Blendle opzeggen

5 / 5 (81 beoordelingen)

Wil jij het nieuws niet langer lezen via Blendle? Je kunt je abonnement op Blendle opzeggen door gebruik te maken van een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Dankzij onze 100% opzeggarantie hoef je je nergens zorgen over te maken. Blendle zal je abonnement gegarandeerd opzeggen. 

Schrijf een beoordeling over Blendle

Beoordeel je ervaring

81 Beoordelingen

Ik wil mijn abonnement opzeggen omdat ik de tijd en ruimte niet vind om goed gebruik te maken van Blendle

Te weinig gebruik

Gezondheids redenen

Is gewoon wel goed maar maak geen gebruik ervan.

INCONGRUENTIE

Geen tijd om te lezen

Goed maar maak er slechts sporadisch gebruik van en wil daarom er mee stoppen.
Ik vind het wel enigszins absurd dat het mij gebleken is dat ik dat niet simpel rechtstreeks met Blendle kan regelen...

nooit abonnement gewild

Teveel te lezen

geen interesse

Total loss van alle informatiestromen die het brein continu bespringen

Emigratie Buitenland

Eerst zien hoe alles afloopt

Persoonlijke omstandigheden

Geen energie meer om alle informatie diaree te beheren en te beheersen

Te veel aan kranten.

Mijn financiële situatie

ik lees het niet

goed

Vond het fijner voor n artikel te betalen, dit was teveel voor mij! Met dank.

Blendle opzeggen

Blendle erkent het probleem dat veel journalisten kennen; het teruglopen van inkomsten. Doordat steeds minder jonge mensen een abonnement hebben op een krant of tijdschrift, zullen die bladen steeds vaker uit het straatbeeld verdwijnen. Dit vindt Blendle een slechte ontwikkeling, omdat je door goede journalistiek slimmer wordt, dingen beter begrijpt, kritischer wordt en je beter voelt. Door de enorme nieuwsbom die je elke dag op sociale media te zien krijgt, kan het lastig zijn om te filteren wat wel de moeite waard is en wat niet. Blendle wil graag orde scheppen in deze nieuwschaos, door via een handig algoritme je de artikelen te bieden die echt bij je passen en je leven verrijken.

Hoe werkt Blendle?

Op Blendle is het mogelijk om voor een klein bedrag artikelen te lezen van een van de bekende titels die op Blendle staan. Dit zijn onder andere De Stentor, Libelle, Linda en Trouw en elk artikel kun je lezen voor een gemiddeld bedrag van 20 cent per artikel of een vast bedrag per maand. Je kunt zo zelf filteren tussen de artikelen en lezen wat je echt belangrijk vindt. Tevens maakt Blendle een selectie voor je met artikelen die echt de moeite waard zijn en artikelen die bij je interesses passen. Je krijgt iedere ochtend een selectie met de beste verhalen, columns en interviews in je mailbox, zodat je weet wat er speelt. De redactie van Blendle leest dagelijks alle artikelen van alle toonaangevende media, zodat ze weten wat de moeite waard is en wat niet. Zo hoef je je tijd hier niet aan te voldoen.

Hoe selecteert Blendle de artikelen?

Blendle leest – zoals hierboven ook al gezegd werd – iedere dag alle artikelen en selecteert ze met de hand. Ze maken de selectie je iedere ochtend in je mailbox krijgt door te selecteren op kwaliteit originaliteit en diversiteit. Je zult dus ook niet zo snel de ANP-berichten lezen, zoals je die op elke nieuwssite kunt lezen. Je krijgt bij Blendle achtergrondverhalen, diepte-interviews, spannende analyses en reportages en andere interessante artikelen die echt iets voor je kunnen betekenen. Alle artikelen die voldoen aan deze eisen worden vervolgens op een hoop gegooid, waarna het algoritme van Blendle naar je interesses kijkt enkele artikelen selecteert. In de dagelijkse Blendle nieuwsbrief zitten ook altijd enkele artikelen die niet rechtstreeks aan je opgegeven interesses voldoen. Dit zijn de zogheten ‘must-reads’. Blendle denkt dat deze artikelen echt wat voor je kunnen betekenen en zo voorkomen ze dat je in je eigen filterbubbel terechtkomt.

Blendle Audio

Je hoeft tegenwoordig niet alle artikelen meer te lezen. Je kunt ze ook luisteren. Dankzij Blendle Audio kun je lekker je ogen sluiten, achterover leunen en genieten van de mooiste verhalen. Iedere dag weer worden de artikelen ingesproken door professionele sprekers, zodat je altijd kunt genieten van het beste uit de kranten. Iedere ochtend en avond weer.

Wat kost Blendle?

Je kunt bij Blendle kiezen tussen het gebruiken van de Blendle portemonnee of een Blendle Premium account. Met de Blendle portemonnee betaal je een los bedrag per gelezen artikel. Als het artikel je niet bevalt, kun je er uiteindelijk altijd voor kiezen om het bedrag terug te laten storten in je Blendle portemonnee. Hiervoor geldt wel een fair-use policy, wat in het kort betekent dat Blendle die functie kan blokkeren als ze denken dat je er misbruik van maakt. Naast de Blendle portemonnee kun je ook kiezen voor een Blendle Premium account. Hiermee kun je voor een tientje per maand elke dag genieten van minstens twintig artikelen die echt de moeite waard zijn.

Blendle Opzeggen

Als je merkt dat je niet elke dag gebruikmaakt van Blendle Premium, is het handiger om te werken via een Blendle portemonnee. Je kunt je Blendle Premium account dan eenvoudig opzeggen via 123opzeggen. We bieden hier een op maat gemaakte opzegbrief aan, waarmee je je abonnement snel stopzet. Het enige wat je hoeft te doen om je abonnement te beëindigen, is het invullen van je gegevens in de velden naast de brief. Je gegevens worden dan automatisch in de brief geladen, waarna je die gratis kunt downloaden en printen. Voor de verzending heb je alleen een envelop en postzegel nodig. Het adres van Blendle staat al bovenaan de brief. Heb je geen postzegels of enveloppen in huis, dan kun je beter kiezen voor onze verzendservice. Voor een klein bedrag zorgen we er dan voor dat de brief bij Blendle terechtkomt. Blendle zal daarna zelf zorgen dat je abonnement wordt opgezegd. Zodra dat gedaan is, zul je een bevestiging van opzegging ontvangen van Blendle. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en dat is natuurlijk wel zo makkelijk.