Wil jouw Seniorenvoordeelpas opzeggen? Vul je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Seniorenvoordeelpas opzeggen

De Seniorenvoordeelpas is bedoeld om het leven van senioren wat leuker te maken. Met allerlei aanbiedingen moet de seniorenpas mensen van boven de 50 jaar stimuleren om leuke dingen te gaan ondernemen. Je kunt voordeel krijgen op stedentrips, museumbezoeken, restaurantbezoeken en nog veel meer. Maak jij op dit moment weinig of geen gebruik van de aanbiedingen en kortingen die je krijgt met de pas? Jouw Seniorenvoordeelpas opzeggen kan eenvoudig via 123opzeggen.

Wat is de Seniorenvoordeelpas?

Senioren die graag leuke dingen ondernemen kunnen dankzij de Seniorenvoordeelpas korting krijgen. Leden krijgen korting bij meer dan 250 winkels, webshops, uitjes, maar ook vaste lasten als internet, tv en bellen. Veel grote bedrijven bieden kortingen aan op hun producten om het voor senioren interessanter te maken om bij hen bijvoorbeeld die nieuwe stofzuiger te kopen. Een win-winsituatie! De kortingen van de seniorenpas zijn niet alleen maar tastbaar. Voor mensen boven de 50 jaar is er ook elk jaar een gratis gezondheidscheck beschikbaar. Een seniorenpas is zo aangevraagd. Je hoeft alleen een kort formulier in te vullen en je voorkeuren door te geven om persoonlijke kortingen te kunnen ontvangen.

Waarom de Seniorenvoordeelpas?

  • exclusieve kortingen bij 250 webshops in Nederland;
  • geldig bij meer dan duizend winkels en restaurants;
  • tot 25 procent korting bij sportaccommodaties (sportscholen en zwembaden);
  • korting op energiecontracten of zorgverzekeringen;
  • tijdelijk 15 vouchers cadeau, ter waarde van 100 euro;
  • 500 euro per jaar besparen.

Een steentje bijdragen

Naast de voordelen op uitjes hoopt de Seniorenvoordeelpas het in Nederland ook wat leuker en beter te maken voor senioren. Met de actie ‘Wij dragen ons steentje bij’ steunt de seniorenpas met regelmaat een initiatief om het leefklimaat in Nederland beter te maken. Mensen die de pas aanschaffen steunen dit initiatief automatisch en hebben er ook zeggenschap over. Als je een leuk initiatief bij jou in de buurt weet dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken, dan kun je dat aangeven.

Seniorenvoordeelpas klachten

Toch is er in het verleden ook kritiek geweest op de kortingspas. Radar deed na enkele klachten onderzoek naar de pas en ontdekte een paar zorgwekkende zaken. Zo zouden sommige bedrijven niet op de hoogte zijn van het feit dat zij kortingen aanbieden op hun producten. De seniorenpas zou die kortingen dus ook niet op de site mogen vermelden. De pas betreurde dit en zei de fout te herstellen. Ook moest de pas op de site vermelden dat de korting geldt voor webshops en niet voor fysieke winkels. Het Nationale Ouderenfonds twijfelde even of ze nog in zee wilden gaan met de Seniorenvoordeelpas, maar heeft de steun uiteindelijk niet ingetrokken. Voor hen staat het welzijn van de senioren voorop en ze zijn gelijk met de organisatie achter de kortingspas in gesprek gegaan.

Hoe kun je Seniorenvoordeelpas opzeggen?

Bij 123opzeggen krijgen we vaak het verzoek om de Seniorenvoordeelpas op te laten zeggen. Leden vragen de pas aan, maar maken er vervolgens weinig of geen gebruik van. Zo lopen kosten snel op, zonder dat geprofiteerd wordt van de aanbiedingen en kortingen. Het lidmaatschap loopt voor één jaar, daarna wordt het automatisch voor onbepaalde tijd verlengd. Voor het opzeggen geldt een opzegtermijn van een maand. Zorg er dus voor dat je op tijd opzegt, zodat je niet langer vastzit aan ongewenste kosten. Wil jij de Seniorenvoordeelpas opzeggen? Dan kan dat via de organisatie op de volgende manieren:

  • per brief of per e-mail naar het hoofdkantoor;
  • telefonisch (alleen wanneer je ook telefonisch lid bent geworden);
  • via het contactformulier van Seniorenvoordeelpas.

Bekijk ook: Moet ik mijn abonnement verplicht telefonisch opzeggen?

Als je 100 procent zeker wilt weten dat de opzegging goed gaat, kun je het beste opzeggen per brief via 123opzeggen. Hiervoor geven we 100 procent opzeggarantie. Dat houdt in dat 123opzeggen garandeert dat Seniorenvoordeelpas de opzegging goed verwerkt. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan? Dan zal 123opzeggen uitzoeken hoe dat kan. Let op: deze opzeggarantie geldt alleen als de opzegbrief verzonden wordt via 123opzeggen.