Seniorenvoordeelpas opzeggen

5 / 5 (443 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Seniorenvoordeelpas opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Seniorenvoordeelpas als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresSeniorenvoordeelpas
t.a.v. Klantenservice
Adres bedrijf
5600 HA Eindhoven

, 06-07-2020

Betreft: Seniorenvoordeelpas opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

443 Beoordelingen Seniorenvoordeelpas

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

heb nooit geen kaart ontvangen ondanks betaling !!!

Ik ga voorlopig in het buitenland wonen

Ik doe er eigenlijk helemaal niets mee!

Maak er eigenlijk geen gebruik van

Ik maak er geen gebruik van

Ik had hoge verwachtingen van mijn verworven seniorenvoordeelpas, echter het tegendeel heb ik gemerkt. Dit heeft ook met mij zelf te maken omdat ik niet zo'n koopjes jager ben. Wat me wel opviel dat de kortingen in de meeste gevallen gelijk waren aan de kortingen die al werden gegeven. Dus heb ik geen extra voordeel ervaren van het hebben van mijn pas. En ervaar ik de kosten van de pas veel te hoog.

Maak er geen gebruik van

maak er geen gebruik van

Nooit gebruik

ik gebruik hem nooit

Immigreren

pas bijna nooit gebruikt !!!!

Geen intresse meer

Maak er geen gebruik van

Mijn doelen zitter er niet bij

Doe en kan niks met de pas

Geen gebruik van gemaakt. Hoge incassokosten!

Ik vindt niet veel zaken die mij interesseren , en heb helemaal geen gebruik gemaakt van deze voordelen, misschien op een later tijdstip als ik echt oud ben haha

Ik maak geen gebruik van de pas.

Tekort lid om een ervaring te delen.

Seniorenvoordeelpas opzeggen

De seniorenvoordelpas is in het leven geroepen om het leven van senioren wat leuker te maken. Door leuke aanbiedingen wil de seniorenpas mensen van boven de 50 jaar stimuleren om leuke dingen te doen. Je kunt voordeel krijgen op stedentrips, museumbezoeken, restaurantbezoeken en nog veel meer. Heel veel grote bedrijven bieden kortingen aan op hun producten om het voor senioren interessanter te maken om bijvoorbeeld die nieuwe stofzuiger bij hun te kopen. Een win-win situatie! De kortingen van de seniorenpas zijn niet alleen maar tastbaar. Voor mensen boven de 50 jaar is er ook elk jaar een gratis gezondheidscheck beschikbaar. Zo weet je precies hoe het gesteld is met je gezondheid.

Naast de voordelen op uitjes hoopt de Seniorenvoordeelpas het in Nederland ook wat leuker en beter te maken voor senioren. Met de actie ‘Wij dragen ons steentje bij’ steunt de seniorenpas met regelmaat een initiatief om het leefklimaat in Nederland beter te maken. Mensen die de pas aanschaffen steunen dit initiatief automatisch en hebben er ook zeggenschap over. Als je een leuk initiatief bij jou in de buurt weet dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken, dan kun je dat aangeven.

Seniorenvoordeelpas klachten

Toch is er in het verleden ook kritiek geweest op de kortingspas. Radar deed na enkele klachten onderzoek naar de pas en ontdekte een paar zorgwekkende dingen. Zo zouden sommige bedrijven niet op de hoogte zijn van het feit dat zij kortingen aanbieden op hun producten. De seniorenpas zou die kortingen dus ook niet op de site mogen vermelden. De pas betreurde dit en zei de fout te herstellen. Ook moest de pas op de site vermelden dat de korting geldt voor webshops en niet voor fysieke winkels.

Het Nationale Ouderenfonds twijfelde even of ze nog in zee wilden gaan met de seniorenvoordeelpas, maar heeft de steun uiteindelijk niet ingetrokken. Voor hun staat het welzijn van de senioren voorop en ze zijn gelijk met de kortingspas in gesprek gegaan.

Hoe kun je Seniorenvoordeelpas opzeggen?

Wil jij geen gebruik meer maken van de seniorenvoordeelpas, dan kun je deze op drie manieren opzeggen: 

  • Per brief naar het hoofdkantoor
  • Per e-mail
  • Telefonisch naar 085-0700 900 (Let op: enkel wanneer je telefonisch lid geworden bent)
  • Via het contactformulier van Seniorenvoordeelpas

Als je 100% zeker wilt weten dat de opzegging goed gaat, kun je het beste opzeggen per brief via 123opzeggen. Hier wordt de 100% opzeggarantie over gegeven, wat inhoudt dat 123opzeggen garandeert dat Seniorenvoordeelpas de opzegging goed verwerkt. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan zal 123opzeggen uitzoeken hoe dat kan. Let op: de 100% opzeggarantie geldt alleen als de opzegbrief verzonden wordt via 123opzeggen.