablet? Ook dat is geen probleem met Bookchoice. Je download de boeken heel gemakkelijk vanuit je account en via de leesapps op de telefoon en tablet is het mogelijk om het boek te lezen. Je kunt ook gebruik maken van de speciale Bookchoice app. In die app kun je je boeken downloaden én lezen. Zo is het helemaal makkelijk. Let wel op, de boeken die je downloadt in de Bookchoice app zijn een jaar lang te lezen. Wil je dat de boeken onbeperkt beschikbaar blijven, dan is het zaak dat je ze via de website download. Het handige van de app is wel dat het onthoudt waar je gebleven bent in een boek, ook als je doorleest op een ander apparaat!

Gratis opzeggen via 123Opzeggen.nl

Toch kan het zijn dat je het Bookchoice abonnement wil opzeggen. Misschien heb je niet elke maand tijd om boeken te lezen en vind je het zonde om hier wel voor te betalen. Heel begrijpelijk. Ook kan het zijn dat je de boeken liever zelf uitkiest, omdat het aanbod niet aansluit bij je interesses. Misschien kun je dan beter een abonnement doen waarbij je zelf de boeken kiest. Wat de reden ook is om je abonnement te beëindigen, bij 123Opzeggen.nl kan dat zonder rompslomp.

Gratis opzegbrief

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze gratis opzegbrief. Je vult heel makkelijk via de website je gegevens in en vervolgens is het enkel een kwestie van de brief downloaden, printen en opsturen naar het adres dat bovenaan de brief staat. Bookchoice zal de opzeggen verwerken en jou een bevestiging sturen als alles voltooid is. Let wel: je gaat het abonnement in eerste instantie voor een jaar aan. Binnen dit jaar kun je het abonnement niet opzeggen. De opzegging zal dan ingaan vanaf de eerste maand nadat het eerste jaar verstreken is.

Verzendservice

Naast onze gratis opzegservice, is het ook mogelijk om de opzegging van Bookchoice volledig aan ons over te laten. Je vult alleen even je gegevens in en tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de opzegbrief op de juiste mat valt. Bij 123Opzeggen.nl kun je er zelfs voor kiezen hoe wij de brief versturen. Kies bijvoorbeeld voor een normale verzending, spoedverzending of een aangetekende verzending. Het is helemaal aan jou! Na de betaling kun je lekker achterover leunen en wachten op de bevestiging die Bookchoice jou gaat sturen. Makkelijker kan bijna niet!